Cum să faci economie la factura de gaze

De: Claret Credit0 Comentarii

Dacă te întrebai cum să faci economie la factura de gaze, atunci Claret Credit a pregătit pentru tine câteva sfaturi benefice. În ziua de azi, ne confruntăm cu o criză financiară, care ia amploare pe zi ce trece. Oamenii sunt speriați și îngrijorați de faptul că nu vor mai face față facturilor la apă, întreținere (pentru cei care stau la bloc), la gaze, sau la curent. Vremurile grele prin care trecem ne forțează să facem economii substanțiale pentru a putea depăși cu bine această perioadă critică. De asemenea, cei care au împrumuturi la bancă sunt în imposibilitatea de a-și mai plăti ratele la timp. De aceea, facturile mari sunt un factor de stres pentru aceștia, gândindu-se cum să facă față atâtor cheltuieli. În articolele anterioare am prezentat principalele scimbări pe care trebuie să le adoptăm pentru a plăti mai puțin la diferite facturi. Există diferite metode de economisire a banilor, pe care le-am expus într-un articol anterior. În lipsa unei educații financiare multe persoane nu știu cum să-și gestioneze banii și ajung să-i cheltuiască pe lucruri inutile. Este important să avem niște bani puși deoparte, pentru a putea face față situațiilor dificile cu care ne-am putea confrunta. Este mai bine să fim pregătiți, decât să fim luați prin surprindere și să ne trezim în situația în care nu ne mai putem plăti facturile. În continuare, vă vom prezenta câteva metode prin care să faci economie la factura la gaze.

Cum să faci economie la factura de gaze – metode de aplicat în viața de zi cu zi

Astăzi, încercăm pe cât de mult posibil să ne reducem cheltuielile, pentru a plăti mai puțin și pentru a reuși să punem ceva și în contul de economii. Dar te-ai gândit cum să faci economie la factura de gaze? În continuare, îți vom prezenta câteva modalități eficiente prin care să nu mai aveți de plătit o sumă exorbitantă la factura la gaze.

Verifică ușile și ferestrele

Pentru a fi sigur că nu există pierderi de căldură, verificați ușile și ferestrele din casă pentru a vă asigura că nu sunt spații sigilate necorespuzător. Casele care nu au izolare corectă consumă cu până la 15% mai mult decât este necesar. Este ideal să aveți geamuri și uși din termopan, întrucât acestea au o sigilare mult mai mare împotriva curenților de aer.

Cumpără un termostat de cameră

Pentru a economisi la factura de gaze este recomandat să aveți un termostat de ambient conectat la centrala termică. Aveți posibilitatea să setați termostatul la diferite temperaturi, în funcție de momentul zilei. Astfel, atunci când vă aflați la muncă, termostatul poate fi setat la 16-18 iar când ajungi acasă îl setați la temeperatura la care vă simțiți confortabil. În acest mod, centrala nu va consuma mai mult decât este necesar. Fiecare grad în plus cu care încălzim casa va duce la un consum mărit de combustibil. De asemenea, termostatul trebuie pus departe de ferestre, pentru a evita ca centrala termică să funcționeze după o temperatură falsă. Termostatul nu trebuie pus nici lângă o sursă de căldură, deoarece poate înregistra o temperatură falsă, iar centrala termică nu va porni.

Nu ține caloriferele pornite în camerele în care nu stai

Dacă ai camere în care nu îți petreci timpul este indicat să închizi caloriferele pentru a nu consuma degeaba gaze. Poți ține ușile deschise pentru a se crea o temperatură constantă în toată locuința.

Nu ține centrala termică pornită când aerisești

Atunci când aerisești camerele este indicat să închizi centrala termică, pentru a nu risipi căldura din calorifere. După ce ați terminat de aerisit, puteți să setați termostatul pe funcția anti-îngheț -5 °C. Este ideal să deschizi geamurile de mai multe ori pe zi, în reprize scurte. Astfel, aerul rece nu se va instala în locuință, iar pierderile de căldură nu vor fi foarte mari.

Atenție la montarea radiatoarelor

Atunci când montați un radiator ai grijă la menținerea distanței de minim 50 cm, între radiatoare și alte obiecte din cameră. Este recomandat să eviți blocarea caloriferelor cu o perdea sau draperie, sau cu alte piese de mobilier, pentru a nu limita distribușia uniformă de căldură. Pierderile de căldură pot ajunge până la 15% dacă vom acoperi caloriferele cu alte obiecte, din cauza faptului că aerul încălzit va circula necorespunzător, iar camera nu va fi înzălzită îndeajuns.

Utilizați corect centrala termică

Multe persoane folosesc centrala termică necorespunzător, întrucât atunci când ajung acasă de la muncă sunt înfrigurați și dau drumul la maxim la centrală, iar când se face prea cald o închid, urmând să repete procesul. În acest mod, consumul va fi foarte mare, iar eficiența redusă. În sezonul rece, centrala trebuie să fie setată la o temperatură constantă și să funcționeze continuu pentru a asigura confortul celor din casă. La început, centrala va consuma mai mult, însă după ce se va stabiliza, consumul va scădea din ce în ce mai mult.

Cum să economisești la factura de gaze – urmează sfaturile prezentate de Claret pentru costuri reduse

Îți recomandăm să aplici metodele prezentate mai sus despre cum să economisești la factura de gaze. Astfel, facturile tale vor fi reduse și vei putea să faci câteva economii, pe care vei putea să le investești la un moment dat în ceva promițător.

IFN-ul tău de încredere, Claret Credit te ajută să depășești această criză economică cu cele mai eficiente soluții. Astfel, vei putea pune deoparte câțiva bani, pe care să îi investești la momentul potrivit.

Întrebări frecvente

Cum pot obține un credit de nevoi personale?

Pentru a obține un credit de nevoi personale la Claret Credit apelați la echipa noastră de consultanță pentru a obține toate actele necesare.

Cum pot obține un credit fără garanții de la Claret Credit?

Pentru a obține un credit fără garanții de la Claret Credit trebuie să îndeplinești următoarele condiții:
– Ai o societate înființată de minim 1 an cu minim 6 luni de activitate
– O cifră de afaceri de minim 50,000 RON
– Dovedești posibilitatea rambursării creditului

Cum pot aplica pentru un credit IFN pentru restanțieri?

Poți aplica cu ușurință pentru un credit nebancar pentru restanțieri la Claret Credit. Ne poți contacta telefonic (031 6313174) sau prin email la una din adresele office@claret.ro sau iasi@claret.ro. De asemenea, ne poți face o vizită la unul din sediile noastre pentru a afla mai multe despre tipurile de credit acordate.

Solicită un credit

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare

    Leave A Comment