Cum te poate ajuta un credit IFN să gestionezi situații limită

De: Alina0 Comentarii

Ți s-a stricat telefonul, laptopul, mașina, sau ai vrei să-ți redecorezi apartamentul? Copilul are nevoie de rechizite, haine sau alte lucruri pentru școală și te simți depășit de situație? Părinții ți-au cerut ajutorul și nu ai cum să-i ajuți pentru că abia te descurci tu cu banii pe care îi ai? Prietenii te-au invitat la nuntă și, deși ai vrea să te duci, nu dispui de suma necesară pentru a-ți acoperi cheltuielile?

Ne lovim cu toții de astfel de situații și nu ne este deloc simplu să le depășim. Este dureros să-i refuzi pe cei dragi și jenant să nu-ți poți onora anumite obligații. Din fericire, există soluții la îndemâna oricui. Creditele IFN de nevoi personale te pot scoate din foarte multe încurcături, mai ales atunci când nu ai la cine să te împrumuți.

Ce este un credit IFN și de ce să apelezi la unul

Creditul IFN este o soluție la îndemna persoanelor care au anumite nevoi urgente și care, din diverse motive, nu pot accesa un împrumut bancar (venituri insufienciente sau neluate în considerare de bănci, istoric negativ în Biroul de credit). Claret este o instituţie de credit care funcţionează sub autorizarea şi supravegherea Băncii Naţionale a României şi este reglementată prin Legea nr. 93/08.04.2009 cu modificările şi completările ulterioare.

Avantajul principal oferit de un IFN este acela că le pune la dispoziție clienților săi sume importante fără ca aceștia să fie nevoiți să treacă printr-un proces îndelungat și anevoios, precum cel cerut de bănci.

Condițiile de accesare a creditelor sunt mai relaxate, sumele împrumutate se stabilesc în funcție de bonitatea clientului și de garanția oferită (mașină sau bun imobiliar), ratele sunt fixe în lei și există și opțiunea refinanțării unui credit existent.

Cum procedez pentru a accesa un credit nebancar

Astăzi este atât de simplu să-ți rezolvi problemele financiare. Trebuie doar să cauți soluția potrivită pentru tine, să discuți cu un consultant și să pui la punct dosarul cu acte necesare. Dacă ne lași datele tale prin intermediul formularului online, un angajat Claret te va suna imediat pentru a-ți pune la dispoziție toate datele de care ai nevoie. Aplici, discuți cu un consultant dedicat, alegi produsul potrivit, vii cu actele și banii intră în contul tău. Poți obține astfel un credit nebancar pe termen lung sau scurt în cateva momente!

De acum nu mai trebuie să visezi la o nouă mașină, la un telefon mai performant sau la excursia exotică pe care o meriți. Aplici pentru un credit IFN Claret și noi îți propunem varianta cea mai bună pentru tine. Toată lumea va fi fericită, iar dificultățile financiare vor rămâne doar o amintire.

Dorești să beneficiezi de un credit IFN?

  Datele tale de contact:

  Informații despre garanție


  Informații despre afacerea ta


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

  Postări asemănătoare

  Leave A Comment