Gestionarea cheltuielilor pentru începutul anului școlar

De: Claret Credit0 Comentarii

Școala a început, iar părinții sunt preocupați de cheltuielile ce vin cu acest început de an școlar. În fiecare an, copiii au nevoie de rechizite noi, ghiozdane echipate și haine/uniforme școlare. Totul trebuie să fie pus la punct, de aceea toți părinții au nevoie de un plan pentru planificarea și gestionarea cheltuielilor pentru începutul anului școlar. Claret Credit vine în ajutorul tuturor celor care se simt depășiți de situație și au nevoie de îndrumarea în administrarea banilor în această perioadă.

Claret Credit este un IFN de încredere ce vă poate ajuta din punct de vedere financiar. Unele persoane pot întâmpina dificultăți financiare și se află în situația de a nu putea asigura nici strictul necesar copilului pentru începutul anului școlar. De aceea, Claret Credit oferă susținerea financiară necesară celor care se află în această situație. Poate apărea oricând o urgență, precum vizita la medic, o călătorie neplanificată sau o revizie a mașinii ce nu mai poate fi amânată. Toate aceste situații reprezintă cheltuieli imprevizbile, care ne pot pune în dificultate atunci când vine vorba de începutul anului școlar. Copilul trebuie pregătit corespunzător, de aceea Claret Credit vă pune la dispoziție un credit de nevoi personale perfect pentru a depăși acest impediment financiar. Copilul dumneavoastră merită tot ce e mai bun și are dreptul la educație, astfel că puteți beneficia de creditul de nevoi personale de la Claret Credit în 3 pași simpli:

 1. Alege suma potrivită – Suma minimă de care puteți dispune este de 5.000 lei.
 2. Aprobare rapidă – Noi analizăm dosarul și primești aprobarea în cel mai scurt timp.
 3. Intră în posesia banilor – Vom vira suma de care ai nevoie în contul tău.

Veți beneficia de suma dorită în doar câteva zile, iar cel mic se va bucura de lucrurile noi cumpărate pentru școală.

Gestionarea cheltuielilor pentru începutul anului școlar – sfaturi utile

În articolul de astăzi, vă vom da câteva sfaturi utile în legătură cu gestionarea cheltuielilor pentru începutul anului școlar. Astfel, veți putea să fiți mult mai organizați și veți evita cheltuielile excesive.

Pregătește o listă de cumpărături

O listă de cumpărături este oricând utilă, fie că vorbim despre cumpărături alimentare, de haine sau de început de an școlar. Agitația din magazine ne poate deruta și putem uita să cumpărăm unele lucruri importante pentru un elev. Copiii vor să fie la curent cu ultimele tendințe, de aceea vor fi fascinați de toate produsele legate de începutul anului școlar. Vor vrea diferite coperți sau rechizite școlare care sunt imprimate cu un anumit personaj sau un ghiozdan inedit. De aceea, este recomandat să avem o listă de cumpărături pentru noul an școlar. Astfel, vom fi mult mai organizați și concentrați pe lucrurile pe care vrem să le achiziționăm. Nu vei mai cumpăra rechizite pe care le ai deja acasă sau nu vei mai face alte achiziții impulsive care doar te vor face să plătești mai mult. Poți cere sfatul învățătorilor sau profesorilor pentru a avea o listă clară cu ce are nevoie copilul pentru noul an școlar. Prioritizează cumpărăturile în funcție de nivelul de necesitate. De exemplu, lista ar trebui să conțină caiete, o agendă în care să-și treacă temele și proiectele. Creioanele colorate sau alte accesorii neesențiale pot fi cumpărate și pe parcursul anului școlar.

Scrie o listă cu rechizitele pe care le ai deja acasă

Cu siguranță, copilul mai are deja rechizite de anul trecut, care sunt foarte bune de utilizat și pentru noul an școlar. Este o modalitate eficientă de a economisi câțiva bani în plus. Caută prin sertare sau cutii rechizite care ar putea fi folosite fără nicio problemă pentru noul an școlar. Acest lucru se aplică și la haine. Cu toate că cel mic își poate dori alte haine, pe care le-a descoperit în magazine sau la ceilalți colegi, este bine să ai o discuție cu acesta și să-i explici că hainele pe care deja le are sunt potrivite pentru noul an școlar și că nu este nevoie să cumpărați altele noi. Astfel, cel mic va învăța și câteva principii de bază de sustenabilitate.

Mergi la cumpărături fără cei mici

Un sfat util pentru gestionarea cheltuielilor pentru începutul anului școlar este să mergi la cumpărături fără cei mici. Atunci când îți iei și copii la cumpărături vei ajunge să cumperi mai multe decât ai planificat, pentru că nu poți rezista insistențelor acestora. Desigur, vor spune că ceea ce vor este foarte important pentru școală, însă de cele mai multe ori vor acel lucru pentru că le-a atras atenția în magazin. Astfel, dacă mergi la cumpărături fără cel mic vei respecta bugetul și lista de cumpărături și nu vei face și alte achiziții impulsive, doar de dragul celui mic.

Gestionarea cheltuielilor pentru începutul anului școlar – alege Claret Credit pentru cheltuieli neprevăzute

Gestionarea cheltuielilor pentru începutul anului școlar poate fi dificilă dacă nu dispui de un buget clar pentru aceste cumpărături. Un credit de nevoi personale de la Claret Credit te poate ajuta să depășești această perioadă și vei putea să-i cumperi copilului tău tot ceea ce trebuie pentru începutul anului școlar. De asemenea, IFN-ul Claret Credit îți oferă o perioadă de finanțare de până la 5 ani și ai parte de consultanță financiară gratuită.

Întrebări frecvente

Cine poate beneficia de un credit de nevoi personale?

Oricine poate obține un credit de nevoi personale. Termenii și condițiile le puteți discuta cu unul dintre reprezentanții noștri.

Care sunt condițiile pentru a beneficia de un credit de nevoi personale de la Claret Credit?

Pentru a beneficia de creditul de nevoi personale trebuie să ai anumite documente. Lista o poți găsi aici.

Pot obține o refinanțare a creditului de nevoi personale?

Opțiunea refinanțării este disponibilă pentru acest tip de credit în funcție de durata și suma de rămasă de restituit.  În cazul refinanțării se aplică termenii, condițiile și lista documentelor necesare pentru acest tip de credit.

Solicită un credit

  Datele tale de contact:

  Mesaj


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

  Postări asemănătoare

  Leave A Comment