Asigurarea capitalului inițial prin împrumut nebancar

De: Claret Credit

Începutul în antreprenoriat poate fi plin de provocări, dar și de oportunități. De la ideea inițială până la lansarea efectivă a afacerii, drumul poate fi anevoios. Și odată ce ai pornit pe acest drum realizezi că nu numai ideea pune afacerea pe picioare, ci multe alte elemente care fac diferența. Între acestea se enumeră un plan de afaceri solid, o echipă entuziastă care să îmbrățișeze ideea și viziunea antreprenorului și un capital inițial care să îți ofere liniștea necesară la început de drum antreprenorial.

O resursă esențială care poate face diferența între succes și eșec în business este accesul la finanțare. În acest sens, un împrumut nebancar pentru firmă nouă poate fi o opțiune la îndemână, oferind numeroase avantaje. Între acestea, diminuarea riscurilor financiare, siguranța financiară a afacerii și asigurarea capitalului necesar activității curente sunt cele mai menționate de către antreprenorii care au apelat la această soluție.

Împrumuturile nebancare sunt o sursă de finanțare în continuă creștere pe piața financiară din România. Ele pot fi acordate rapid, în condiții mai puțin stricte decât cele bancare, și oferă o flexibilitate deosebită antreprenorilor. De multe ori, firmele noi au dificultăți în a accesa creditele bancare, iar împrumuturile nebancare vin în ajutorul acestora, facilitând accesul la capitalul necesar demarării unei afaceri.

Există numeroase avantaje ale unui împrumut nebancar pentru o firmă nouă. Unul dintre ele este posibilitatea de a lucra cu banii altora, reducând astfel riscul financiar personal și oferind mai multă flexibilitate în gestionarea resurselor proprii. În plus, un împrumut nebancar poate asigura o fundație financiară solidă pentru afacerea dvs. Cu finanțarea asigurată, puteți să vă concentrați pe dezvoltarea strategiilor de afaceri și pe atragerea de clienți, în loc să vă faceți griji cu privire la fluxul de numerar.

Înainte de a solicita un împrumut nebancar, este important să analizați cu atenție necesitățile afacerii dvs. Răspunsurile la întrebări precum cât de mare este suma de care aveți nevoie, cât de urgent aveți nevoie de acești bani, sau care este destinația fondurilor, vă vor ajuta să identificați împrumutul cel mai potrivit pentru dvs.

În plus, dacă știi cum să obții cele mai bune condiții atunci când ceri un împrumut, succesul cererii crește simțitor. Cele mai bune sfaturi pe care le putem da în această privință sunt să compari soluțiile de finanțare și să îți faci un plan de afaceri solid.

În ceea ce privește soluțiile de finanțare, cel mai ușor de accesat este un credit cu garanție imobiliară pentru persoane juridice. Acesta este cel mai recomandat în situația în care afacerea ta este la început de drum, dar beneficiază de suportul unei garanții imobiliare.

Un alt produs pe care îl oferim proprietarilor de afaceri este creditul antreprenor. Totuși, pentru a identifica ce opțiune este cea mai potrivită pentru nevoile Dvs. de business, apelați cu încredere la Claret Credit. Vă vom oferi toate detaliile necesare accesării celei mai potrivite soluții de finanțare a afacerii Dvs.

Desigur, prima alegere pentru cei mai mulți antreprenori în ceea ce privește asigurarea capitalului inițial va fi un credit bancar. Dar, atunci când băncile nu sunt dispuse să acorde creditul necesar, sau când nu vor fi la fel de flexibile în înțelegerea nevoilor dumneavoastră de creditare, creditul IFN poate reprezenta o soluție.

Între avantajele creditului nebancar față de creditul bancar, enumerăm:

 • Soluții financiare adaptate fiecărui client în parte – spre deosebire de bănci, IFN-urile sunt mult mai flexibile și mai accesibile, condițiile de creditare fiind adaptate fiecărui client în parte
 • Se acordă credite și celor cu un istoric negativ în Biroul de Credit – spre deosebire de bănci, unde nu se acordă împrumuturi celor cu un istoric negativ în Biroul de Credit, IFN-urile acordă credite și celor care fac parte din această categorie
 • Proces de aprobare rapid – creditele se obțin mult mai ușor în cazul în care apelezi la un IFN, fiind un proces rapid și ușor
 • Mai puține acte – întocmirea unui contract de împrumut de la un IFN presupune mai puține acte, în comparație cu băncile, unde solicitanții trebuie să realizeze dosare complete

Toate aceste avantaje fac din creditul nebancar o soluție pentru asigurarea capitalului inițial, iar la Claret Credit vei găsi mereu răspunsuri la întrebările pe care le ai cu privire la această oportunitate de finanțare.

Succes în afaceri!

Întrebări frecvente

Ce sunt creditele nebancare?

Creditele nebancare, cunoscute și sub numele de credite IFN (IFN -Instituție Financiară Nebancară, așa cum este și Claret Credit), sunt împrumuturi oferite de instituții care nu sunt bănci, dar al căror mecanism este strict reglementat de Banca Națională a României.

Cum poți obține cele mai bune condiții atunci când ceri un împrumut nebancar?

Poți începe prin a-ți calcula scorul de credit și a-ți pregăti un plan de afaceri solid. Ulterior, contactează-ne pentru a discuta împreună și a obține cele mai bune condiții de finanțare nebancare pentru nevoile tale.

Cum pot să aplic pentru un credit nebancar?

Pentru a accesa un credit nebancar, Claret Credit vă stă la dispoziție la numărul de telefon 031.9667 sau pe adresa de e-mail office@claret.ro

Solicită un credit nebancar

  Datele tale de contact:

  Mesaj


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

  Postări asemănătoare