Credit în caz de istoric negativ – avantaj IFN

De: Claret Credit

Un credit pentru persoanele cu istoric negativ în Biroul de Credite poate fi totuși obținut, în anumite condiții, dar nu de la bănci. Un istoric negativ în biroul de credite nu trebuie să fie o piedică în accesarea unui împrumut. Din acest motiv, anumite IFN-uri vă oferă posibilitatea să primiți un credit bancar, chiar și cu un istoric negativ în Biroul de Credit.

Multe persoane s-au confruntat cu această problemă. Faptul că aveau restanțe sau erau etichetați drept ”rău platnici” le-a stat în cale pentru a accesa un împrumut bancar. Dar IFN-urile, așa cum este și Claret Credit, sunt aici pentru dumneavoastră și nu consideră determinant istoricul dumneavoastră bancar.

E drept, trebuie să înțelegem de la clienții noștri ce anume a determinat înscrierea în Biroul de Credit, de ce nu s-au putut achita ratele sau datoria la timp, care a fost contextul care a condus la acea situație și probabil multe alte răspunsuri la întrebările pe care vi le va pune reprezentatul nostru, dar ideea este că vom cântări istoricul negativ în funcție de mulți alți factori pe care îi luăm în considerare.

După ce înțelegem pe deplin de ce solicitantul unui credit care are un istoric negativ nu a reușit într-un anumit context să achite la timp ratele bancare, putem decide, în funcție și de alte criterii care stau la baza acordării creditului, să îi acordăm la rândul nostru încredere și să îi oferim sprijinul de care are nevoie.

Fie că dorești un împrumut nebancar pentru nevoile personale sau îți dorești orice alt tip de credit, un IFN poate veni în ajutorul tău chiar și în situația în care ai un istoric negativ.

Credit fără verificare în biroul de Credit

Claret Credit vă poate oferi așa numitul credit fără verificare în biroul de Credit. De fapt, nu se pune problema să nu verificăm tot ceea ce ține de trecutul sau prezentul financiar al clientului, sau ce ține de perspectiva sa financiară. Dar, în anumite situații și atunci când realizăm că ceea ce s-a întâmplat în trecut nu mai afectează situația przentă, acordăm creditul respectiv fără a considera determinante mențiunile din Biroul de Credit.

Pur și simplu, în cadrul unui IFN primează situația curentă și potențialul fiecărui client. Fiecare dintre noi, individual sau în cadrul companiei pe care o deținem, putem trece printr-o perioadă mai dificilă. Dar aceasta nu înseamnă că nu ne-am revenit sau că nu putem să ne redresăm financiar.

Majoritatea românilor apelează la împrumuturi bancare, atunci când cheltuielile sunt mult mai ridicate. Iarna, costurile de întreținere sunt mai mari, iar această perioadă oamenii sunt nevoiți să facă rost de bani într-un timp scurt. Băncile nu acordă credite imediate, iar cerințele impuse de acestea sunt stricte și de cele mai multe ori oamenii nu se încadrează în criteriile cerute.

Astfel, cei care sunt răi platnici sau au datorii și restanțe menționate în Biroul de Credit pot accesa cu ușurință un credit de nevoi personale prin intermediul unui IFN.

Sunteți în urmă cu chiria la apartament sau mașina are nevoie de reparații costisitoare? De acum, grijile dumneavoastră vor dispărea cu un Credit IFN, mai ales că beneficiați de o aprobare rapidă a împrumutului. Banii pot fi ai dumneavoastră într-un timp foarte scurt.

Mai mult, în timp ce creditul bancar presupune multă birocrație, procesul de acordare a creditului IFN se desfășoară într-un timp scurt, fără a fi nevoie de multe acte. De asemenea, creditul IFN se poate lua online și în câteva zile beneficiezi de suma dorită.

Ca o comparație, băncile impun anumite clauze, care sunt mult mai stricte. De asemenea, băncile aprobă creditele într-un timp mult mai lung, față de un credit la o instituție financiară nebancară, unde baniii pot fi ai tăi în doar 24 de ore, după o evaluare rapidă a solicitării. De asemenea, de cele mai multe ori, oamenii apelează la IFN deoarece condițiile sunt mai flexibile și mai ușor de îndeplinit.

De asemenea, băncile nu oferă credit pentru cei cu istoric negativ.

Creditul IFN se obține în 3 pași:
1. Alege suma potrivită nevoilor tale – suma minimă de care puteți beneficia este de 5.000 lei
2. Aprobare rapidă – echipa de la Claret Credit analizează dosarul tău și primești aprobarea într-un timp scurt
3. Intră în posesia banilor – suma cerută va fi depusă în contul tău și te vei putea bucura de împrumutul acordat într-un timp scurt

Nu contează dacă ai alte datorii. Ai nevoie doar de buletin și de dovada că ai un venit lunar plus garanție imobiliară sau auto. Bani îi primești în cel mai scurt timpe și nu există comisioane ascunse sau taxe de acordare a împrumutului.
Nu te-am convins? Claret Credit te poate ajuta să ai mașina visurilor tale sau casa mult dorită, precum și să-ți îndeplinești visul de a avea o vacanță de vis cu doar câteva proceduri și puține acte. Credit istoric negativ? Nicio problemă! Echipa Claret Credit susține oamenii care își doresc să aibă propria afacere sau să-și îndeplinească visele, dar nu au suma necesară de a face din asta o realitate. Sună acum sau vino la cea mai apropiată locație pentru a discuta pe larg despre oportunitățile unui credit IFN și noi îți vom oferi toate detaliile necesare.

CLARET EURO CREDIT IFN S.A. a fost înființată în anul 2013 și este autorizată de către Banca Națională a României, fiind înscrisă în Registrul Special al BNR sub numărul 41-110082/16.02.2018. Compania face parte dintr-un grup financiar internațional activ în SUA, Asia, Europa de Est și Europa de Vest.

 

Întrebări frecvente

Pot obține un împrumut bancar chiar dacă am un credit istoric negativ?

În cazul în care ai un credit istoric negative nu poți obține un împrumut de la o bancă, însă este posibil să beneficiezi de un credit prin intermediul unui IFN. Claret Credit nu ține cont de istoricul din Biroul de Credite atunci când clientul nostru prezintă o situație financiară cu o perspectivă stabilă și poți obține cu ușurință un credit de nevoi personale.

Este necesar să am o garanție auto sau imobiliară dacă vreau să accesez un credit de nevoi personale?

În cazul în care dorești să accesezi un credit de nevoi personale la Claret Credit este necesară o garanție imobiliară sau auto.

Este mai rapid să obții un credit IFN decât un credit bancar?

Da, este mai rapid să obții un credit IFN decât un credit rapid. Echipa Claret Credit îți va aproba cererea în cel mai scurt timp și banii pot fi ai tăi în 24 de ore.

Dorești să obții un credit de istoric negativ?

    Datele tale de contact:

    Informații despre garanție


    Informații despre afacerea ta


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare