Despre noi

CLARET EURO CREDIT IFN S.A. a fost înființată în anul 2013 și este autorizată de către Banca Națională a României, fiind înscrisă în Registrul Special al BNR sub numărul 41-110082/16.02.2018. Compania face parte dintr-un grup financiar internațional activ în SUA, Asia, Europa de Est și Europa de Vest și are ca obiect principal de activitate acordarea de credite persoanelor fizice și persoanelor juridice.

Echipa

Echipa noastră este formată din angajați cu o vastă experiență în domeniul serviciilor financiare, cu viziuni moderne și flexibile, ce au un impact important în satisfacerea necesităților clienților. Recunoaștem și motivăm implicarea, spiritul inovativ, încrederea și devotamentul angajaților noștri.

Misiune

Dorim să oferim o gama variată de servicii financiare la cel mai înalt standard, prin gestionarea prudentă și transparentă a nevoilor clienților noștri.

Viziune

Suntem aici pentru a susține eforturile antreprenorilor și ale persoanelor private, să fim recunoscuți ca un partener stabil și profitabil în servicii financiare accesibile și ușoare, gândite pentru nevoile fiecărui client. Creștem împreună cu clientul nostru, găsim soluții și creăm plusvaloare.