Cât costă un botez – credit accesibil pentru cheltuieli imprevizibile

De: Claret Credit0 Comentarii

În ziua de azi, prospeții părinți, pe lângă bucuria de a avea primul lor copil, trebuie să ia în considerare și următoarea întrebare: cât costă un botez? Răspunsul poate varia, în funcție de preferințele părinților, de cât de mare vor să fie acest eveniment și ce resurse vor să folosească pentru a imortaliza acest moment emoționant din viața lor.

Un botez în această perioadă de incertitudine financiară pe care o trăim poate fi o problemă pentru unele persoane, întrucât trebuie să aibă un buget bine stabilit pentru a crea un eveniment frumos. Costurile pentru un botez pot fi diferite, însă este destul de costisitor dacă vrei să organizezi ceva de mare anvergură. Botezul este un moment minunat din viața oricărui părinte, fiind primul eveniment major din viața copilului. De asemenea, părinții vor ca toată familia, precum și alți prieteni apropiați să fie prezenți la botez. Este un eveniment cu o încărcătură emoțională foarte mare, însă părinții și nașii trebuie să stabilească de la bun început un buget și să ia în considerare și alte cheltuieli imprevizibile.

Claret Credit vine în ajutorul dumneavoastră cu cele mai avatajoase credite pe care să le folosiți pentru situații urgente sau pentru evenimente care necesită resurse financiare mai mari, precum un botez. Un credit este o soluție rapidă și la îndemână care vă va ajuta să depășiți situațiile stresante, în care lipsa banilor vă poate pune în dificultate.

Creditul de nevoi personale de la Claret Credit poate fi accesat cu ușurință și poate fi folosit pentru a organiza un botez frumos, pe care să vi-l amintiți cu drag peste ani. Oamenii apelează la acest tip de credit pentru că:

  • Se acceptă și persoane cu istoric negativ în Biroul de Credit
  • Rate fixe în lei
  • Consultanță financiară gratuită
  • Finanțare până la 5 ani

Poți obține creditul de nevoi personale cu garanție imobiliară în doar 3 pași simpli:

  1. Alege suma potrivită – Suma minimă de care puteți dispune este de 5.000 lei.
  2. Aprobare rapidă – Noi analizăm dosarul și primești aprobarea în cel mai scurt timp.
  3. Intră în posesia banilor – Vom vira suma de care ai nevoie în contul tău.

Cât costă un botez – costurile pentru organizarea acestui eveniment

Cât costă un botez? Unii ar spune puțin, iar alții destul de mult. Costurile diferă în funcție de cât de mare vrei să fie acest eveniment. Poți face un botez simplu doar la biserică, alături de nași și rude sau poți organiza și o petrecere de botez unde să inviți mai multă lume. Prețurile pentru un botez sunt influențate de mai mulți factori, însă principalele costuri pe care trebuie să le ai în vedere sunt pentru următoarele:

  • Taxa de biserică – această taxă este diferită de la o parohie la alta. De asemenea, și zona în care este amplasată biserica poate influența această taxă. Prețul poate varia între 500 și 700 lei. Această taxă este plătită de nași.
  • Locația pentru petrecere și meniul de la restaurant – dacă vreți să organizați și o petrecere pentru a celebra acest moment important din viața copilului, atunci trebuie să vă gândiți la locație și la prețul meniului de la restaurantul respectiv. Este important să faceți o listă cu invitații pentru a cunoaște numărul de meniuri care vor trebui pregătite de cei de la restaurant. Restaurantele pot oferi și alte facilități, precum un candy-bar, aranjamente florale, dj sau o cabină foto. De aceea, trebuie să fiți pregătiți și pentru cheltuieli imprevizibile. Costul pentru un meniu este diferit în funcție de restaurant, însă, orientativ, prețul pornește de la 200 de lei și poate ajunge și la 500 de lei.
  • Trusoul bebelușului – acesta este achiziționat de către nași. Costul pentru trusou nu este foarte mare, având nevoie de un buget între 100 și 500 de lei.
  • Lumânările de botez – o cheltuială atribuită tot nașilor. Modele sunt diferite, având la dispoziție multe modele din care să alegi. Aproximativ, o lumânare de botez costă 300 de lei.
  • Invitațiile și mărturiile – acestea nu costă o avere, însă sunt o altă cheltuială, care nu trebuie trecută cu vederea. Invitațiile sunt diverse și pot costa între 1 leu și 3,5 lei bucata. De asemenea, mărturiile pot fi sb diverse forme, de la botoșei, până la mini borcănașe cu ursuleți. Costul pentru o mărturie începe de la 2,5 lei și poate ajunge până la 18 lei.
  • Fotograf și cameraman – pentru un eveniment reușit, ai nevoie și de fotograf și cameraman pentru a imortaliza fiecare moment din timpul botezului. Pachetul complet conține de obicei fotografii, filmare de acasă, de la biserică și de la restaurant. Ai nevoie de doi profesioniști pentru un pachet complet foto și video, iar costurile se situează între 2000 și 2500 de lei.

Cât costă un botez – alege creditul avatajos de la Claret Credit pentru a realiza un eveniment memorabil

Cât costă un botez este o întrebare pentru care nu va trebui să vă faceți griji, dacă alegeți un credit de nevoi personale de la Claret Credit. Vei putea organiza un eveniment memorabil pentru copilul tău, pe care să-l revezi peste ani și ani. Totul va fi exact cum îți dorești tu, datorită creditului de nevoi personale de la Claret Credit. Este soluția ideală atunci când întâmpini dificultăți financiare.

De asemenea, IFN-ul Claret Credit îți oferă o perioadă de finanțare de până la 5 ani și ai parte de consultanță financiară gratuită.

Întrebări frecvente

Cine poate beneficia de un credit de nevoi personale?

Oricine poate obține un credit de nevoi personale. Termenii și condițiile le puteți discuta cu unul dintre reprezentanții noștri.

Este posibilă refinanțarea unui credit de nevoi personale?

Opțiunea refinanțării este disponibilă pentru acest tip de credit în funcție de durata și suma de rămasă de restituit. În cazul refinanțării se aplică termenii, condițiile și lista documentelor de mai sus.

Cum pot beneficia de un credit de nevoi personale?

Pentru a beneficia de creditul de nevoi personale trebuie să ai anumite documente. Lista o poți găsi aici.

Solicită un credit

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare

    Leave A Comment