credit garantie imobiliara

Ești la un CREDIT distanță de dorințele tale! Achiziționează un credit cu garanție imobiliară și primești garantat un card cadou în valoare de 1.000 Lei.

Regulamentul oficial al campaniei „Ești la un CREDIT distanță de dorințele tale”

1. Organizatorul campaniei
Campania “Ești la un CREDIT distanță de dorințele tale” (denumită în continuare „Campania”) este organizată şi desfăşurată de către CLARET EURO CREDIT IFN S.A cu sediul social în Bucureşti, str.Postelnicului, nr.12, etaj1, sector 1, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.J40/6003/2013, cod unic de înregistrare fiscala 31617643, inregistrata in Registrul General al BNR sub nr.41-110279/09.08.2013 si in Registrul Special al BNR sub nr. RS-PJR-41-110082/16.02.2018, reprezentata de Director General, Leanca Laura Nicolette, denumită în continuare „Organizator”.
Regulamentul oficial este pus la dispoziţie în mod gratuit la solicitarea oricărei persoane interesate la numărul de telefon 031.9667 (numar cu tarif normal), de luni pana vineri, intre 09:00 si 18:00 sau pe site-ul companiei www.claret.ro.

2. Perioada campaniei si zona de desfasurare
Perioada campaniei: 01.06.2021-30.06.2021
Zona de desfasurare: toate orasele unde Claret Euro Credit IFN SA are sedii sau reprezentanti de vanzari zonali: Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta.

3.Mecanismul Campaniei
Campania se adresează tuturor clienților, în calitate de persoană fizică, care accesează o finanțare cu garanție imobiliară. Prin semnarea contractului de credit, datorită urmăririi campaniei, vor primi un card cadou, preîncărcat cu suma de 1.000 lei, care poate fi folosit în orice magazin DEDEMAN din țară, pentru achizitionarea de bunuri din cadrul magazinului.

4. Premiile campaniei si valoarea acestora Valoarea totală brută maximă a premiilor ce fac obiectul campaniei “ Casa visurilor tale e la un CREDIT distanta” este de 10.400 lei. Valoarea unui premiu (card Gift DEDEMAN) este de 1.040 lei, din care 40 Lei va fi retinuta de organizator, in vederea virarii acesteia la bugetul de stat, reprezentand impozit datorat de Participantul la campanie conform prevederilor Legii 227/2015 privind Codul fiscal, iar 1.000 Lei, va fi pusa la dispozitia castigatorului, in maniera descrisa la punctul 3 al prezentului Regulament. Organizatorul Campaniei nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fisacale legate de premiile oferite, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor sub forma de premii, impozit pe care Organizatorul Campaniei este obligat sa il il retina si sa il vireze la bugetul de stat conform prevederilor Legii 227/2015 privind Codul fiscal. 5. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor). Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Politica de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal aferenta prezentei campanii
Organizator, Claret Euro Credit IFN S.A.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI DE PROCESARE A DATELOR CU CARACTER
PERSONAL – CAMPANIE – „ Ești la un CREDIT distanță de dorințele tale”!”
01.06.2021

Introducere

Acest document contine politica de confidentialitate si de utilizare a datelor cu caracter personal colectate in cadrul campaniei „Esti la un credit distanta de dorintele tale” (denumita in continuare „Campanie” in acest document), de catre CLARET EURO CREDIT IFN S.A.,
persoana juridica de drept privat, avand sediul social in Mun. Bucuresti, Sector 1, str. Postelnicului nr. 12, et. 1, EUID ROONRC.J40/6003/2013, si CUI 31617643, inregistrata in Registrul General al BNR sub nr. RG-PJR-41-110279/09.08.2013 si in Registrul Special al BNR sub nr. RS-PJR-41-110082/16.02.2018 (denumita in continuare „Claret” sau „noi”, in acest document).
Claret va respecta confidentialitatea si se angajeaza sa va protejeze datele cu caracter personal. Acest document va va informa cu privire la modul in care procesam datele Dvs. personale, atunci cand participati la Campanie, cat si cu privire la drepturile Dvs., precum si modul in care legea va protejeaza.

