4 situații când un credit nebancar te poate ajuta

De: Alina0 Comentarii

Se întâmplă de multe ori să ai nevoie de bani și să nu mai știi încotro să o iei. Chiar și cei care au o educație financiară solidă se pot găsi la un moment dat într-un impas financiar din care nu știu cum să iasă.

Există numeroase situații care te pot da peste cap, începând de la invitațiile neașteptate și vacanțele neplănificate (pentru persoane fizice) și până la crize financiare internaționale, schimbări de legislație sau erorile de strategie de business (pentru antreprenori).

În oricare din tabere te-ai afla, un credit nebancar te poate scoate din impas și te poate ajuta să gestionezi situațile limită cu care te confrunți. Iată câteva situații delicate pe care clienții noștri au reușit să le depășească datorită colaborării cu Claret.

Achiziționarea unei mașini

De-a lungul timpului, am sprijinit numeroase persoane care aveau nevoie de bani pentru achiziționarea unei mașini. Fie că ți s-a stricat vechea mașină, fie că vrei să-ți cumperi primul autoturism și nu dispui de suficiente fonduri, Claret îți propune un produs financiar avantajos: creditul auto. Acum, îți poți lua mașină nouă cu un avans de minim 15% (pentru mașinile cu vechime între 0-5 ani).

Cumpărarea unei locuințe

Foarte multe cereri de creditare au venit din partea persoanelor care doreau să-și cumpere propria locuință, dar nu aveau destule fonduri personale și nici nu se puteau împrumuta de la bănci. Creditul ipotecar le vine în ajutor acestor persoane, cu rate fixe lunare în lei, un avans minim de doar 15% și posibilitatea refinanțării.

Spre deosebire de alte instituții bancare sau nebancare, la Claret totul se întâmplă imediat: ne contactezi, afli exact la ce sumă te încadrezi, depui dosarul, încasezi banii și te muți în casă nouă.

Dificultăți pentru cei din industria HoReCa

Multe firme românești care activează în domeniul HoReCa au fost lovite de criza profundă la nivel mondial. Antreprenorii s-au regăsit în imposibilitatea de a achita taxe la stat sau salariile angajaților. Pentru a veni în sprijinul antreprenorilor aflați în dificultate, am lansat creditul HoReCa. Costurile sunt negociabile, în funcţie de valoarea creditului şi de bonitatea clientului iar perioada de graţie este până la 1 an.

Nevoi legate de finanțarea unei idei de afaceri

Multe afaceri cu potențial rămân simple idei pe hârtie din cauza lipsei finanțărilor. Claret s-a gândit și la tinerii antreprenori și am lansat un produs dedicat lor. Dacă ai o societate nou înființată, poți dovedi perspectivele afacerii și posibilitatea rambursării sumelor, te califici pentru Creditul antreprenor Claret.

De ce este un credit nebancar un produs financiar avantajos

Mulți dintre cei care ne-au devenit clienți fideli aveau inițial idei preconcepute despre creditele nebancare. Nu apelau la ele în principal din cauza costurilor lor foarte mari, preferând să se adreseze băncilor. Poate că rata lunară a unui credit bancar pare mică și se încadrează în buget, dar te-ai interesat și de restul comisioanelor? Dacă luăm prin comparație un credit bancar care se întinde pe 30 de ani și calculăm care este costul total al acestui produs în comparație cu un credit IFN pe 5 ani, vom vedea că realitatea este alta.

De fapt, creditul nebancar este cel mai transparent produs de finantare. Fără birocrație, fără costuri și comisioane ascunse. Dacă te regăsești într-una din situațiile descrise mai sus, contactează-ne și cu siguranță vom găsi o soluție împreună.

Dorești să beneficiezi de un credit nebancar?

  Datele tale de contact:

  Informații despre garanție


  Informații despre afacerea ta


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

  Postări asemănătoare

  Leave A Comment