Bănci care refinanțează credite restante

De: Claret Credit0 Comentarii

În cele mai multe cazuri, băncile nu refinanțează credite restante, însă noi vă oferim soluția ideală. IFN-urile sunt cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de acordarea unui credit rapid, fără a fi nevoie să pregătești un întreg dosar de acte. Claret Credit este o Instituție Financiară Nebancară la care poți apela cu toată încrederea, chiar și în situația în care ai un istoric negativ în Biroul de Credit. Din 2013, Claret Credit ajută oamenii să-și îndeplinească visurile. Lipsa banilor te poate împiedica să ai casa sau mașina mult dorită, însă IFN-urile au condiții mult mai prietenoase și flexibile. Mai mult, banii pot fi ai tăi în doar câteva zile.

IFN-urile – soluția de refinanțare pentru credite restante

IFN-urile reprezintă cea mai bună soluție atunci când ai nevoie de refinanțare pentru credite restante. În cele mai multe cazuri, dacă ai avut un istoric negativ în Biroul de Credit, băncile nu acordă refinanțare, doar cu anumite excepții.

În momentul de față, în România, aproximativ 50% din bănci oferă refinanțări celor cu un istoric negativ în Biroul de Credit. Pe de altă parte, IFN-urile acordă credite așa numiților ”rău-platnici” în proporție de 90%. Statistic, dacă este să ne ghidăm doar după acest criteriu, este mult mai eficient să apelezi la un IFN.

Claret Credit nu ține cont de trecutul tău în Biroul de Credit și consideră că dacă într-un anumit context ai avut o anumită problemă care a condus la imposibilitatea plății ratelor, aceasta nu înseamnă că nu ai fost de bună credință sau că între timp nu te-ai redresat financiar. Cu siguranță, vom verifica mai atent situația celor care figurează ca ”rău platnici”, dar nu este un criteriu care să ne determine să refuzăm pe cei care aplică la noi pentru credit.
Împrumutul de care poți beneficia poate ajunge și la 1-2 miliarde de lei, sume de care ai nevoie de un credit imobiliar sau credit antreprenor, societatea noastră este potrivită pentru tine.

Cunoașterea situației din Biroul de Credit

Așa cum am menționat anterior, IFN-urile care refinanțează credite fac aceleași verificări ca și băncile care refinanțează credite restante. Și, la fel ca în orice situație, primul lucru pe care îl fac este verificarea în Biroul de Credit. Aici intervine diferența – dacă băncile consideră acest criteriu ca determinant pentru decizia lor, IFN-urile, așa cum este și Claret Credit, verifică și circumstanțele care au condus la menționarea aplicantului în Biroul de Credit.

În cazul în care dorești să-ți verifici istoricul în Biroul de Credit, o poți face chiar tu. Poți afla care este scorul de credit înainte de a cere un împrumut bancar. În acest mod, vei afla mult mai repede, fără a apela la altcineva dacă ești eligibil pentru un credit bancar, sau trebuie să apelezi la un IFN.

Scorul de credit reprezintă o evaluare în ansamblu pentru a evalua bonitatea clientului și se calculează prin intermediul unui algoritm complex, bazat pe mai multe criterii. Prin acest scor, banca decide dacă îți poate oferi un împrumut sau nu: se verifică responsabilitatea sau gradul de risc al potențialului client. Pe baza scorului, banca îți va putea spune dacă ești eligibil pentru un împrumut sau nu.

Cunoașterea situației în Biroul de Credit te poate scuti de vizitele la bănci sau interminabilele discuții cu aceștia. Scorul de scredit ține de mai mulți factori: istoricul de plăți, credite în derulare, durata istoricului de credite, creditele noi și tipurile de credite accesate. Toate acestea sunt procesate pe baza algoritmului FICO: acesta se situează între două valori, 300 este minimum, 850 este maximum. Dacă scorul se apropie de 300, obținerea unui credit sau refinanțarea unui credit deja existent este puțin probabil să se întâmple la o bancă.

Pași pentru refinațarea creditului existent cu Claret Credit

Claret Credit, o instituție financiară nebancară care te poate ajuta să beneficiezi de un credit cu dobânzi avantajoase în câțiva pași simpli:

1. Solicită refinanțarea de la Claret Credit – refinanțarea se acordă în funcție de tipul de credit accesat. În cazul în care dorești o refinanțare a creditului imobiliar, acesta se va acorda pentru construirea, achiziția sau reabilitarea locunței. Modernizarea casei tale se va întâmpla într-un timp scurt de la solicitarea refinanțării!
2. Aprobare financiară rapidă – totul se va întâmpla în doar câteva zile. Vei putea beneficia de suma necesară într-un timp scurt, direct în contul tău bancar.
3. Ai refinanțat creditul existent – cererea ta de refinanțare a fost aprobată și îți vei putea sau începe proiectul mult dorit. Din acest moment, vei începe să plătești rate lunare în RON pe perioadă aleasă de tine.
Pentru a beneficia de o refinanțare la Claret Credit la un credit deja existent este nevoie de respectarea următoarelor condiții:
• Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate
• Minim 3 luni la locul de muncă
• Deținerea unei garanții imobiliare
• Venituri fiscalizate

Claret Credit este un IFN ce vrea să ajute cât mai multe persoane să-și atingă scopurile amânate, însă, din cauza banilor. Aveți parte de consultanță financiară din partea echipei noastre, având experiență în acest domeniu. Aici, la Claret Credit înțelegem că unele perioade pot fi destul de dificile din punct de vedere financiar. IFN-ul Claret refinanțează atât creditele noastre pentru sume adiționale, precum și credite de la alte instituții financiare. Astfel, nu trebuie să fii descurajat dacă o bancă îți refuză o refinanțare a creditului. Scopul IFN-ului nostru este de a face câți mai mulți oameni fericiți, lucru vizibil din recenziile clienților, prin furnizarea de credite nebancare și pentru restanțieri.

În concluzie, dacă vă întrebați care bănci refinanțează credite restante, aflați că IFN-urile sunt cele care nu țin cont de istoricul tău negativ în Biroul de Credit. Statutul de rău-platnic nu va mai sta în calea obținerii unei sume suplimentare la creditul deja existent.

Întrebări frecvente

Claret Credit oferă refinanțări pentru credite restante?

Da, Claret Credit este un IFN care acordă refinanțări pentru credite restante. Istoricul negativ din Biroul de Credit nu este luat în considerare și nu afectează situația de acordare a creditelor.

Vreau să aplic pentru o refinanțare. Care sunt pașii de urmat?

În cazul în care doriți o refinanțare a unui credit la Claret Credit puteți lua legătura cu unul dintre consultanții noștri, care vă vor îndruma în acest proces.

Care sunt documentele necesare acordării unei refinațări?

Lista de documente necesare acordării unei refinanțări o puteți găsi pe site-ul claret.ro, sau puteți lua legătura cu unul din consultanții noștri în timpul programului de lucru (Luni – Vineri : 09:00 – 18:00; Sâmbată – Duminică : Închis).

Bănci care refinanțează credite restante

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare

    Leave A Comment