1. Informatii importante si cine suntem noi
Scopul acestei Politici
Acest document, are rolul de a va informa despre modalitatea in care colectam si procesam date cu caracter personal, ca urmare a participarii de catre Dvs. la Campanie. Aceasta Campanie nu este destinata copiiilor si nu colectam constient/intentionat date
referitoare la copii. Este important sa cititi aceasta politica de confidentialitate si de procesare a datelor cu caracter
personal, impreuna cu orice alte informatii/notificari/politici pe care vi le-am comunicat sau vi le vom comunica in alte ocazii, atunci cand colectam sau procesam datele Dvs. personale, astfel incat sa fiti pe deplin constienti de modul si motivul pentru care procesam datele Dvs. Aceasta Politica de Confidentialitate si de Procesare a datelor cu caracter personal are rolul de a
completa/suplimenta alte informari, nefiind destinata sa le inlocuiasca.
Operator
Claret este operatorul si responsabil pentru datele dumneavoastra personale.
Am desemnat o persoana responsabila in ceea ce priveste datele Dvs. si careia ii puteti adresa
intrebari in legatura cu aceasta Politica. Daca aveti intrebari despre Politica noastra de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal, inclusiv orice solicitari de a va exercita drepturile Dvs. legale, va rugam sa contactati Managerul de Confidentialitate (DPO), folosind detaliile de mai jos:
Detalii de contact
Detaliile noastre complete sunt:
Numele companiei: Claret Euro Credit IFN S.A.:
Nume sau titlu Managerului de Confidentialitate (DPO): Marian Voicu
Adresa de email: dpo@claret.ro
Adresa postala: Mun. Bucuresti, sector 1, str.Postelnicului nr .12;
Numar de telefon: +40 786.869.674;
Aveti dreptul de a face o plangere in orice moment Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ( ANSPDCP – www.dataprotection.ro). Cu toate acestea, am aprecia oportunitatea de a ne ocupa de problema Dvs., inainte de a va adresa ANSPDCP, asadar va rugam sa ne contactati in prealabil.
Modificari la Politica de Confidentialitate si de Prelucrare a datelor cu caracter personal si datoria Dvs. de a ne informa de modificari
Aceasta Politica privind confidentialitatea si de Prelucrare a datelor cu carater personal poate fi actualizata de catre noi ocazional.
Este important ca datele personale pe care le detinem despre Dvs. sa fie exacte si actuale. Va rugam sa ne informati daca datele Dvs. personale se schimba in timpul relatiei cu noi.
2. Datele pe care le colectam despre Dvs.
Date cu caracter personal, sau informatii personale, inseamna orice informatii referitoare la o persoana, care conduc sau pot conduce la identificarea unei persoane. Nu sunt incluse datele in care identitatea persoanei vizate a fost eliminata (datele devenind anonime).
Putem colecta, utiliza, stoca si transfera diferite tipuri de date cu caracter personal despre Dvs. pe care le-am grupat dupa urmeaza:
• Date de identitate care, in general, includ, in masura in care se aplica: nume si prenume, CNP, data nasterii, sex, numarul, seria si data eliberarii datei de cartii de identitate;
• Date de contact care, in general, includ, in masura in care se aplica: adresa de domiciliu/resedinta, adresa de email si numerele de telefon.
• Date financiare care, in general, includ, in masura in care se aplica: contul bancar, valoarea premiului acordat in cadrul campaniei;.
• Date tranzactie care, in general, includ, in masura in care se aplica: detalii despre platile catre Dvs.
• Date publicitare/marketing si comunicatii care, in general, includ, in masura in care se aplica: preferintele dumneavoastra in primirea de comunicari publicitare/marketing de la noi si de la terti, precum si preferintele de comunicare.
De asemenea, colectam, utilizam si divulgam Date agregate/combinate, precum date statistice sau demografice in orice scop. Datele agregate pot fi derivate din datele Dvs. personale, dar nu sunt considerate date personale potrivit legii, intrucat aceste date Nu dezvaluie direct sau indirect identitatea Dvs. Cu toate acestea, daca combinam sau conectam date agregate cu datele Dvs. personale, astfel incat Dvs. sa puteti fi identificat direct sau indirect, vom trata datele agregate/combinate ca date cu caracter personal, acestea fiind utilizate in conformitate cu aceasta Politica.
Nu colectam niciun fel de categorii speciale de date cu caracter personal despre Dvs. (aceasta categorie include date despre: rasa sau etnie, convingeri religioase, morale sau filozofice, viata sexuala, orientarea sexuala, opiniile politice, apartenenta la sindicate, si datele genetice si biometrice). De principiu, nu colectam nici informatii despre condamnari si infractiuni penale, singurele exceptii fiind expres prevazute in lege.
