Credit pentru prima afacere de la Claret Credit

De: Claret Credit0 Comentarii

Un credit pentru prima afacere este greu de accesat, întrucât băncile impun anumite condiții care pot fi greu de îndeplinit de micii antreprenori. Majoritatea persoanelor aleg să-și dezvolte propria afacere pentru a fi independenți din punct de vedere financiar și să fie propriul lor șef. De asemenea, unele persoane doresc să aibă propria afacere pentru a-și pune în aplicare anumite idei sau visuri. Însă, fără resursele financiare necesare oricărei afacere la început de drum, este dificil să dezvolți o afacere profitabilă. De aceea, Claret Credit vine în ajutorul micilor antreprenori și le oferă soluția ideală pentru a-și pune în aplicare planul de afaceri.

Ce înseamnă IFN?

IFN este acronimul pentru „Instituție financiară nebancară”. Termenul este folosit pentru a defini entitățile, altele decât instituțiile de credit, reglementate de către Banca Națională a României (BNR) ce desfășoară activități de creditare cu titlu profesional, în condiții stabilite de lege. Potrivit Legii nr. 93/2009, aceste instituții financiare nebancare pot oferi servicii bancare, însă nu au dreptul de a accepta diferite depozite sau fonduri rambursabile de la public.

De asemenea, orice instituție financiară nebancară are datoria de a păstra confidențialitatea asupra tuturor informațiilor aflate la dispoziția sa, care privesc persoana, patrimoniul, activitatea, relațiile personale sau de afaceri ale clienților, contractele încheiate cu clienții sau serviciile oferite pentru aceștia. În România există în acest moment peste 140 de IFN-uri.
Claret Credit este unul dintre IFN-urile care există în România și care oferă acest tip de credite pentru prima afacere. Oricare îți este visul antreprenorial, IFN-urile precum Claret Credit reprezintă o opțiune alternativă la creditele oferite de bănci.

Claret Credit – o sursă de încredere pentru prima afacere

Un credit pentru prima afacere este indispensabil, mai ales atunci când nu dispui de resursele financiare necesare dezvoltării afacerii. În cazul în care ai o oportunitate de afaceri, însă nu ai banii necesari și banca nu poate fi de ajutor, Claret Credit este aici pentru tine! În doar trei pași simpli visul tău poate deveni realitate:
1. Alege tipul de credit – Creditul se adresează tuturor antreprenorilor, dar poți obține finanțarea doar dacă ai o garanție imobiliară. Acest tip de garanție este indispensabil mai ales la accesarea oricărui credit pentru afacerile la început de drum, atunci când antreprenorul încă își cristalizează idei și procese de vânzare a bunurilor și serviciilor.
2. Aprobare rapidă – Noi îți analizăm proiectul de investiții și primești oferta de finanțare în cel mai scurt timp. Dincolo de îndeplinirea formalităților necesare – existența unei societăți comerciale, a unui plan de afaceri și a garanției imobiliare, analizăm și ideea de afaceri în sine, a potențialului ei într-un anumit context economic și social.
3. Primești finanțarea – Îți virăm suma necesară în cont și poți da start planurilor tale de afaceri în cel mai scurt timp.

Instituția nebancară financiară Claret Credit a fost înființată în anul 2013 și este autorizată de către Banca Națională a României, fiind înscrisă în Registrul Special al BNR sub numărul 41-110082/16.02.2018. Compania face parte dintr-un grup financiar internațional activ în SUA, Asia, Europa de Est și Europa de Vest. Acest lucru ne-a conferit experiența necesară pentru a putea aproba acest tip de credite pentru prima afacere în cel mai scurt timp, oferind antreprenorului la început de drum un binemeritat ajutor pentru a reuși.

Creditul antreprenor oferit de Claret Credit este ideal pentru oricine pășește pe acest drum, al antreprenoriatului. Creditul IFN este la îndemâna oricui și se obține într-un timp scurt, fără prea multă birocrație. Totul se întâmplă rapid, iar consultanții noștri stau la dispoziția dumneavoastră pentru orice nelămurire.

Orice start-up are nevoie de resurse financiare pentru a plăti furnizorii, stocurile de marfă, salariile angajaților. Creditele pentru capitalul de lucru și pentru acoperirea diferitelor taxe sunt disponibile prin intermediul Claret Credit.

Un credit IFN se acordă pe baza unor condiții avantajoase, luându-se în asigurare veniturile viitorare, rezultate din proiectul de investiții al companiei tale. Astfel, este necesar un plan de afaceri bine pus la punct, din care să reiasă că afacerea ta va avea succes și nu se va afla în pragul falimentului în viitorul apropiat. Claret Credit îți poate susține afacerea pe termen scurt sau pe termen lung, până la 10 ani.

Credit pentru prima afacere – IFN sau bancă?

Credit pentru prima afacere – IFN sau bancă? Cu siguranță v-ați aflat în această situație dacă v-ați gândit să deschideți propria afacere. Este o întrebare foarte bună, mai ales dacă nu sunteți la curent cu ce înseamnă IFN. În primul rând, IFN-ul este mult mai prietenos cu acordarea creditelor. De exemplu, Claret Credit nu va ține cont de istoricul bancar personal pe îl aveți, chiar dacă acesta este unul negativ, astfel că obținerea unui credit pentru dezvoltare afacere poate fi accesat cu ușurință, având totodată și alte numeroase avantaje.

Așadar, nu vă faceți griji dacă aveți un istoric negativ în Biroul de Credit, chiar dacă sunteți etichetat ca rău-platnic sau restanțier. De aceea, majoritatea persoanelor care vor să-și dezvolte propria afacere preferă IFN-urile în detrimentul băncilor, întrucât condițiile sunt mult mai accesibile. Creditul bancar presupune multă birocrație, în timp ce IFN-urile acordă împrumuturile în cel mai scurt timp, fără a fi nevoie de prea multe acte. Dacă ești la început de drum și nu știi cum să accesezi un împrumut pe o perioadă nedeterminată, fără prea multe acte, Claret Credit vine în ajutorul dumneavoastră!

Un credit antreprenor este soluția ideală pentru o afacere recent înființată. Fiecare afacere este unică și noi vă oferim un plan personalizat pentru fiecare idee. Claret Credit își propune să ajute micile întreprinderi să-și pună afacerea în funcțiune într-un timp scurt și să aibă profituri încă din primele luni de funcționare. Găsirea unei nișe potrivite este important încă de la început pentru a avea un public țintă. Așadar, poziționarea clară pe piață este punct important din planul tău de afaceri. Claret Credit îți oferă suportul necesar și îți va reda încrederea că afacerea ta va avea o creștere durabilă și o dezvoltare eficientă, sănătoasă în cel mai scurt timp.

Întrebări frecvente

Creditul antreprenor poate fi accesat de oricine?

Creditul antreprenor poate fi accesat de orice persoană care prezintă o garanție imobiliară, precum și actele necesare acordării acestui tip de împrumut.

Creditul antreprenor se poate acorda pe o perioadă lungă de timp?

Creditul antreprenor oferit de Claret Credit poate fi acordat pe o perioadă îndelungată de timp, de până la 10 ani. Astfel, ai parte de o refinanțare constantă pentru a avea o afacere profitabilă și eficientă.

Creditul antreprenor se adresează oricărui tip de afacere?

Creditul antreprenor oferit de Claret Credit se adresează celor care doresc să inițieze sau să dezvolte o afacere, prin investiții de orice fel.

Dorești să obții un credit imobiliar?

  Datele tale de contact:

  Informații despre garanție


  Informații despre afacerea ta


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

  Postări asemănătoare

  Leave A Comment