Refinanțare credit

De: Claret Credit0 Comentarii

Refinanțare credit? Cu Claret Credit orice e posibil! Aici vei găsi cele mai avantajoase oferte de creditare. Claret Credit pune la dispoziția persoanelor fizice credite de nevoi personale cu garanție imobiliare și credite ipotecare. De asemenea, și persoanele juridice pot beneficia de credite cu garanție imobliară, credite fără garanție, cu garanție imobiliară HORECA sau credite pentru proiecte imobiliare. Câteodată cei care apelează la un credit au nevoie și de o refinațare credit, pentru a face față cheltuielilor neprevăzute.

Multe persoane apelează la un credit pentru a-și achiziționa o locuință, o mașină sau pur și simplu pentru a-și plănui o vacanță. Motivele pentru care oamenii apelează să se împrumute la bănci sau IFN-uri sunt diverse. Însă, câteodată, unele persoane ajung să-și deschidă prea multe credite și se trezesc în situația de a nu mai putea face față ratelor. Astfel, persoanele caută posibilități de refinanțare a creditului.

Apelează la un credit ipotecar pentru a-ți cumpăra casa visurilor tale!

Avantajele unui credit ipotecar sunt:

 • Avans minim de doar 15%
 • Finanțare până la 15 ani
 • Rate fixe lunare în lei
 • Consultanță financiară gratuităâ

În doar 3 pași simpli poți obține banii necesari pentru casa visurilor tale!

 1. Alege imobilul dorit – Creditul se acordă pentru achiziția, construirea, reabilitarea, modernizarea, consolidarea sau extinderea unei locuințe.
 2. Aprobare financiară rapidă – Totul se întâmplă într-o singură zi: afli exact la ce sumă te încadrezi, încasezi banii și începi să cauți locuința visurilor tale!
 3. Te muți în casa nouă – După semnarea contractului de credit, dar și de ipotec, vei începe să plătești rate lunare fixe în RON pe perioada aleasă tot de tine.

Refinanțare credit – atunci când ai nevoie de o soluție rapidă

Multă lume optează pentru refinanțare credit, mai ales dacă sunt în situația în caree nu-și mai pot plăti la timp ratele creditelor deja existente. În viață, pot apărea situații neprevăzute, care ne pot pune în dificultatea de a ne plăti ratele împrumuturilor bancare sau nebancare la timp. De aceea, pentru a nu ajunge în situația de a te împrumuta excesiv pentru a putea plăti datoriile la timp, Claret Credit îți oferă posibilitatea de refinanțare credit deja existent aici sau la o altă instituție bancară.

De asemenea, multe bănci nu îți oferă opțiunea de refinanțare credit, dacă ești în Biroul de Credit. Băncile nu sunt dispuse să refinanțeze o persoană care are un istoric negativ în Biroul de Credit. Însă, cu un IFN totul devine mult mai ușor. Cu suma pe care poți să o obții din refinanțare vei avea posibilitatea să-ți achiți celelalte împrumuturi.

De asemenea, prin intermediul unui IFN, așa cum este Claret Credit totul va fi mult mai ușor.

Refinanțare credit – condiții de refinanțare a unui credit la Claret Credit

Opțiunea de refinanțare credit este disponibilă la Claret Credit, atât pentru creditele deschise la instituția noastră pentru sume suplimentare, cât și credite deschise la alte instituții financiare (bănci sau IFN-uri).

Pentru a beneficia de o refinanțare trebuie să îndeplinești câteva condiții:

 • Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate
 • Minim 3 luni la locul de muncă
 • Să deții garanție imobiliară (până la 900.000 de lei)
 • Venituri fiscalizate

În doar câțiva pași simpli vei putea obține o refinanțare, care te va ajuta să depășești situațiile dificile.

Refinanțare credit – obține refinanțarea dorită prin Claret Credit

Dacă îți dorești o refinanțare credit, atunci Claret Credit îți poate fi de ajutor. Poți obține o refinanțare, chiar dacă ești în Biroul de Credit. Echipa din cadrul Claret te va îndruma spre cea mai bună soluție pentru tine, întrucât ne dorim să ajutăm oamenii să depășească situațiile dificile din punct de vedere economic. Poate fi destul de dificil să obținem o refinanțare la o bancă, în condițiile în care suntem în urmă cu plata ratelor. Condițiile băncilor pot fi destul de exigente și mult mai greu de îndeplinit. Dar cu un IFN, lucrurile se simplifică destul de mult.

Vrem să reușești să-ți îndeplinești toate planurile și visurile, iar banii să nu fie o problemă. Credem în oameni și în puterea lor de a crea ceva frumos, de aceea avem o listă mare de clienți satisfăcuți de serviciile noastre. Resurele financiare nu mai trebuie să reprezinte un obstacol de acum înainte. Totul poate deveni realitate dacă alegi soluțiile de creditare de la Claret Credit. Fie că ai nevoie de un credit sau de o refinanțare a creditului de nevoi personale, Claret Credit este o instituție financiară nebancară ce refinanțează credite restante, formată dintr-o echipă ce vă stă la dispoziția dvs cu orice întrebare.

Întrebări frecvente

Care sunt condițiile de refinanțare la Claret Credit?

Pentru a beneficia de o refinanțare trebuie să îndeplinești câteva condiții:

–         Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate

–         Minim 3 luni la locul de muncă

–         Să deții garanție imobiliară (până la 900.000 de lei)

–         Venituri fiscalizate

Pot obține o refinanțare a creditului de nevoi personale?

Criteriile pentru acordarea unei refinanțări sunt:

 • Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate
 • Minim 3 luni la locul de muncă
 • Să dețină garanție imobiliară (până la 900.000 lei)
 • Venituri fiscalizate

Pentru ce tip de credit pot obține refinanțare la Claret Credit?

Poți obține refinanțare pentru orice tip de credit oferit de Claret Credit.

Solicită un credit

  Datele tale de contact:

  Mesaj


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

  Postări asemănătoare

  Leave A Comment