Daca nu ne furnizati date cu caracter personal
In cazul in care nu ne furnizati date corecte despre Dvs.atunci cand vi le solicitam, s-ar putea sa nu ne putem executa obligatiile asumate prin Campanie (de exemplu, pentru a va oferi premiul) dar va vom notifica despre aceasta imprejurare daca este cazul la momentul respectiv. Pentru a va putea oferi acest premiu, avem o obligatiei legala fiscala de a va prelucra datele in acest scop.
3. Cum sunt colectate datele Dvs. personale?
In cadrul Campanei folosim doua metode pentru a colecta date de la si despre Dvs., respectiv prin:
• Interactiuni directe prin care Dvs. va puteti divulga: identitatea, date de contact, financiare, marketing si comunicatii, printre altele, prin completarea formularelor sau prin corespondenta pe care o aveti cu noi, respectiv prin posta, telefon, e-mail sau alte modalitati. Aceasta colectare se realizeaza atunci cand participati la prezenta campanie;
• Terti. Este posibil sa primim date cu caracter personal despre Dvs. de la diverse terte
parti – persoane fizice – cunostine ale Dvs., respectiv acele persoane care va recomandam in cadrul Campaniei. Aceste persoane ne pot furniza urmatoarele categorii de date despre Dvs.:
• Date de identitate: nume si prenume;
• Date de contact: adresa de domiciliu/resedinta, email sau numar de telefon.
4.Cum utilizam datele Dvs. personale
Vom folosi datele Dvs. personale doar atunci cand legea ne va permite. Cel mai frecvent, vom folosi datele Dvs. personale in urmatoarele situatii:
• Pentru a va inregistra ca participant in cadrul Campaniei;
• Pentru a va contacta si oferta unul sau mai multe dintre produsele sau serviciilor noastre, ca urmare a recomandarii facute de catre un participant in cadrul campaniei;
• Pentru a va remite premiul oferit in cadrul campaniei.
In general, ne bazam pe consimtamantul Dvs. ca fiind o baza legala pentru procesarea datelor Dvs. personale, insa avem si o obligatii legale de a va procesa datele cu caracter personal, cu precadere legislatia fiscala.
Scopuri pentru care vom folosi datele Dvs. personale
Am stabilit mai jos, intr-un tabel, o descriere a tuturor modurilor in care intentionam sa procesam datele Dvs. personale si care este temeiul legal al procesarii.
Va rugam sa retineti ca este posibil sa procesam datele Dvs. personale in baza mai multor temeiuri legale, in functie de scopul specific al procesarii.
Va rugam sa ne contactati, daca aveti nevoie de detalii despre temeiul legal specific pe care ne intemeiam pentru a procesa datele Dvs. personale, in cazul in care in tabelul de mai jos este prevazut mai mult de un temei legal.
Scop/activitate
Tipul de date
Temeiul legal pentru prelucrare
Pentru a va inregistra ca un participant la campanie
(a) identitate
(b) contact
executarea contractului cu Dvs.;
Pentru a va contacta si oferii unul sau mai multe dintre produsele si serviciile noastre.
(a) identitate
(b) contact
(a) consimatamantul Dvs.
Pentru a gestiona relatia
(a) identitate
(a) executarea contractului cu Dvs. noastra cu Dvs., care va include:
(a) Notificari despre modificarile aduse termenilor sau politicii de confidentialitate si procesare a datelor cu caracter personal
(b) Solicitari adresate Dvs. prin care sa va exprimati pararea cu privire la noi sau serviciile oferite de noi, precum sondajele.
(b) contact
(c) marketing si comunicare
(b) necesare pentru a se conforma unei obligatii legale
(c) necesare pentru interesele noastre legitime (pentru a pastra inregistrarile noastre actualizate si pentru a studia modul in care clientii utilizeaza produsele/serviciile noastre)
Pentru a va remite premiul oferit in cadrul Campaniei
(a) identitate
(b) contact
(c) financiare
(d) marketing si comunicare
(a) executarea contractului cu Dvs.
(b) necesare pentru a se conforma unei obligatii legale
(c) consimtamantul Dvs.
Utilizarea de date statistice si analitice, pentru a administra Campania
(a) statistice – anonime
necesare pentru interesele noastre legitime (pentru a supraveghea desfasurarea campaniei si eficacitatea acesteia, pentru a dezvolta afacerea noastra si de a planifica strategia noastra de marketing)
Pentru a va face sugestii si recomandari despre bunurile sau servicii care va pot interesa
(a) identitate
(b) contact
(c) profil
(d) marketing si comunicare
consimtamantul Dvs.
