Credit construcție casă – îndeplinește-ți visul cu Claret Credit

De: Claret Credit0 Comentarii

Ești în căutare de un credit construcție casă? La Claret Credit vei găsi exact ce îți dorești. Echipa noastră îți stă la dispoziție cu toate informațiile necesare legate de creditul dorit.

La un moment dat, cu toții ne dorim să avem propria noastră casă și să locuim singuri. Această independență poate fi destul de greu de atins din punct de vedere financiar. Multe persoane nu dispun de suma necesară de bani pentru a-și construi casa visurilor, așa că apelează la credite bancare. De cele mai multe ori, mai ales în situațiile de criză financiară, ratele la bănci pot crește subtanțial. Băncile pot avea condiții destul de severe pentru contractarea unui credit. De exemplu, băncile nu acceptă clienți care au un istoric financiar negativ în Biroul de Credit. Creditul bancar presupune multă birocrație, în timp ce procesul de acordare a creditului IFN se desfășoară într-un timp scurt, fără a fi nevoie de multe acte.

IFN-urile (Instituție Financiară Nebancară) sunt soluția ta pentru a face rost de suma de bani necesară pentru construcția casei tale. De ce să mai aștepți când poți contracta cu ușurință un credit nebancar?

Credit construcție casă – credit ipotecar de la Claret Credit

Un credit construcție casă te poate ajuta să ai căminul tău mult dorit. La Claret Credit poți beneficia de un credit ipotecar, potrivit nevoilor tale.

Ai toate motivele să apelezi la un credit ipotecar de la Claret Credit:

– Avans minim de doar 15%

– Finanțare până la 15 ani

– Rate fixe lunare în lei

Consultanță financiară gratuită

În doar 3 pași simpli creditul poate fi al tău:

1. Alege imobilul dorit – Creditul se acordă pentru achiziția, construirea, reabilitarea, modernizarea, consolidarea sau extinderea unei locuințe.
2. Aprobare financiară rapidă – Totul se întâmplă într-o singură zi: afli exact la ce sumă te încadrezi, încasezi banii și începi să cauți locuința visurilor tale!
3. Te muți în casa nouă – După semnarea contractului de credit, dar și de ipotec, vei începe să plătești rate lunare fixe în RON pe perioada aleasă tot de tine.

Credit construcție casă – de ce să alegi să-ți construiești propria casă

Un credit construcție casă este soluția ideală pentru a-ți construi propria casă. Multe persoane, după ce se mută din casa părintească, aleg să se mute cu chirie, însă la un moment dat simt nevoia de a avea propria locuință. De aceea, în majoritatea cazurilor persoanele tinere nu dispun de suma necesară pentru a-și construe casa, așă că apelează la un credit ipotecar. Băncile pot impune condiții destul de severe și câteodată greu de îndeplinit.

Persoanele care locuiesc la bloc vor să se mute la casă pentru a avea mai multă libertate de mișcare. Atunci când locuiești la casă dispui și de o grădină, unde poți să te relaxezi pe timpul zilei sau să te ocupi de grădinărit. De asemenea, majoritatea persoanelor aleg să lase în urmă viața urbană și să se mute într-un loc mai liniștit, unde să aibă parte de mai multă intimitate. Criza sanitară provocată de pandemie, precum și poluarea și aglomerația din marile orașe sunt doar câteva motive pentru care oamenii aleg să se îndepărteze de marile orașe.

Dacă ai de gând să-ți construiești propria casă prin intermediul unui credit ipotecar, atunci trebuie să cercetezi bine piața. Este recomandat să te interesezi de prețurile terenurilor, dar și de condițiile băncilor în ceea ce privește contractarea unui credit ipotecar. Valorile dobânzilor, procedurile și condițiile obligatorii pe care trebuie să le îndeplinești pot varia de la o bancă la alta.

Credit construcție casă – transformă-ți visul în realitate cu Claret Credit

La Claret Credit poți beneficia de un credit construcție casă pentru a-ți transforma visul în realitate. Dacă și tu vrei să ai propria locuință și spațiul tău personal, atunci IFN-ul nostru te poate ajuta în această privință.

Claret Credit este o instituție care vrea să ajute cât mai multe persoane să își îndeplinească visurile, oferindu-le posibilitatea să acceseze credite mult mai ușor, decât băncile.

Întrebări frecvente

Cine poate beneficia de un credit construcție casă?

Oricine poate beneficia de un credit construcție casă. Intrați în legătură cu unul dintre colegii noștri pentru mai multe informații.

Este posibilă refinanțarea unui credit deja existent?

Claret Credit refinanțează creditele de nevoi personale atat creditele deschise la instituția noastră pentru sume suplimentare, cât și credite de la alte instituții financiare (bănci sau alte ifn-uri).

Care sunt condițiile pentru a obține un credit ipotecar pentru persoane fizice?

Toate informațiile despre creditele disponibile la Claret Credit le puteți găsi aici.

Solicită un credit

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare

    Leave A Comment