Dezvoltatori imobiliari – credite avantajoase de la Claret Credit

De: Claret Credit0 Comentarii

Claret Credit a pregătit oferte avantajoase de creditare pentru dezvoltatori imobiliari. Creditul pentru proiecte imobiliare vine în sprijinul celor din domeniul imobiliar, care vor să dezvolte proiecte rezidențiale, însă nu depind de susținerea financiară necesară.

Pentru a avea propria afacere în domeniul imobiliarelor, antreprenorii depind foarte mult de susținere financiară pentru a face față diferitelor cheltuieli, precum achiziționarea de materiale de construcție, plata furnizorilor, achiziționarea echipamentelor tehnice, plata angajaților și alte cheltuieli neprevăzute. În această perioadă de criză financiară, antreprenorii încearcă din răsputeri să răzbată în acest domeniu, pentru a finaliza proiectele începute. Astfel, Claret Credit reprezintă un aliat important pentru dezvoltatorii imobiliari mici și medii din România, având la activ multe proiecte finanțate prin intermediul creditelor oferite. Consultanții noștri financiari vă vor sfătui în această privință și vă vor ghida pe tot parcursul procesului de creditare.

În doar 3 pași simpli creditul imobiliar poate fi al tău:

 1. Alege tipul de credit – Creditul se adresează dezvoltatorilor imobiliari, pentru construcția proiectelor rezidențiale.
 2. Aprobare rapidă – Analizăm cererea ta imediat ce ajunge la noi și primești ofertă de finanțare în cel mai scurt timp.
 3. Primești finanțarea – Îți virăm suma stabilită după semnarea contractului de credit, să poți da start construcției.

Dezvoltatori imobiliari – beneficii Claret Credit

Claret Credit oferă dezvoltatorilor imobiliari condiții de creditare avantajoase pentru a finaliza proiectele rezidențiale și specializate (hoteluri, spitaluri, școli, spații de parcare) începute sau care sunt în plan.

Beneficiile creditului imobiliar de la Claret Credit sunt:

 • Costuri negociabile – Putem negocia costurile creditului în funcție de valoarea împrumutului, a garanției imobiliare și de bonitatea clientului.
 • Finanțare până la 5 ani – Perioada de rambursare de până la maximum 5 ani de zile, în rate fixe lunare. Poți alege singur perioada de rambursare!
 • Fără comisioane ascunse – Suntem transparenți, nu avem comisioane ascunse și afli de la început toate costurile creditului și cât vei plăti lunar.

De asemenea, IFN-ul Claret pune la dispoziția voastră și credite pentru construcția casei. Astfel, puteți avea locuința viselor voastre mai repede decât ați fi crezut!

Claret Credit, instituție financiară non-bancară, te poate ajuta rapid cu un credit pentru proiecte imobiliare. În plus, vine și în sprijinul dezvoltatorilor imobiliari. Acest tip de credit IFN este ideal pentru achiziția totală sau parțială a unor proiecte imobiliare în diferite stadii de execuție. Pentru acest tip de credit oferit de Claret, garanția o va constitui proiectul în sine. Acest credit se adresează persoanelor juridice.

În momentul în care aplici pentru acest tip de credit, trebuie să dovedești că vei avea posibilitatea să rambursezi ratele la timp și să prezinți un plan care să demonstreze stabilitatea și perspectivele afacerii. Claret Credit este o instituție financiară nebancară fără comisioane ascunse. Astfel, prin transparența oferită de la bun început puteți aplica cu încredere pentru un credit. Echipa Claret vă va informa de la început care sunt condițiile, costurile creditului și dobânzile lunare aferente tipului de credit ales.

Aplică pentru credit dezvoltatori imobiliari de la Claret chiar acum!

Dacă te afli printre dezvoltatorii imobiliari care are nevoie de finanțare pentru finalizarea proiectelor inițiate sau pentru a începute unul nou, profită de ofertele de creditare avantajoase de la Claret Credit!

Claret Credit este o instituție nebancară la care puteți apela cu încredere pentru orice tip de credit. Puteți alege creditul de finanțare proiecte imobiliare, iar visul dumneavoastră va deveni realitate într-un timp scurt. Astfel, caută cel mai apropiat sediu de tine (București sau Iași) și vino să discutăm despre împrumutul dorit. Consultanții noștrii stau la dispoziția dumneavoastră cu orice nelămurire.

Întrebări frecvente

Ai nevoie de garanție pentru un credit pentru proiecte imobiliare?

Da, este nevoie de o garanție pentru un credit pentru proiecte imobiliare. Garanția o va constitui proiectul în sine.

Cine poate beneficia de creditul pentru proiecte imobiliare?

Creditul pentru proiecte imobiliare se adresează celor care doresc achiziționarea unei locuințe și dezvoltatorilor imobiliari, pentru construcția proiectelor rezidențiale. Ai parte de consultanță financiară gratuită pentru a înțelege care tip de credit ți se potrivește cel mai bine.

Pentru ce poate fi folosit creditul pentru proiecte imobiliare?

Creditul pentru proiecte imobiliare poate fi folosit pentru construcția proiectelor rezidențiale.

Solicită un credit

  Datele tale de contact:

  Mesaj


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

  Postări asemănătoare

  Leave A Comment