Cum să economisești în fiecare zi pentru un viitor strălucit

De: Claret Credit0 Comentarii

Este esențial să economisești în fiecare zi pentru un viitor strălucit, însă cum să faci asta, astfel încât să nu fie o povară. În articolul de astăzi vă vom da câteva sfaturi utile de pus în practică pentru a reuși să economisiți în fiecare zi, pentru tot restul vieții.

Economiile sunt importante, mai ales în situația actuală în care ne confruntăm cu o criză economică. O persoană trebuie să fie pregătită din punct de vedere financiar să depășească anumite situații critice pe care le poate întâmpina la un moment dat în viața lui. Însă, de cele mai multe ori, acțiunea de a economisi bani pare mai dificilă decât ne-am putea închipui, mai ales dacă nu dispunem de o educație financiară care să ne îndrume în acest sens.

Indiferent de suma de bani pe care o câștigi lunar, vei observa, după o perioadă de timp, și beneficiile care vin odată cu economiile. Dacă îți stabilești de la bun început un plan concret, pe care să îl respecți cu strictețe vei reuși să economisești sume considerabile, pe care să le folosești atunci când vrei să pleci într-o vacanță, când vrei să-ți iei mobilă nouă sau chiar când te-ai decis să te muți la casa ta. În acest sens, Claret Credit, IFN-ul tău de încredere te poate ajuta să-ți îndeplinești visul de a avea propria casă, mai repede decât ți-ai fi putut închipui. Un credit ipotecar oferit de Claret Credit este soluția ideală atunci când economiile pe care le-ai strâns nu sunt de ajuns. Accesează chiar acum un credit ipotecar și vei beneficia de următoarele:

În continuare vă vom prezenta câteva metode eficiente despre cum să economisești în fiecare zi pentru un viitor strălucit, pe care să le puneți în aplicare începând chiar de azi!

Poți obține creditul în trei pași simpli:

 1. Alege imobilul dorit – Creditul se acordă pentru achiziția, construirea, reabilitarea, modernizarea, consolidarea sau extinderea unei locuințe.
 2. Aprobare financiară rapidă – Totul se întâmplă într-o singură zi: afli exact la ce sumă te încadrezi, încasezi banii și începi să cauți locuința visurilor tale!
 3. Te muți în casa nouă – După semnarea contractului de credit, dar și de ipotec, vei începe să plătești rate lunare fixe în RON pe perioada aleasă tot de tine.

Cum să economisești în fiecare zi pentru un viitor strălucit – sfaturi utile de pus în aplicare

Multe persoane se plâng de lipsa banilor sau că salariul este insuficient pentru nevoile lor. Însă, cu puține reguli pe care să le respecți zilnic vei putea să economisești în fiecare zi pentru un viitor strălucit.

În continuare, îți vom prezenta câteva metode pe care să le folosești pentru a economisi în fiecare zi.

Nu cheltui tot salariul într-o lună

Chiar dacă ai un salariu substanțial, asta nu înseamnă că trebuie să cheltuiești toți banii sau aproape pe toți într-o lună. Atunci când primești salariul pune deoparte o sumă de bani pentru economiile tale, iar restul gestionează-i, astfel încât până la sfârșitul lunii să nu te atingi de economiile tale. Stabilește un buget zilnic, pe care să îl respecți.

Un borcan cu economii

Poate părea copilăresc să ai un borcan sau un recipient unde să pui în fiecare zi o sumă de bani. Însă, chiar dacă la început nu ți se va părea mare lucru, după mai multe luni în care ai pus bani în fiecare zi în acel borcan, vei observa după câteva luni că a meritat. Vei putea folosi banii aceia pentru situații de urgență, sau pentru a achiziționa ceva ce îți dorești de foarte mult timp. Părinții ar trebui să încurajeze copii să facă acest lucru încă de la cele mai mici vârste, pentru a învăța de mici valoarea banului și cum puțin câte puțin contează.

Renunță la mesele în oraș

Nimeni nu spune că nu poți să ieși cu prietenii la restaurant și să mănânci ceva, însă poți să-ți iei prânzul de acasă pentru muncă. Vei observa că vei economisi sume considerabile de bani dacă renunți la prânzul în oraș. Poți să-ți iei de acasă un sandwich sau să-ți gătești ceva pentru a nu mai aloca bani din bugetul tău lunar și pentru prânzul în oraș.

Folosește cupoanele la cumpărături

Poate părea obositor la început, mai ales dacă nu ești obișnuit să faci asta, însă folosirea cupoanelor poate fi un obicei care te poaste ajuta să salvez mulți bani atunci când mergi la cumpărături. Interesează-te când sunt aceste cupoane disponibile și ce poți cumpăra de ele. De asemenea, te poți uita pe cataloagele cu oferte la magazinele la care obișnuiești să mergi pentru a verifica când sunt reduceri. Poți să economisești sume considerabile atunci când mergi la cumpărături dacă respecți câteva lucruri de bază, precum întocmirea unei liste de cumpărături sau achiziționarea produselor de care ai strict nevoie.

Izolează casa

Este foarte important ca locuința ta să fie izolată corespunzător, pentru a nu pierde căldura din casă. Apelează la ferestre și uși de termopan, pentru a evita pierderile de căldură.

Nu pleca la magazin fără o listă de cumpărături

Este important ca atunci când pleci la magazin să ai la tine și o listă de cumpărături făcută de acasă. Astfel, nu vei mai fi tentat să cumperi și alte lucuri, de care poate, în cele mai multe cazuri, nici nu ai nevoie. Este esențial să nu te lași influențat să cumperi și altceva, ce nu se află pe lista de cumpărături.

O zi fără cheltuieli

O zi pe lună propune-ți să nu cheltuiești nimic, iar banii pe care i-ai fi dat pe mâncare sau altceva pune-i în contul de economii. Astfel, fondul de economii va crește. Poți în acea zi să-ți iei pachet cu mâncare de acasă și să renunți la seara de ieșit în oraș.

Economisirea banilor poate părea dificilă, însă cu puțină răbdare și disciplină vei reuși să economisești sume mari de bani cu care să îți asiguri un viitor strălucit.

Întrebări frecvente

Pot beneficia de un credit ipotecar chiar dacă am un istoric negativ în Biroul de Credit?

Da, este posibil să beneficiezi de un credit ipotecar, chiar dacă ai un istoric negativ în Biroul de Credit. Sună unul dintre consultanții noștri pentru mai multe detalii.

Este posibilă opțiunea refinanțării pentru un credit deja existent?

Opțiunea refinanțării este disponibilă pentru acest tip de credit în funcție de durata și suma de rămasă de restituit. În cazul refinanțării se aplică termenii, condițiile și lista documentelor necesare pentru acest tip de credit.

Pot obține un credit ipotecar la Claret Credit?

Accesează un credit ipotecar de la Claret Credit pentru achiziție imobiliară și te poți muta în casă nouă!

Solicită un credit

  Datele tale de contact:

  Mesaj


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

  Postări asemănătoare

  Leave A Comment