Credite nebancare pentru restanțieri – Claret Credit

De: Claret Credit0 Comentarii

Creditele nebancare pentru restanțieri sunt posibile la Claret Credit. Multe persoane s-au aflat la un moment dat în situația în care nu au putut să plătească ratele creditului la timp și au intrat în Biroul de Credit cu un istoric negativ. Însă, Claret Credit este la dispoziția dumneavoastră cu împrumuturi nebancare avantajoase și potrivite pentru nevoile fiecăruia.

Unele persoane doresc să achiziționeze o mașină sau să-și construiască casa mult dorită, însă lipsa banilor este principala problemă care nu permite atingerea acestor scopuri. Claret Credit te poate ajuta să ai parte de cele enunțate mai sus și nu numai.

Credite nebancare pentru restanțieri acordate de IFN-uri

Creditele nebancare pentru restanțieri pot deveni realitate prin intermediul IFN-urilor. Cele mai multe Instituții Financiare Nebancare nu țin cont de acest aspect, astfel că este mult mai ușor să obții împrumutul dorit.

Creditul bancar presupune multă birocrație, în timp ce procesul de acordare a creditului IFN se desfășoară într-un timp scurt, fără a fi nevoie de multe acte.

Băncile impun anumite clauze, care sunt mult mai stricte și percep anumite comisione și taxe adiționale. De asemenea, băncile oferă creditele într-un timp mult mai lung, față de un credit la o instituție financiară nebancară, unde banii pot fi ai tăi într-un timp scurt, după o evaluare rapidă a solicitării. De asemenea, de cele mai multe ori, oamenii apelează la IFN deoarece condițiile sunt mai flexibile și mai ușor de îndeplinit.

Suntem conștienți de faptul că unele persoane pot avea parte de un eveniment neașteptat în viața lor (o plecare spontană din țară, o problemă medicală), care îi împiedică să plătească la timp rata creditului. Din acest punct de vedere, IFN-urile sunt mai puțin restrictive. În cazul băncillor, acest aspect este unul esențial. Biroul de Credit este societatea responsabilă cu toate informațiile referitoare la persoane fizice care au contractat credite de la bănci sau insituții financiare. De asemenea, Biroul de Credit furnizează și lista cu restanțieri, astfel că poți afla imediat stadiul în care te afli, în condițiile în care ai un credit deschis la o bancă sau la un IFN. Procesul este unul foarte simplu, tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii în Biroul de Credit prin codul tău numeric și numărul de telefon. De asemenea, îți poți crea un cont gratuit pe platforma Biroului de Credit cu adresa de email și cu numărul de telefon. După ce te-ai logat poți accesa baza de date a Biroului de Credit. Vei putea observa dacă ai întârziat cu plata ratelor și la ce bancă ai înregistrări restante. Pe baza rambursărilor ți se va acorda un scor de credit, pe baza căruia băncile vor hotărî dacă poți lua sau nu un credit.

Obține un credit nebancar cu istoric negativ – avantaj oferit de Claret Credit

La Claret Credit punem pe primul loc nevoile clienților noștri, astfel că poți obține simplu bani împrumut, chiar dacă ești restanțier în Biroul de Credit. Acest statut nu ar trebui să stea în calea obținerii sumei necesare de bani.

Creditul IFN se obține în 3 pași:
1. Alege suma potrivită nevoilor tale – suma minimă de care puteți beneficia este de 5.000 lei
2. Aprobare rapidă – echipa de la Claret Credit analizează dosarul tău și primești aprobarea într-un timp scurt
3. Intră în posesia banilor – suma cerută va fi depusă în contul tău și te vei putea bucura de împrumutul acordat într-un timp scurt

Nu contează dacă ai înregistrat și alte datorii. Poți trece pe la unul din sediile noastre pentru a afla mai multe despre condițiile ce trebuie îndeplinite (mult mai prietenoase față de cele impuse de bănci) și despre tipul de credit pe care îl poți accesa. Echipa noastră îți va sta la dispoziție cu orice nelămurire. Ne dorim să avem o relație deschisă, prin gestionarea prudentă și transparentă a nevoilor clienților noștri. Vei avea parte de consultanță financiară din partea specialiștilor noștrii. Creditele nebancare pentru restanțieri sunt acum disponibile la Claret Credit.

CLARET EURO CREDIT IFN S.A. a fost înființată în anul 2013 și este autorizată de către Banca Națională a României, fiind înscrisă în Registrul Special al BNR sub numărul 41-110082/16.02.2018. Compania face parte dintr-un grup financiar internațional activ în SUA, Asia, Europa de Est și Europa de Vest.

Credite nebancare pentru restanțieri? Imediat! Claret Credit vine în ajutorul tău și te ajută cu suma necesară în cel mai scurt timp.

Întrebări frecvente

Cum pot aplica pentru un credit nebancar pentru restanțieri?

Poți aplica cu ușurință pentru un credit nebancar pentru restanțieri la Claret Credit. Ne poți contacta telefonic (031 6313174) sau prin email la una din adresele office@claret.ro sau iasi@claret.ro. De asemenea, ne poți face o vizită la unul din sediile noastre pentru a afla mai multe despre tipurile de credit acordate.

Este nevoie de o garanție pentru accesarea unui credit nebancar pentru restanțieri?

La Claret Credit clienții trebuie să prezinte o garanție imobiliară pentru a fi eligibili pentru obținerea unui credit.

În cât timp sunt aprobate creditele pentru restanțieri?

Timpul în care sunt acordate creditele pentru restanțieri va fi discutat cu unul dintre membrii echipei. După ce unul dintre consultanții noștrii va discuta cu clientul despre creditul dorit și creditul va fi aprobat, perioada de aprobare a împrumutului nu va fi unul lung.

Credite nebancare pentru restanțieri

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare

    Leave A Comment