Credit pentru studenți

De: Claret Credit0 Comentarii

Ai nevoie de un credit pentru studenți? Claret Credit te poate ajuta să îți începi sau să îți continui studiile, atunci când situația materială te împiedică. Multă lume întâmpină probleme financiare de-a lungul vieții, de aceea mulți dintre aceștia apelează la un credit bancar sau nebancar pentru a face față situației.

Pentru Claret, tinerii reprezintă un segment foarte important, întrucât aceștia reprezintă viitorul, de aici și dorința de a ajuta cât mai mulți, din punct de vedere financiar. Condițiile de creditare sunt mult mai ușor de îndeplinit, comparativ cu cele impuse de o bancă.

Mulți tineri doresc să urmeze o formă de învățământ superioară, însă nu au stabilitatea financiară de a face față diverselor cheltuieli, precum taxa de școlarizare, transport, tehnică, cărți și materiale didactice, cheltuieli cu masa, cazarea, în cazul în care nu locuiesc în orașul unde se află facultatea sau alte cheltuieli neprevăzute. Educația este foarte importantă, iar mulți părinți fac sacrificii pentru a-și permite să asigure viitorul copilului lor. Un credit pentru studenți reprezintă o investire în educația copiilor, întrucât facultatea îi va putea ajuta să evolueze în cariera pe care doresc să o urmeze.

Credit pentru studenți – credit de nevoi personale

Un credit pentru studenți poate fi accesat la Claret Credit prin intermediul unui credit de nevoi personale. Acesta se poate obține simplu și ușor, având parte de următoarele beneficii:

 • Se acceptă și persoane cu istoric negativ în Biroul de Credit,
 • Rate fixe în lei,
 • Consultanță financiară gratuită

În doar 3 pași simpli, banii necesari pentru studii pot fi ai tăi:

 1. Alege suma potrivită – Suma minimă de care puteți dispune este de 5.000 lei.
 2. Aprobare rapidă – Noi analizăm dosarul și primești aprobarea în cel mai scurt timp
 3. Intră în posesia banilor – Vom vira suma de care ai nevoie în contul tău.

De asemenea, creditul pentru studenți poate fi folosit atât pentru a urma o formă de învățământ superioară în România, cât și în altă țară. Independența financiară poate fi destul de greu de dobândit în momentul în care îți începi studiile (dacă luăm în considerare perioada imediat de după terminarea liceului). Pentru a obține un credit pentru studenți ai nevoie și de un venit stabil și eligibil, precum și o vechime în muncă de minim 3 luni. Cei mai mulți dintre tineri se angajează încă din timpul facultații, pentru a nu mai fi nevoie să ceară lunar bani de la părinți.

Credit pentru studenți – avantajele oferite de un IFN

Un credit pentru studenți este mult mai ușor de obținut prin intermediul unui IFN, întrucât condițiile de acordare a împrumutului sunt mult mai ușor de îndeplinit. Creditele IFN se obțin mult mai rapid și nu impun atât de multă birocrație ca în cazul unei bănci. Un consultant financiar din partea Claret Credit te va ajuta să iei cea mai bună decizie și te va ajuta să înțelegi ce înseamnă un credit și care sunt condițiile impuse.

Astfel, un consultant îți va oferi sprijinul necesar în toate etapele de creditare, pentru a nu exista riscul ca banca sau o altă instituție financiară nebancară să-ți respingă cererea pentru un credit, doar din cauza unui dosar incomplet sau pentru că solicitantul are un istoric negativ în Biroul de Credit.

Credit pentru studenți – apelează la Claret pentru cele mai avantajoase credite

Un credit pentru studenți poate fi soluția pentru mulți tineri care doresc să urmeze o facultate, însă nu au resursele financiare necesare. Claret este o Instituție Financiară Nebancară de încredere care vă va ajuta să vă îndepliniți visul. Atunci când vrei să studiezi și ai și un job, ai nevoie de un credit rapid, în cazul în care nu faci față cheltuielilor. De aceea, rapiditatea prin care ți se acordă creditul este un bonus. Este indicat să apelezi la un credit, atunci când ești sigur că poți restitui suma de bani împrumutată. Nu te aventura și nu intra într-un cerc vicios al datoriilor. De aceea, consultanții de la Claret te vor ajuta să iei cea mai bună decizie, pentru a-ți asigura un viitor strălucit.

Echipa noastră este formată din angajați cu o vastă experiență în domeniul serviciilor financiare, cu viziuni moderne și flexibile, ce au un impact important în satisfacerea necesităților clienților.

Întrebări frecvente

Care sunt condițiile de refinanțare la Claret Credit?

Pentru a beneficia de o refinanțare trebuie să îndeplinești câteva condiții:

–         Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate

–         Minim 3 luni la locul de muncă

–         Să deții garanție imobiliară (până la 900.000 de lei)

–         Venituri fiscalizate

Pot obține o refinanțare a creditului de nevoi personale?

Criteriile pentru acordarea unei refinanțări sunt:

 • Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate
 • Minim 3 luni la locul de muncă
 • Să dețină garanție imobiliară (până la 900.000 lei)
 • Venituri fiscalizate

Pentru ce tip de credit pot obține refinanțare la Claret Credit?

Poți obține refinanțare pentru orice tip de credit oferit de Claret Credit.

Solicită un credit

  Datele tale de contact:

  Mesaj


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

  Postări asemănătoare

  Leave A Comment