Credit persoane juridice – investește în afacerea ta de mâine

De: Claret Credit0 Comentarii

Vrei să îți deschizi o afacere, însă lipsa banilor este o problemă? Nu renunța la visurile tale doar din acest motiv. Creditul pentru persoane juridice oferit de IFN-uri este soluția sigură și la îndemână, care te va ajuta să te lansezi în lumea afacerilor. De cele mai multe ori, persoanele care doresc să-și dezvolte propria afacere nu au capitalul necesar la început de drum. Instituțiile financiare nebancare reprezintă modalitatea sigură și eficientă de a accesa un credit, fără prea multă birocrație. Băncile impun anumite condiții, iar perioada de acordare a împrumutului se poate prelungi pe mai multe uni. În ceea ce privește IFN-urile, timpul de așteptare a cererii pentru aprobarea creditului solicitat este de câtva zile. Apoi ești liber să folosești banii pentru nevoile tale personale, suma fiind virată direct în contul tău bancar! Un credit fix pe termen lung pentru persoane juridice poate fi soluția ideală pentru afacerile tale!

Credit persoane juridice oferit de IFN-uri

Să ai propria afacere este un vis pentru cei mai mulți dintre noi, deoarece ești independent, nu mai ai un șef căruia să îi dai raportul săptămânal și poți să modifici planul afacerii după bunul plac. Dar să fii antreprenor poate fi destul de dificil, întrucât lumea afacerilor este într-o continuă schimbare și ai nevoie de suport financiar care să acopere costurile aferente unei dezvoltări de succes. Astfel, Instituțiile Financiare Nebancare oferă credite pentru persoane juridice, perfecte pentru cei ce vor să se lanseze pe piață cu propria afacere.

Atunci când ești la început de drum ai nevoie de tot suportul financiar pentru a pune pe picioare o afacere de succes. Astfel, un IFN te poate ajuta cu un credit pentru persoane juridice pentru capital de lucru (credite pentru stocuri de marfă, credite pentru plăţi la furnizori, credite pentru plăţi de salarii sau taxe la stat, refinanţări credite de capital de lucru de la alte instituţii) și pentru investiții (credite pentru achiziţie auto, credite pentru achiziţie utilaje, credite pentru achiziţie imobile, credite pentru amenajare punct de lucru, refinanţări credite de investiţii de la alte instituţii, etc).

Claret Credit este un IFN de încredere ce funcționează din 2013 și ajută oamenii să-și îndeplinească visurile. Afacerile românești trebuie susținute, iar Claret Credit contribuie la dezvoltarea acestora. Creditul antreprenor cu garanție imobiliară disponibil la Claret Credit se adresează celor care au planuri de dezvoltare, oportunități de afaceri pe care nu vor să le rateze. Poți obține un credit pentru afacerea ta în 3 PAȘI. Vino cu planul de investiții și îți vom prezenta cea mai bună variantă pentru dezvoltarea afacerii tale.

1. Alege tipul de credit – Creditul se adresează antreprenorilor și poți obține finanțarea dacă ai o garanție imobiliară.
2. Aprobare rapidă – Noi îți analizăm proiectul de investiții și primești oferta de finanțare în cel mai scurt timp.
3. Primești finanțarea – Îți virăm suma necesară în cont și poți da start planurilor tale de afaceri în cel mai scurt timp.

Nu amâna ideea ta de afacere, doar din cauză că nu dispui de suma necesară de bani pentru a pune lucrurile în funcțiune. Dacă nu acționezi imediat, trecerea timpului te va face să renunți la ideea de a avea propria afacere, regretând decizia că nu ai profitat pe moment. De aceea, cu un credit IFN vei fi sigur că ai făcut alegerea corectă. Creditul se adresează celor care doresc să inițieze sau să dezvolte o afacere, prin investiții de orice fel.

Contribuie la dezvoltarea afacerii existente cu un credit persoane juridice

Cele mai multe dintre companii vor avea nevoie la un moment dat de susținere financiară, întrucât nimic nu poate fi sigur în lumea afacerilor. Pentru a nu exista posibilitatea de faliment, poți apela cu încredere la un credit persoane juridice oferit de IFN-uri. Cu ajutorul împrumutului obținut, vei putea plăti facturile restante ș alte datorii acumulate la distribuitori. De asemenea, poți folosi creditul obținut pentru a deschide un nou punct de lucru. Poți trece cu ușurință de o situație dificilă întâmpinată în companie cu un credit pentru persoane juridice. Nu trebuie să intri în panică. Soluțiile de refinanțare sunt și ele disponibile la un credit deja existent. Astfel, îți vei putea susține afacerea până vei trece de acea perioadă dificilă ce îți poate pune în pericol existența pe piață a firmei.

Astfel, fie dacă ai o afacere nou înființată, un Start-up sau o afacere existentă, poți obține un credit pentru persoane juridice pentru a face față situațiilor neprevăzute. Cu împrumutul accesat poți atrage mai mulți investitori, îți poți extinde afacerea, care va aduce cu sine creșterea profitului, poți să acoperi cheltuielile neprevăzute și ai posibilitatea să realizezi fluxul monetar, atunci când treci printr-o perioadă critică. Nu renunța la planurile tale din cauza lipsei banilor. Crede în afacerea ta și accesează un credit persoane juridice pentru a te bucura de un succes pe plan financiar. IFN-urile sunt o soluție eficientă de a obține suma de bani necesară pentru afacerea ta, condițiile pe care trebuie să le îndeplinești fiind mult mai prietenoase față de cele impuse de o bancă.

Întrebări frecvente

Se poate lua un împrumut cu rate fixe la Claret Credit?

Da, clientul poate beneficia de un credit cu rate fixe pe termen lung.

Poți lua un credit fix pe termen lung dacă ești persoană juridică?

Da, la Claret Credit ai posibilitatea de a beneficia de un credit fix pe termen lung, indiferent dacă ești persoană fizică sau juridică.

La Claret Credit ai nevoie de garanție imobiliară sau auto?

Pentru a obține un credit la Claret Credit ai nevoie de o garanție imobiliară.

Solicită un credit fix pe termen lung

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare

    Leave A Comment