Despre noi

CLARET EURO CREDIT IFN S.A. a fost infiintata in anul 2013 si este autorizata de catre Banca Nationala a Romaniei, fiind inscrisa in Registrul Special al BNR sub numarul 41-110082/16.02.2018. Compania face parte dintr-un grup financiar international activ in SUA, Asia, Europa de Est si Europa de Vest si are ca obiect principal de activitate acordarea de credite persoanelor fizice si persoanelor juridice.

Echipa

Echipa noastra este formata din angajati cu o vasta experienta in domeniul serviciilor financiare, cu viziuni moderne si flexibile, ce au un impact important in satisfacerea necesitatilor clientilor. Recunoastem si motivam implicarea, spiritul inovativ, increderea si devotamentul angajatilor nostri.

Misiune

Dorim sa oferim o gama variata de servicii financiare la cel mai inalt standard, prin gestionarea prudenta si transparenta a nevoilor clientilor nostri.

Viziune

Suntem aici pentru a sustine eforturile antreprenorilor si ale persoanelor private, sa fim recunoscuti ca un partener stabil si profitabil in servicii financiare accesibile si usoare, gandite pentru nevoile fiecarui client. Crestem impreuna cu clientul nostru, gasim solutii si cream plusvaloare.