Credit IMM – dezvoltă-ți afacerea cu Claret Credit

De: Claret Credit0 Comentarii

Claret Credit te ajută să-ți dezvolți afacerea cu un credit IMM, perfect pentru antreprenorii care nu dispun de resursele necesare disponibile. Multe afaceri, care sunt la început de drum pot întâmpina situații dificile, dacă nu dispun de resursele financiare necesare. Multe persoane renunță la statutul de salariat și își deschid propria afacere. Claret este un IFN de încredere ce vrea să susțină întreprinderile mici și mijlocii și oferă credite pentru antreprenori accesibile de oriunde, în orice moment. Cu Claret ai parte de transparență totală, rapiditate și flexibilitate. De asemenea, Claret Credit îți oferă și posibilitatea unei refinanțări. Nu trebuie să-ți pierzi planurile de dezvoltare sau oportunitățile de afaceri doar pentru că nu dispui pe moment de banii necesari. Cu Claret Credit visul tău poate deveni realitate în doar 3 pași simpli:

 1. Alege tipul de credit – Creditul se adresează antreprenorilor, și poți obține finanțarea dacă ai o garanție imobiliară.
 2. Aprobare rapidă – Noi îți analizăm proiectul de investiții și primești oferta de finanțare în cel mai scurt timp.
 3. Primești finanțarea – Îți virăm suma necesară în cont și poți da start planurilor tale de afaceri în cel mai scurt timp.

Tu doar trebuie să vii cu planul de investiții, iar noi îți vom prezenta cea mai bună variantă pentru dezvoltarea afacerii tale.

Credit IMM – de ce să apelezi la Claret Credit?

Un credit IMM poate fi soluția ideală pentru a-ți dezvolta afacerea. Claret Credit acordă finanțare simplu și rapid. Nu este nevoie să ai un portofoliu plin cu documente inutile sau să pierzi zile sau chiar săptămâni pe la diferite bănci, până când să-ți fie aprobată cererea pentru credit. La Claret Credit ai nevoie doar de câteva documente plus o garanție imobiliară. Simplu și ușor, nu? Mai mult de atât, la Claret Credit poți beneficia de un împrumut și dacă ai un istoric negativ în Biroul de Credit.

Multe persoane au idei inovative de afaceri, însă lipsa finanțării este prima piedică pe care o întâmpină. Astfel, Claret Credit stă la dispoziția celor ce au nevoie de credite IMM sau de credite PFA.

În ultima perioadă, în România s-a observat o creștere majoră a micilor antreprenori ce vor să se remarce în acest segment de piață. Băncile pot reprezenta un obstacol pentru unii, întrucât accesarea unui împrumut bancar poate dura destul de mult timp și implică multe acte ce trebuie livrate. Creditul antreprenor de la Claret credit poate fi folosit pentru achiziția de bunuri, investiții imobiliare, echipamente, plata furnizorilor sau alte cheltuieli neprevăzute.

Antreprenorii pot întâmpina diferite provocări în drumul lor spre succes. Pot avea anumite blocaje în business și să întâmpine dificultăți financiare sau au nevoie de susținere și de idei noi pentru a face față unui nou competitor apărut pe piață.

Beneficii credit antreprenor de la Claret Credit:

 • Condiții avantajoase – Se acordă în baza veniturilor viitoare, rezultate din proiectul de investiții al companiei tale.
 • Finanțare până la 10 ani – Oferim o perioadă de rambursare de până la maximum 10 ani de zile pentru garanții imobiliare.
 • Orice tip de business – Creditul se adresează celor care doresc să inițieze sau să dezvolte o afacere, prin investiții de orice fel.

Pentru a putea beneficia de creditul antreprenor trebuie să respecți următoarele condiții:

 • Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate
 • Minim 3 luni vechime la locul de muncă
 • Deținerea une garanții imobiliare (până la 900.000 lei)
 • Venituri fiscalizate

Credit IMM – aplică chiar acum la Claret Credit!

Un credit IMM de la Claret Credit poate fi soluția mult așteptată pentru a-ți reveni din blocajul financiar întâmpinat. Micile obstacole nu trebuie să stea în calea visului tău de a avea propria afacere.

Acest tip de credit se adresează tuturor celor care doresc să inițieze sau să dezvolte o afacere, prin investiții de orice fel. Crede în visul tău, iar de restul de ocupăm noi! Poți să aplici online sau să ne faci o vizită la una din sucursalele noastre din București sau Iași.

Întrebări frecvente

Este nevoie de garanție pentru accesarea unui credit antreprenor?

Pentru a accesa un credit antreprenor ai nevoie de o garanție imobiliară.

Care este perioada de finanțare pentru un credit IMM la Claret Credit?

Claret Credit oferă o perioadă de finanțare de pâna la 10 ani pentru un credit IMM.

Pot obține o refinanțare la un credit deja existent?

Claret Credit oferă opțiunea unei refinanțări pentru creditele antreprenor cu garanție imobiliară, pentru credit de nevoi personale cu garanție imobiliară, pentru credit ipotecar și pentru creditele adresate persoanelor juridice.

Solicită un credit

  Datele tale de contact:

  Mesaj


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

  Postări asemănătoare

  Leave A Comment