Oferte promotionale de la noi
Putem folosi datele de identitate, de contact si de profil pentru a ne forma o opinie asupra a ceea ce credem ca poate va doriti sau aveti nevoie, sau ceea ce poate fi de interes pentru Dvs. Acesta este modul in care vom decide ce produse, servicii si oferte pot fi relevante pentru Dvs. (noi numim aceste activitati marketing/publicitate).
Veti primi comunicari de marketing/publicitare de la noi daca: ne-ati furnizat detaliile Dvs. atunci cand ati intrat intr-un concurs sau ati fost inregistrat pentru o promotie/tombola si ati optat pentru a nu primi astfel de informari de marketing/publicitare.
Activitati de marketing/publicitate prestate de terte parti
Va vom solicita acordul expres, inainte de a va divulga datele cu caracter personal catre orice companie din afara grupului Claret, in scopuri de marketing/publicitate.
Dezabonare
In ipoteza in care ati fost contactat de unul dintre reprezentantii nostrii, ca urmare a unei recomandari facuta de catre alta persoana si nu doriti sa va oferim niciun produs sau serviciu, va puteti exercita dreptul de stergere a datelor, solicitandu-ne sa va stergem datele. In aceasta situatie, va vom sterge datele de indata si nu le vom mai prelucra.
De asemenea, puteti sa ne solicitati, in orice moment, sa nu va mai trimitem mesaje de marketing/publicitare, prin contactarea noastra.
In cazul in care renuntati la primirea acestor mesaje de marketing/publicitare, acest lucru nu va afecta procesarea datele Dvs. cu caracter personal, in alte scopuri non-publicitare.
Modificari ale scopurilor procesarii datelor Dvs.
Vom folosi datele Dvs. personale, doar in scopurile pentru care le-am colectat, cu exceptia cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le utilizam pentru un alt scop si ca scopul si motivul este compatibil cu scopul initial. Daca doriti sa obtineti o explicatie, cu privire la modul in care prelucrarea datelor, pentru noul scop, este compatibila cu scopul original, va rugam sa contactati.
Daca va trebui sa utilizam datele Dvs. personale, pentru un scop fara o legatura cu scopul original, va vom notifica si va vom explica temeiul legal care ne permite sa facem acest lucru.
Va rugam sa retineti ca va putem procesa datele personale fara stirea sau consimtamantul dumneavoastra, in conformitate cu regulile de mai sus, daca acest lucru este necesar sau permis de lege.
5. Divulgarea datelor Dvs. personale
Este posibil sa divulgam datele Dvs. cu caracter personal, catre tertii mentionanti mai jos, pentru scopurile stabilite in tabelul de la punctul 4 de mai sus.
• Terti interni, asa cum sunt stabiliti in Glosar.
• Terti cu care putem intra intr-un proces de cesiune/fuziune/absortie, cu privire la afacerea/activele noastre, sau parti ale acestora. Daca o astfel de imprejurare va fi incidenta, atunci noi sau proprietarii/detinatori vor putea utiliza datele dumneavoastra personale in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate si de procesare a datelor cu caracter personal.
Solicitam tuturor tertilor sa respecte securitatea datelor dumneavoastra personale si sa le trateze in conformitate cu legea. Nu permitem furnizorilor nostri de servicii, sa utilizeze datele dumneavoastra personale in scopuri proprii, ci doar le permitem sa proceseze datele Dvs. personale in scopuri mentionate in acest document si in conformitate cu instructiunile noastre.
6. Transferuri internationale
Cu exceptia cazului in care este expres mentionat altfel in acest document, datele Dvs. personale nu vor fi transferate in afara spatiului economic european (SEE).
7. Securitatea datelor
Am pus in aplicare masuri adecvate de securitate pentru a preveni pierderea accidentala a datelor dumneavoastra personale, utilizarea sau accesarea intr-un mod neautorizat, modificarea sau divulgarea acestora. In plus, limitam accesul angajatilor tertilor, agentilor, contractantilor si altor terti, la datele Dvs. personale, doar la ceea ce este absolut necesar, in raport de scopurile mentionate in acest document. Acestia vor procesa datele Dvs. personale doar in baza instructiunilor noastre, fiind totodata supusi obligatiei de confidentialitate.
Suplimentar, am pus in aplicare proceduri pentru a face fata oricarei brese de securitate cu privire la datele Dvs. personale. Daca vor exista brese de securitate, iar datele Dvs. vor fi afectate, va vom notifica atat pe Dvs, cat si Autoritatea publica relevanta.
8. Pastrarea datelor
Cat timp vom folosi datele Dvs. personale?
