Credite nebancare pe termen lung

De: Claret Credit

Oamenii caută credite nebancare pe termen lung pentru a face față nevoilor urgente. Întrucât condițiile impuse de IFN-uri sunt mult mai prietenoase, dar și pentru că personalul IFN-urilor este mult mai apropiat de nevoile de împrumut ale clienților, aceștia evită băncile și se adresează instituțiilor nebancare pentru a obține împrumuturi pe termen lung. În acest mod, clienții sunt siguri că IFN-urile nu numai că vor face tot ce le stă în putință pentru a le obține creditul pe termen lung necesar, dar vor și avea parte de o experiență profesionistă în ceea ce înseamnă parcurgerea procedurilor pentru obținerea creditului dorit.

Claret Credit vine în ajutorul dumneavoastră și vă oferă posibilitatea să intrați în posesia banilor într-un timp scurt pentru a vă putea rezolva nevoile personale imediat! Cu un credit ipotecar pe termen lung poți avea casa visurilor tale fără a apela la bănci, dar poți utiliza banii respectivi pentru orice achiziție implică nevoia unui astfel de credit.

Potrivit unui studiu recent, românii economisesc în medie 309 lei pe lună. Această sumă pusă deoparte poate fi insuficientă pentru o familie cu copii, întrucât cheltuielile sunt mai semnificative dacă ne raportăm la fiecare membru din familie. Din acest motiv, mulți apelează la credite nebancare pentru a-și rezolva nevoile pe termen lung.

Cum pot obține un credit nebancar pe termen lung?

Prin intermediul unui IFN poți obține simplu și ușor credite nebancare pe termen lung cu garanție auto sau imobiliară. Un exemplu de IFN de unde puteți obține un astfel de împrumut este Claret Credit.

În doar 3 pași simpli potți beneficia de suma dorită:

1. Aplică – Alege tipul de credit potrivit pentru tine, trimite-ne cererea ta și te vom contacta în cel mai scurt timp
2. Primești aprobarea – în 24 de ore pentru creditele cu garanție imobiliară și pentru creditele cu garanție auto sau de achiziție auto
3. Intră în posesia banilor – După obținerea aprobării și încheierea procesului de analiză, vom vira suma în contul tău

Cine poate beneficia de un credit nebancar pe termen lung?

Creditele nebancare pe termen lung pot fi accesate de persoanele care au un venit constant pentru a garanta că sunt capabili să plătească ratele creditului. De asemenea, Claret Credit oferă credite nebancare pe termen lung după cum urmează:

Credite nebancare pe termen lung pentru persoane fizice:
• Credit cu garanție imobiliară
• Credit ipotecar
Credit achiziție auto
• Credit cu garanție auto

Credite nebancare pe termen lung pentru persoane juridice:
• Credit cu garanție imobiliară
• Credit cu garanție imobiliară HORECA
• Credit pentru proiecte imobiliare
• Credit antreprenor

De asemenea, pentru a obține un credit nebancar de la Claret Credit trebuie să constitui o garanție imobiliară sau auto. Pentru un credit ipotecar trebuie să ai între 18 și 80 de ani și să o vechime în muncă de minim 3 luni. Astfel, poți dovedi că ai un venit stabil și eligibil și ești capabil să rambursezi în totalitate în perioada stabilită întreaga sumă împrumutată de la data cererii de creditare. Condițiile impuse de Claret Credit sunt mai prietenoase față de cele cerute de majoritatea băncilor. Instituțiile nebancare le oferă posibilitatea oamenilor să-și îndeplinească visurile sau să-și rezolve problemele medicale care nu mai pot fi amânate, iar acest lucru într-un mod rapid, plăcut și fără proceduri greoaie.

Claret Credit – soluția ideală pentru credite nebancare pe termen lung

Claret Credit este o instituție nebancară la care puteți apela cu încredere, dacă venitul dumneavoastră nu este suficient pentru a vă rezolva nevoile personale. Față de o bancă, criteriile impuse de un IFN pentru obținerea unui credit pe termen lung sunt mult mai accesibile. Astfel, caută cel mai apropiat sediu de tine și vino să discutăm despre împrumutul dorit. Consultanții noștrii stau la dispoziția dumneavoastră cu orice nelămurire.

Ce este un IFN?

IFN este acronimul pentru „Instituție financiară nebancară”. Termenul este folosit pentru a defini entitățile, altele decât instituțiile de credit, reglementate de către Banca Națională a României (BNR) ce desfășoară activități de creditare cu titlu profesional, în condiții stabilite de lege. Potrivit Legii nr. 93/2009, aceste instituții financiare nebancare pot oferi servicii bancare, însă nu au dreptul de a accepta diferite depozite sau fonduri rambursabile de la public. De asemenea, orice instituție financiară nebancară are datoria de a păstra confidențialitatea asupra tuturor informațiilor aflate la dispoziția sa, care privesc persoana, patrimoniul, activitatea, relațiile personale sau de afaceri ale clienților, contractele încheiate cu clienții sau serviciile oferite pentru aceștia. În România există în acest moment peste 140 de IFN-uri.

Claret Credit este o instituție financiară nebancară (IFN), înființată în anul 2003 și autorizată de către Banca Națională a României, fiind înscrisă în Registrul Special al BNR sub numărul 41-110082/16.02.2018. Echipa de la Claret Credit este formată din oameni cu o vastă experiență în domeniul serviciilor financiare, cu viziuni moderne și flexibile, ce te vor ajuta să obții un credit într-un timp scurt. Necesitățile clienților sunt puse pe primul loc, astfel angajații vor da dovadă de implicare, spirit inovativ și încredere. Claret Credit își propune să găsească soluții pentru toate persoanele care se află într-un impas, punând la dispoziția clienților servicii de înaltă calitate, accesibile și bine gândite.

 

Întrebări frecvente despre creditele nebancare pe termen lung

Cum știu că sunt eligibil pentru un credit nebancar pe termen lung?

Pentru a beneficia de un credit nebancar pe termen lung în majoritatea cazurilor, este necesar să aveți un venit stabil pentru a dovedi că sunteți capabil să rambursați în totalitate în perioada stabilită întreaga sumă împrumutată de la data cererii de creditare.

Este necesară o garanție auto sau imobiliară pentru un credit nebancar pe termen lung?

Da, este necesară o garanție auto sau imobiliară pentru un credit nebancar pe termen lung. Bunul adus în garanție va fi evaluat de un specialist pentru a dovedi valoarea acestuia.

Pot folosi un credit nebancar pentru orice nevoie personală?

Persoanele care apelează la un IFN pot beneficia de un credit nebancar pe termen lung pentru orice nevoie personală. Claret Credit vine în ajutorul dumneavoastră și vă oferă consultanță din partea experților din echipa noastră, pentru a înțelege cât mai bine demersurile necesare procesului de acordare a creditului nebancar.

Dorești să obții un credit nebancar pe termen lung?

    Datele tale de contact:

    Informații despre garanție


    Informații despre afacerea ta


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare