Cum să-ți investești banii corect atunci când renovezi?

De: Claret Credit0 Comentarii

Reamenajați bucătăria? Renovați baia sau redecorați livingul? Oricare ar fi proiectul tău de renovare, trebuie să te asiguri că ești pregătit. Dar cum? Efectuând un buget realist de renovare pentru renovarea casei tale. Iată sfaturile noastre de la Claret Credit pentru a obține o estimare exactă a costului renovărilor, precum și câteva sfaturi pentru a vă ajuta să investiți corect.

Renovarea locuinței poate fi un proces destul de costisitor, dar Claret Credit poate simplifica decizia printr-un credit de nevoi personale. De la cât ar trebui să investești și pănâ la crearea unui buget realistic, iată câteva sfaturi de la Claret Credit pentru ca procesul renovării să fie o joacă de copil.

Cât ar trebui să investești în renovare?

Țineți cont de valoarea de revânzare a casei dumneavoastră atunci când vă planificați bugetul. De exemplu, bucătăria reprezintă 10% până la 15% din valoarea unei proprietăți. Dacă doriți să o renovați, limitați-vă cheltuielile la acea proporție din valoarea casei. Dacă refaceți baia, care este o altă parte importantă a casei care poate crește valoarea de revânzare a acesteia, calculați 5% până la 10% din valoarea proprietății pentru bugetul dumneavoastră. Amintiți-vă întotdeauna că unele tipuri de renovări dau rezultate mai mari decât altele. Evitați să cheltuiți cea mai mare parte a bugetului pe cramă sau pe o piscină nouă.

Cum calculezi costurile pentru renovare?

O metodă de calcul frecvent folosită implică evaluarea costului materialelor selectate în raport cu numărul de metri pătrați care sunt renovați. Deși calculul este simplu, această metodă are limitele sale: este doar o aproximare, și, de asemenea, această metodă nu ia în considerare niciun eveniment neașteptat.

O altă metodă ar fi să țineți cont de mâna de lucru care va fi necesară pentru renovarea locuinței, precum și de costul materialelor necesare. Trebuie să fiți foarte bine pregătit financiar în raport cu renovările pentru a utiliza această metodă.

Bugetul tău de renovare va rezista dacă te gândești la toate cheltuielile suportate de lucrare, dincolo de unelte și materiale. Costurile cu forța de muncă reprezintă adesea jumătate din cheltuielile la renovare, sau uneori chiar mai mult dacă proiectul este mai complex decât se aștepta.

Pe parcurs pot apărea evenimente neașteptate. Vă recomandăm să rezervați aproximativ 15% din costul total al renovărilor dumneavoastră în cazul surprizelor neașteptate.

Cum să investești banii corect atunci când renovezi – Finanțarea renovării?

Există multe opțiuni de finanțare pentru proiectele dvs. de renovare a casei. Dacă nu aveți banii de care aveți nevoie sau dacă aveți nevoie de mai mulți bani, puteți obține ușor un credit de nevoi personale de la Claret Credit.

Creditul de nevoi personale de la Claret Credit este ideal pentru oricine din următoarele motive:

 • sunt acceptate și persoanele cu istoric negativ la birourile de credit;
 • ai o rată fixă în lei;
 • ai sfaturi financiare gratuite;
 • finanțare până la 5 ani;

În doar 3 pași simpli, un împrumutul poate fi al tău și îl poați folosi cum vrei:

 1. Alege suma potrivită – Suma minimă de care puteți dispune este de 5.000 lei;
 2. Aprobare rapidă – Noi analizăm dosarul și primești aprobarea în cel mai scurt timp;
 3. Intră în posesia banilor – Vom vira suma de care ai nevoie în contul tău.

Cum să investești banii corect atunci când renovezi – alege Claret Credit

Claret Credit te poate ajuta să obții un credit pentru îmbunătățirea locuinței în doar câțiva pași simpli! Meriți casa visurilor tale, iar echipa de consilieri financiari Claret Credit te va îndruma în alegerea împrumutului care se potrivește nevoilor tale individuale! Claret Credit este un IFN de încredere care dorește să ajute cât mai mulți oameni cu împrumuturile pe care le oferă.

Întrebări frecvente

Cum știu că sunt eligibil pentru un credit?

Echipa Claret Credit îți va analiza cererea și dosarul și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp.

În cât timp pot obține un împrumut de nevoi personale cu garanție imobiliară?

Analizăm cererea ta imediat ce ajunge la noi și primești ofertă de finanțare în cel mai scurt timp.

Pentru ce tip de credit pot obține refinanțare la Claret Credit?

Poți obține refinanțare pentru orice tip de credit oferit de Claret Credit.

Solicită un credit

  Datele tale de contact:

  Mesaj


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

  Postări asemănătoare

  Leave A Comment