Cele mai scumpe proprietăți din București

De: Claret Credit0 Comentarii

Capitala României dispune de un număr impresionant de proprietăți care valorează peste 1.000.000 de euro. Se știe că în general, Bucureștiul este un oraș scump, iar cei care își doresc să se simtă bine și să trăiască o viață mai luxoasă în această metropolă, sunt nevoiți să plătească un preț pe măsură.

La o căutare pe site-urile online de agenții imobiliare, topul celor mai scumpe proprietăți din capitală pornește de la 26.000.000 de euro.

Cele mai scumpe proprietăți din București – 6 case de lux

Palatul Bragadiru

Palatul Bragadiru

Este vorba despre Palatul Bragadiru care este situat în centrul orașului, mai exact în apropierea Palatului Parlamentului, și dispune de 10.000 de metri pătrați construiți cu “doar” 87 de încăperi și o grădină impresionantă de 12.121 de metri pătrați. Clădirea are subsol, parter și 3 etaje. La parterul palatului se află restaurante, iar în clădire se organizează evenimente precum nunți, botezuri, petreceri de cununie civilă și aniversări, dar și petreceri de tip corporate.

Vilă de lux din zona Aviatorilor – Dorobanți

Cel de-al doilea imobil de lux este o vilă situată într-unul dintre cele mai râvnite cartiere ale Bucureștiului, mai exact zona Aviatorilor – Dorobanți. Acest edificiu a fost proiectat de către celebrul arhitect interbelic Duiliu Marcu. Clădirea a fost ani la rând reședință consulară sau sediu de ambasadă, iar în urmă cu un an, aceasta a intrat într-un proces de restaurare și modernizare care s-a finalizat în luna iunie 2022.

A fost construită în 1932 și se încadrează în curentul modernist euroepean. Suprafața utilă este de 1.129 de metri pătrați și are 30 de camere, 10 băi și 3 terase. Prețul vilei este de 8.000.000 de euro.

Vilă in stil neoclasic lângă parcul Herăstrău

Vilă in stil neoclasic lângă parcul Herăstrău

O altă propietate impresionantă este o vilă construită în stil neoclasic din zona parcului Herăstrău. Cu o suprafață de 1100 de metri pătrați, aceasta dispune de 16 camere, 8 băi, o terasă spațioasă și o sală de fitness pentru pasionații de sport. În interiorul casei se regăsesc finisaje din marmură și piatră naturală, iar mobila este făcută exclusiv pe comandă din lemn masiv. Pentru prețul de 7.000.000 de euro, o familie numeroasă se poate bucura de lux la superlativ chiar în inima orașului.

Vilă interbelică din zona Dorobanți – Capitale

Vilă interbelică din zona Dorobanți- Capitale

Următoarea pe lista se află o vila interbelică din zona Dorobanți – Capitale la prețul de 6.000.000 de euro. Imobilul este recent renovat și dispune de 1.000 de metri pătrați și are 18 camere spațioase și luminoase, 12 băi, 3 balcoane și 3 terase. Această mai dispune și de un garaj interior, iar în curte se mai pot parcă până la două mașini.

Palatul Woroniecki

Palatul Woroniecki

Topul celor mai scumpe proprietăți din București continuă cu Palatul Woroniecki, amplasat la intersecția Bulevardului Kiseleff cu strada Ion Mincu. Clădirea proiectată de catre arhitectul Alexandru Zaharia a fost construită în anul 1940 și este listată la prețul de 5.950.000 de euro.

Deși nu este considerat monument istoric, palatul este admirat de către trecători și reprezintă o adevărată comoară a orașului. Acest palat impresionant a fost deținut de Principesa Adina Woroniecka, văduva lui Take Ionescu, prim-ministrul României Mari între 1921 și 1922. S-a recăsătorit în 1929 cu prințul Korybd Woroniecki al Poloniei.

Suprafața terenului este de 919,60 de metri pătrați, dintre care 624,31 de metri pătrați sunt utili. Are un număr impresionant de 26 de camere, 2 bucătării, 8 băi, 3 balcoane și o terasă.

Penthouse de lux în Satul Francez

Penthouse de lux în Satul Francez

Schimbând registrul, următoarea proprietate de lux este un penthouse în valoare de 5.500.000 de euro situat în Satul Francez, în sectorul 1 din București. Asemănător vilei din zona parcului Herăstrău pe care am prezentat-o anterior, penthouse-ul este la o distanță de aproximativ 50 de metri de parc. Imobilul se află la etajul 12 și oferă o suprafață utilă de 547 de metri pătrați și o terasă de 255 de metri pătrați.

Cele mai scumpe proprietăți din București – alege Claret Credit pentru a-ți îndeplini visul

Bineînțeles, Bucureștiul deține un număr mare de vile și palate impresionante care vin cu un preț pe măsură, însă cele prezentate se află printre cele mai scumpe proprietăți din capitală. Unele dintre ele se pot și vizita, fiind palate cu un trecut și o poveste interesantă în spate, în timp ce altele se pot viziona la cerere, în caz că există potențiali clienți.

Dacă visezi la o astfel de locuință de poveste dar nu dispui momentan de finanțele necesare, poți apela la Claret Credit pentru un credit ipotecar. Astfel, îți poți îndeplini visul mai repede decât ai sperat și te vei putea bucura de proprietatea ta de lux!

Întrebări frecvente

Cum știu că sunt eligibil pentru un credit?

Echipa Claret Credit îți va analiza cererea și dosarul și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp.

În cât timp pot obține un împrumut de nevoi personale cu garanție imobiliară?

Analizăm cererea ta imediat ce ajunge la noi și primești ofertă de finanțare în cel mai scurt timp.

Pentru ce tip de credit pot obține refinanțare la Claret Credit?

Poți obține refinanțare pentru orice tip de credit oferit de Claret Credit.

Solicită un credit

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare

    Leave A Comment