Vom pastra datele dumneavoastra personale atat timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv in scopul indeplinirii oricaror obligatii legale, contabile sau de raportare.
Pentru a determina perioada de pastrare adecvata a datelor Dvs. cu caracter personal, luam in considerare urmatoarele criterii: cantitatea, natura si sensibilitatea datelor cu caracter personal, riscul potential de vatamare a Dvs., ca urmare a unei utilizari sau divulgari neautorizate a datelor cu caracter personal, scopurile pentru care procesam date cu caracter personal si daca putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace, precum si obligatiile legale aplicabile.
In concret, vom pastra datele Dvs. cu caracter personal astfel:
• Pana la momentul la care ne-ati solicitat sa va stergem datele, in ipoteza in care sunteti o persoana recomandata in cadrul campaniei;
• Pentru celelalte cazuri, detalii privind perioadele de pastrare pentru diferite categorii de date cu caracter personal, sunt disponibile in politica noastra de pastrare a datelor cu caracter personal, pe care o puteti solicita de la noi.
Cu titlu de exemplu, va informam ca legea ne obliga sa pastram informatii de baza despre clientii nostri (precum date de: identitate, contact, financiare si de tranzactie) pentru cel putin 10 ani dupa ce relatia contractuala a incetat, din ratiuni fiscale, realizarea auditului si pastrarea inregistrarilor contabile.
In unele imprejurari, putem anonimiza datele Dvs. personale (astfel incat sa nu mai poata fi asociate cu dumneavoastra) in scopuri de cercetare sau statistica, caz in care putem folosi aceste informatii pe termen nelimitat fara sa va mai anuntam.
9. Drepturile dumneavoastra legale
Legislatia privind protectia datelor cu caracter personal, va recunoaste o serie de drepturi, ce pot fi exercitate in anumite conditii. Va rugam sa cititi seciunea Glosar de mai jos, pentru o explicatie mai detaliata asupra acestor drepturi:
• Solicitati accesul la datele Dvs. personale;
• Solicitarea corectarii/rectificarii datelor Dvs. personale;
• Solicitarea stergerii datelor Dvs. personale;
• Opozitie la procesarea datelor Dvs. personale;
• Solicitarea restrictionarii procesarii a datelor Dvs. personale;
• Solicitarea transferului datelor dumneavoastra personale;
• Dreptul de retragere a consimtamantului.
Daca doriti sa exercitati oricare dintre drepturile stabilite mai sus, va rugam sa ne contactati la datele de contact prezentate mai sus.
Exercitarea drepturilor Dvs. este gratuita
Nu va trebui sa platiti nicio taxa pentru a va exercita drepturile Dvs. referitoare la datele cu caracter personale. Cu toate acestea, s-ar putea sa va percepem o taxa rezonabila (doar pentru a acoperi costul operational) in cazul in care cererea Dvs. este in mod clar nefondata, repetitiva sau excesiva, aceasta atitudine echivaland cu exercitarea abuziva a drepturilor conferite de lege. Alternativ, este posibil sa refuzam sa raspundem cererii Dvs.
Ceea ce am putea avea nevoie de la Dvs.
Ar putea fi necesar sa va solicitam informatii specifice, pentru a ne ajuta sa va verificam identitatea si sa va sprijinim, in exercitarea drepturilor Dvs. referitoare la datele cu caracter personal. Aceasta este o masura de securitate, pentru a ne asigura ca datele cu caracter personal nu sunt divulgate unor persoane care nu au dreptul sa le fie divulgate. De asemenea, va putem contacta pentru a va solicita informatii suplimentare in legatura cu solicitarea dumneavoastra, sau de a asigura celeritatea raspunsului nostru.
Timpul de raspuns la solicitarile Dvs.
Incercam sa raspundem tuturor solicitarilor legitime in termen de maxim o luna. Ocazional, comunicarea unui raspuns poate dura mai mult de o luna, daca cererea dumneavoastra este deosebit de complexa sau ati facut mai multe cereri. In acest caz, va vom notifica un termen estimativ de raspuns si va vom tine la curent cu stadiul cererii/cererilor Dvs.
10. Glosar
Temei legal
Executarea contractului inseamna procesarea datelor Dvs. acolo si atunci cand este necesar, pentru indeplinirea obligatiilor asumate prin Regulamentul Campaniei.
