Credit IFN vs credit bancar

De: Claret Credit0 Comentarii

Credit IFN vs credit bancar? Este o întrebare foarte importantă pentru cei care doresc să-și facă un credit de nevoi personale, ipotecar, sau pentru a-și cumpăra o mașină nouă. Câteodată, dificultățile financiare ne împing să apelăm la un credit pentru a achiziționa ceea ce ne dorim.

Persoanele care vor să apeleze la un credit pot depune cerere la o bancă sau la un IFN. Multă lume nu cunoaște diferențele dintre aceste două instituții financiare. În articolul de astăzi, vom discuta despre aspectele ce le diferențiază, astfel încât, să luați cea mai bună decizie.

Românii au început să apeleze la această formă de creditare a IFN-urilor din 2008, atunci când a avut loc criza financiară mondială. Acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că IFN-urile acordau împrumuturi mult mai rapid și mai ușor, comparative cu băncile, unde cererea de acordare a creditului putea să dureze și câteva săptămâni.

Credit IFN vs credit bancar – ce este un IFN?

Oamenii apelează la un credit din diferite motive: pentru a-și cumpăra o casă, un apartament, o mașină sau pentru a pleca într-o vacanță. Indiferent de motiv, unii își îndreaptă atenția către bănci, în timp ce alții aleg un credit IFN.

IFN, adică Instituția Financiară Nebancară, reprezintă o instituție diferită de bancă, reglementată de Banca Națională a României. Oamenii apelează la credite acordate de IFN-uri, întrucât condițiile sunt mult mai permisive, față de cele impuse de bănci.

Un IFN te poate ajuta în mai multe situații:

Creditul nebancar este cel mai transparent produs de finanțare. Fără birocrație, fără costuri și comisioane ascunse. Spre deosebire de un credit bancar, unde perioada de rambursare a creditului se poate întinde pe 30 de ani, un credit IFN se poate acorda pe o perioadă de 5 ani.

Claret Credit este o instituție financiară nebancară de încredere care susține visurile oamenilor și vrea să vină în sprijinul tuturor celor care au nevoie de ajutor financiar. Dacă alegi Claret Credit vei avea parte de un plan de rambursare flexibil și poți beneficia de un credit IFN în rate fixe, cu perioada de grație, în perioada aleasă de tine, între 6 și 60 luni. De asemenea, ai nevoie doar de garanție imobiliară (casă sau apartament), care se poate afla în proprietatea ta sau a altei persoane.

IFN-urile se concentrează pe acordarea pe acordarea de credite de nevoi personale, în timp ce băncile pot oferi un set complet de produse și servicii financiare, precum depozite, carduri de credit, transferuri bancare, etc.

Spre deosebire de bănci, condițiile de acordare a creditelor de către IFN-uri sunt mult mai permisive. Băncile au condiții exagerate, de aceea poate fi destul de dificil să ți se aprobe cererea de acordare a împrumutului. Instituțiile financiare nebancare se adaptează nevoilor clienților, pentru a ajuta cât mai multă lume să beneficieze de suma dorită. Birocrația stufoasă impusă de bănci, îi fac pe oameni să-și îndrepte atenția către IFN-uri.

De asemenea, o altă diferență dintre IFN-uri și bănci este faptul că Instituțiile Financiare Nebancare acordă credite și celor care au un istoric negativ în Biroul de Credit. Acest lucru este un avantaj pentru cei care doresc să apeleze la un credit, întrucât băncile nu oferă împrumuturi celor cu un istoric negativ.

Credit IFN vs credit bancar – avantajele IFN-urilor

Credit IFN vs credit bancar – o decizie dificilă, dacă nu cunoști toate datele și condițiile de acordare a creditelor pentru fiecare instituție în parte.

Ai nenumărate motive pentru care să alegi un IFN pentru a împrumuta suma de bani dorită.

  • Soluții financiare adaptate fiecărui client în parte – spre deosebire de bănci, IFN-urile sunt mult mai flexibile și mai accesibile, condițiile de creditare fiind adaptate fiecărui client în parte
  • Se acordă credite și celor cu un istoric negativ în Biroul de Credit – spre deosebire de bănci, unde nu se acordă împrumuturi celor cu un istoric negativ în Biroul de Credit, IFN-urile acordă credite și celor care fac parte din această categorie
  • Proces de aprobare rapid – creditele se obțin mult mai ușor în cazul în care apelezi la un IFN, fiind un proces rapid și ușor
  • Mai puține acte – întocmirea unui contract de împrumut de la un IFN presupune mai puține acte, în comparație cu băncile, unde solicitanții trebuie să realizeze dosare complete

Astfel, contractarea unui credit la un IFN este mult mai simplă, iar solicitantul poate obține suma de bani necesară mult mai rapid.

Credit IFN vs credit bancar – alege Claret Credit pentru cele mai avantajoase servicii de creditare

Credit IFN vs credit bancar – o dilemă la care trebuie să reflecteze cei care au nevoie de un împrumut. Un IFN acordă credite mult mai rapid, iar condițiile sunt mult mai ușor de îndeplinit.

Dacă dorești un credit de nevoi personale, Claret Credit este Instituția Financiară Nebancară la care puteți apela cu încredere. Dacă dorești să afli mai multe despre beneficiile acordate de Claret Credit și de creditele disponibile te așteptăm într-una din sucursalele noastre, sau poți completa un formular, disponibil pe site-ul nostru. Alege să investești în viitorul tău chiar azi și apelează cu încredere la IFN-ul nostru!

Întrebări frecvente

Care sunt condițiile de refinanțare la Claret Credit?

Pentru a beneficia de o refinanțare trebuie să îndeplinești câteva condiții:

–         Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate

–         Minim 3 luni la locul de muncă

–         Să deții garanție imobiliară (până la 900.000 de lei)

–         Venituri fiscalizate

Pot obține o refinanțare a creditului de nevoi personale?

Criteriile pentru acordarea unei refinanțări sunt:

  • Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate
  • Minim 3 luni la locul de muncă
  • Să dețină garanție imobiliară (până la 900.000 lei)
  • Venituri fiscalizate

Pentru ce tip de credit pot obține refinanțare la Claret Credit?

Poți obține refinanțare pentru orice tip de credit oferit de Claret Credit.

Solicită un credit

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare

    Leave A Comment