Refinanțare credit prima casă cu Claret Credit

De: Claret Credit0 Comentarii

Refinanțare credit prima casă? Cu Claret Credit este posibilă o acordare de refinanțare a creditului pentru prima casă. Așadar, nu vă faceți griji dacă sunteți în căutarea unui astfel de serviciu.

Problema banilor poate reprezenta o adevărată provocare, mai ales atunci când avem nevoie urgent de ei. Unii aleg să apeleze la prieteni, cunoștințe, familie, însă câteodată această soluție nu este întotdeauna cea mai potrivită. Astfel, IFN-urile, instituții financiare non-bancare, vin în ajutorul tău și îți oferă suma necesară pentru a ieși dintr-un impas.

Majoritatea persoanelor doresc să aibă propria locuință, pentru a fi independenți. Cei care stau în chirie doresc o schimbare, asta însemnând și achiziționarea unei case. Însă, acest lucru nu este la îndemâna oricui, întrucât piața imobiliară este în creștere, iar prețul pentru cumpărarea unei case poate ajunge la zeci de mii de euro. De asemenea, sunt persoane care doresc să își modernizeze sau consolideze locuința deja existentă, însă lipsa banilor reprezintă o piedică în îndeplinirea acestui scop.

Alte persoane caută posibilități de refinanțare a creditului pentru prima casă, iar un IFN ar putea reprezenta una dintre soluții. Claret Credit oferă produse non-bancare precum credit ipotecar, dar și alte produse care se adaptează situației financiare a solicitantului.

Credit ipotecar sau de refinanțare de la Claret Credit

Cu creditul ipotecar de la Claret Credit poți avea casa visurilor tale sau poți refinanța împrumutul pentru prima casă!

Condițiile pentru creditul ipotecar:
• Avans minim de doar 15%
• Finanțare până la 15 ani
• Rate fixe lunare în lei
• Consultanță financiară gratuită

De asemenea, ai parte de refinanțare credit prima casă, în doar câțiva pași:
1. Solicită refinanțarea de la Claret Credit – Creditul se acordă pentru achiziția, construirea, reabilitarea, modernizarea, consolidarea sau extinderea unei locuințe. Refinanțarea pentru ”prima casă” se consideră a fi necesar achiziției definitive a acelui imobil.
2. Aprobare financiară rapidă – Totul se întâmplă în câteva zile: afli exact la ce sumă te încadrezi, încasezi banii și refinanțezi locuința visurilor tale!
3. Ai refinanțat creditul existent – După semnarea contractului de refinanțare, dar și de ipotecă, vei începe să plătești rate lunare în RON pe perioada aleasă tot de tine.

Ce sunt creditele IFN pentru refinanțare ”prima casă”?

Creditele IFN sunt destul de asemănătoare cu creditele bancare, însă condițiile de acordare a împrumutului sunt mult mai prietenoase. Astfel, o persoană cu un credit istoric negativ în Biroul de credite va putea beneficia de un credit nebancar pe termen lung, cu toate că este rău-platnic sau are restanțe la creditele anterioare. De asemenea, durata acordării unui credit IFN este mult mai mică. Poți beneficia de suma dorită direct în contul tău, într-un timp scurt. Așadar, în cazul în care ai nevoie de un credit pentru proiectul imobiliar urgent și nu ești eligibil pentru un credit bancar, Claret Credit vine în ajutorul tău.

Condiții refinanțare credit prima casă

Claret credit este o instituție financiară nebancară care acordă refinațare pentru credit prima casă, fiind necesar îndeplinirea următoarelor condiții:
1. Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate
2. Minim 3 luni la locul de muncă
3. Deținerea unei garanții imobiliare (până la 900.000 lei)
4. Venituri fiscalizate

Refinanțăm atât creditele noastre pentru sume suplimentare cât și credite de la alte instituții financiare (bănci sau alte IFn-uri). Claret Credit este un IFN de încredere care își propune să ajute cât mai mulți oameni, care se confruntă cu probleme financiare.

Cu toții am întâmpinat situații dificile, urgente care ne-au prins nepregătiți. Însă, IFN-urile reprezintă soluția ideală atunci când ai nevoie de bani într-un timp scurt și nu ai alte opțiuni la care să apelezi. Condițiile acordării unui credit sunt mult mai prietenoase față de cele impuse de o bancă.

De ce să alegi Claret Credit pentru refinanțarea creditului ”prima casă”?

Claret Credit este o instituție financiară nebancară, care funcționează din anul 2003 și este autorizată de către Banca Națională a României, fiind înscrisă în Registrul Special al BNR sub numărul 41-110082/16.02.2018. Compania face parte dintr-un grup financiar internațional activ în SUA, Asia, Europa de Est și Europa de Vest și are ca obiect principal de activitate acordarea de credite persoanelor fizice și persoanelor juridice.

Echipa Claret își propune să ofere game variate de credite, astfel încât fiecare persoană să beneficieze de un plan personalizat nevoilor sale. Toți angajații au o vastă experiență în domeniul serviciilor financiare și le pot oferi clienților viziuni moderne și flexibile, precum și consultanță financiară gratuită.

Cu Claret Credit poți accesa în siguranță un credit imobiliar, fără comisionae ascunse. Pe tot parcursul procesului de acordare a creditului veți avea parte de transparență totală. Astfel, veți afla de la începit toate costurile creditului și cât vei plăti lunar.

Întrebări frecvente

Este posibilă acordarea unei refinanțări pentru credit prima casă printr-un IFN?

Da, este posibilă acordarea unei refinanțări credit prima casă. Claret Credit vă pune la dispoziție acest beneficiu. În acest articol veți găsi condițiile de refinațare a creditului IFN.

Condițiile de refinanțare credit IFN se aplică pentru toate tipurile de Credit?

Da, condițiile de refinanțare credit IFN sunt aceleași pentru toate tipurile de credit. Astfel, chiar dacă accesați un credit imobiliar, antreprenor sau alt tip de credit, veți avea parte de refinanțare prin îndeplinirea condițiilor de mai sus.

Care sunt documentele necesare acordării unui credit ipotecar?

Lista de documente necesare acordării unui credit ipotecar o puteți găsi pe site-ul claret.ro, la secțiunea fiecărui tip de credit.

Solicită un credit pentru prima casă

    Datele tale de contact:

    Informații despre imobil


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/de marketing

    Postări asemănătoare

    Leave A Comment