Respectarea unei obligatii legale sau a unei masuri dispuse de Autoritatea Publica de Reglementare inseamna procesarea datelor Dvs. acolo si atunci cand este necesar pentru a respecta dispozitiile legale sau masurile dispuse de Autoritatile Publice cu rol in privinta protectiei datelor Dvs. cu caracter personal.
Terti(terte – parti)
Terti interni
Alte companii din grupul Claret, care actioneaza fie ca operator sau operatori asociati, si care au sediul in Spatiul Economic European (SEE) si care ne furnizeaza servicii.
Terti externi
• Furnizorii de servicii care actioneaza ca imputerniciti ai nostri, cu sediul in Spatiul Economic European (SEE) care furnizeaza servicii IT si de administrare a sistemului.
• Consilieri profesionali, in calitate de imputernici, inclusiv avocati, notari, contabili, auditori, asiguratori etc. cu sediul in Spatiul Economic European (SEE) care furnizeaza servicii de consultanta, de audit, juridice, de asigurare si de contabilitate.
• Agentia Nationala de Administrare Fiscala, careia ii vom vira impozitul aferent premiului acordat Dvs.
Drepturile Dvs. legale
Aveti dreptul de:
Acces la datele dumneavoastra personale (cunoscut sub numele de „drept de acces la datele cu caracter personal”). Acest lucru va permite sa primiti o copie a datelor personale pe care le detinem despre Dvs. si pentru a verifica faptul ca le prelucram in mod legal.
Rectificare/Corectie a datelor personale pe care le detinem despre Dvs.. Acest lucru va permite sa solicitati corectarea oricaror date incomplete sau incorecte pe care le detinem despre Dvs., este posibil sa verificam in prealabil acuratetea datelor noi furnizate.
Stergere a datelor Dvs. personale. Acest lucru va permite sa ne cereti sa stergem sau sa eliminam datele cu caracter personal in cazul in care nu exista niciun motiv rezonabil pentru ca noi sa continuam sa le procesam. De asemenea, aveti dreptul de a ne solicita sa stergem sau sa eliminam datele dumneavoastra personale, in cazul in care ati exercitat cu succes dreptul de opozitie la procesare (a se vedea mai jos), in cazul in care am putea prelucra datele Dvs. in mod ilegal sau in cazul in care suntem obligati a sterge datele Dvs. personale, pentru a respect legea. Retineti, totusi, ca nu vom da intotdeauna curs solicitarii Dvs., de stergere a datelor cu caracter personal, daca exista motive legale specifice, situatie in care va vom informa.
Opozitie la procesarea datelor Dvs. personale, in orice moment, din motive particulare, in cazul in care ne bazam pe un interes legitim (sau pe cele ale unui tert) cand procesam datele Dvs. aveti, de asemenea, dreptul de opozitie in cazul in care prelucram datele Dvs. personale pentru scopuri de marketing direct. In unele cazuri, am putea demonstra ca avem motive legitime de a procesa informatiile Dvs., situatie in care vom continua procesarea datelor Dvs. pana cand motivele care ne determina sa procesam datele, nu vor mai fi de actualitate sau legitime.
Restrictionare a prelucrarii datelor dumneavoastra personale. Acest drept va permite sa ne cereti sa suspendam procesarea datelor dumneavoastra personale in urmatoarele scenarii: (a) daca doriti ca noi sa stabilim acuratetea datelor; (b) in cazul in care procesarea datelor nu este legala, dar nu doriti ca noi sa le stergem; (c) in cazul in care doriti sa pastram datele, chiar daca noi nu mai avem nevoie de ele, Dvs. fiindu-va necesare a va fi recunoscut, asigurat sau exercitat un drept sau va protejati drepturile intr-o procedura judiciara; sau (d) in urma exercitarii dreptului de opozitie la procesarea datelor Dvs., dar noi trebuie sa verificam daca aveti motive rezonabil si justificate in acest sens.
Transfer a datelor dumneavoastra personale sau catre o terta parte. Va vom furniza Dvs., sau unui tert pe care l-ati indicat in prealabil, datele Dvs. personale intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit, care poate fi citit automat. Va rugam sa retineti ca acest drept se aplica doar la datele cu caracter personal, pe care le procesam in baza consimtamantului Dvs. sau in baza executarii unui contract.
Retragerea consimtamantului in orice moment, in cazul in care ne bazam pe consimtamantul Dvs. de a procesa datele cu caracter personal. Daca va retrageti consimtamantul, acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrarii datelor anterior retragerii consimtamantului si este posibil sa nu va mai putem furniza anumite produse sau servicii. Va vom sfatui in acest sens, in cazul in care va exercitati acest drept.