Claret Credit este o instituție financiară nebancară, înființată în anul 2013 și autorizată de Banca Națională Română. Echipa Claret Credit oferă servicii de consultanță financiară și vă va ajuta să alegeți tipul de credit ideal pentru nevoile dumneavoastră. IFN-ul Claret Credit are obiect principal de activitate acordarea de credite persoanelor fizice și persoanelor juridice. Dorim să ajutăm persoanele care au întâmpinat dificultăți financiare și sunt în imposibilitatea de a beneficia de un credit bancar. Claret Credit a reușit să acorde credite nebancare unui număr considerabil de persoane, care au apelat cu încredere la agenția noastră.

Care sunt opiniile clienților noștri în ceea ce privește serviciile oferite de Claret Credit?

Clienții Claret Credit optează pentru serviciile noastre din diferite motive: doresc să se mute într-o casă nouă, plănuiesc o vacanță mult visată, doresc să achiziționeze o mașină sau vor să-și deschidă propria afacere. Claret Credit este aici pentru tine, scopul IFN-ului fiind de a satisface nevoile tuturor.

Iată câteva dintre opiniile clienților:

”Acum o saptamana am achiziționat o mașină prin Claret Constanta . Am aplicat pe Facebook, am fost sunata si consiliata de doamna Madalina. Un om minunat, care a avut multa răbdare cu mine, eu de fel sunt mai pisăloaga 🙂 . Am completat formularele solicitate , cam pe la ora 16.30 si dimineata la ora 10 am avut dosarul pre-aprobat.Am gasit masina in Bucuresti la un parc auto, care mi a acordat 12 luni garantie pentru mașina achiziționată.
In concluzie sunt foarte mulțumită de acest finanțator. Recomand cu incredere! Mulțumesc Claret Constanta pentru profesionalism si promptitudine! ( A.A- Constanta)”

-”Am achizitionat un autoturism iar angajatii m au ajutat si m au sistinut de la inceput si pana la sfarsit in colaborare cu reprezentantii parcului auto. Va multumesc. Recomand.” (D.T- Bucuresti)

-”Cu ajutorul profesionistilor din Claret am reusit sa construiesc un intreg ansamblu rezidential.Ii recomand din toata inima” (C.A- Bucuresti)

Păreri în legătură cu disponibilitatea Claret de a acorda credite

Clienții Claret Credit sunt mulțumiți de serviciile oferite și de disponibilitatea echipei de acorda credite. Echipa noastră este formată din angajați cu o vastă experiență în domeniul serviciilor financiare, cu viziuni moderne și flexibile, ce au un impact semnificativ în satisfacerea necesităților clienților. Recunoaștem și motivăm implicarea, spiritul inovativ, încrederea și devotamentul angajaților noștri. Iată câteva opinii din partea clienților care confirmă cele spuse mai sus:

”Recomand cu incredere. Am făcut o cerere pe site-ul dânsilor si dupa 10 minute am fost sunată de doamna Mădălina Calafus care s a dovedit a fi o persoană foarte răbdătoare.Mi a explicat toti pasii,a avut răbdare cu mine si intr un final dupa multe „nazuri” de ale mele am reusit sa imi achizitionez masina potrivită . Multumesc din suflet!!🤗🤗🤗 ” (A.D-Constanta

“Foarte mulțumit de interacțiunea cu Claret. S-au mișcat repede, au știut să îmi ofere toate informatiile solicitate, au fost deschiși la discuții și în cele din urmă am ales să colaborez cu ei. Recomand”  (Zamfir Dorinel)

– “Am fost sfătuiți și ajutați de către personalul Claret, care a avut răbdare să ne asculte și să ne explice tot ce am solicitat. Ne-au ajutat foarte repede. Cu drag îi recomandăm.” (Anton Mihai)

“În urma unei recomandări, am ajuns la Claret Euro Credit Iasi. Inițial, cu ceva rezerve, dar a fost o decizie bună! Cu siguranță, sunt foarte mulțumit de serviciile oferite, așa că îi recomand.”

”Un IFN care isi respecta clientii, fara comisioane ascunse” (A.N- Cluj)

– „Am fost sfătuiți și ajutați de către personalul Claret, care a avut răbdare să ne asculte și să ne explice tot ce am solicitat. Ne-au ajutat foarte repede. Cu drag îi recomandăm” (A.M Bucuresti)

De ce aleg clienții Claret Credit?

Clienții aleg Claret Credit întrucât suntem o instituție financiară nebancară care oferă credite avantajoase celor care au nevoie urgent de o sumă de bani. Mai mult de atât Claret Credit nu ține cont de istoricul negativ din Biroul de Credit. Astfel, nu trebuie să îți faci griji dacă ai restanțe sau ești considerat rău-platnic. Cu toții avem perioadă mai puțin bune și de aceea Claret Credit este pe placul clienților noștrii.

Clienții aleg să depună cereri pentru credit la Claret datorită condițiilor prietenoase de acordare a împrumuturilor, precum și eficiența și promptitudinea cu care este tratată fiecare persoană care pășește pragul instituției noastre.

“Foarte mulțumit de interacțiunea cu Claret. S-au mișcat repede, au știut să îmi ofere toate informatiile solicitate, au fost deschiși la discuții și în cele din urmă am ales să colaborez cu ei. Recomand” ( I.O- Cluj)

“Totul a decurs foarte rapid! Am sunat, un consultant m-a preluat și mi-a explicat foarte clar tot procesul. Am primit banii în aceeași zi. Mulțumesc din suflet pentru ajutor!” (Stan Alexandru)

Ne bucurăm să știm că am putut ajuta aceste persoane și nu numai să își îndeplinească visele și să depășească o situație critică din viața lor cu ajutorul creditelor acordate de noi.

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing