Cum să economisești la construirea unei case

De: Claret Credit

Dacă vrei să ai un cămin nou, atunci noi îți oferim cele mai bune sfaturi despre cum să economisești la construirea unei case. În ziua de azi, mulți dintre tineri vor să aibă propriul cămin, să nu mai stea cu chirie sau cu părinții. Însă, construirea unei case poate costa destul de mult. De aceea, dacă ai un buget redus noi îți vom spune câteva trucuri prin care să nu te mai stresezi cu privire la partea financiară. Atunci când iei decizia de a construi o casă trebuie să ai în vedere mai multe aspecte, printre care inginerul, materialele de constructii de calitate sau un arhitect care să îți proiecteze casa. Majoritatea persoanelor vor o casă care să arate așa cum doresc ei, pentru a putea numi acel loc acasă.

Claret Credit este un IFN de încredere care vă stă la dispoziție cu cele mai bune sfaturi în materie de economisire bani. De asemenea, prin creditul ipotecar poți avea casa visurilor tale mai repede decât te-ai fi așteptat. Toți clienții beneficiază de consultanță financiară gratuită, pentru a fi siguri care credit li se potrivește cel mai bine.

Creditul ipotecar se obține ușor, în doar 3 pași:

1. Alege imobilul dorit – Creditul se acordă pentru achiziția, construirea, reabilitarea, modernizarea, consolidarea sau extinderea unei locuințe.

2. Aprobare financiară rapidă – Totul se întâmplă într-o singură zi: afli exact la ce sumă te încadrezi, încasezi banii și începi să cauți locuința visurilor tale!

3. Te muți în casa nouă – După semnarea contractului de credit, dar și de ipotecă, vei începe să plătești rate lunare fixe în RON pe perioada aleasă tot de tine.

Vino acum la Claret Credit sau sună la una dintre agențiile noastre pentru a intra în contact direct cu un membru din echipa noastră care te va ghida în alegerea creditului și îți va oferi cele mai bune sfaturi.

În continuare, îți vom prezenta care sunt cele mai eficiente metode atunci când vine vorba de cum să economisești la construirea unei case.

Cum să economisești la construirea unei case – sfaturi utile

Decizia de a construi o casă presupune și stabilirea unui buget. În continuare îți vom prezenta cele mai sigure metode prin care să economisești la construirea unei case.

Cu toții știm faptul că ideea de a ne construi propria casă poate fi destul de costisitoare. De aceea, avem nevoie de un plan bine stabilit de la bun început, începând cu achiziționarea terenului unde va fi construită casa, până la alegerea materialelor de construcții de bună calitate. Să vedem care sunt principalele metode pentru a avea costuri cât mai scăzute atunci când ne construim propria casă.

Alege un proiect de casă gata făcut

Proiectul unei case este primul lucru pe care trebuie să îl iei în considerare, atunci când vrei să-ți construiești propria casă. Este elementul fără de care construcția nu este posibilă, fiind obligatoriu ca proiectul să fie parafat și avizat. Atunci când ne construim casa este indicat să alegem un proiect gata făcut, și nu unul personalizat. Proiectele gata făcute sunt puse la dispoziție de majoritatea firmelor de proiectare pe site-urile lor. Acolo găsești câteva modele de casă doar cu parter, cu etaj sau cu mansardă, iar tu poți cumpăra de la ei proiectul așa cum îți este prezentat. De asemenea, planurile includ și compartimentarea. Imagini din interior și exterior, iar câteodată îți pun la dispoziție și un video 3D pentru o mai bună vizualizare a casei.

Proiectele de casă gata făcute au prețuri mult mai mici, în comparație cu un proiect personalizat. Te poți uita pe mai multe proiecte de la mai multe firme, pentru a găsi modelul care îți place.

Alege materiale de construcție de calitate

Atunci când îți construiești propria casă este recomandat să alegi materiale de construcții de calitate. Nu este nicio problemă să verifici prețul unui produs la mai multe magazine, însă fii atent să nu difere caracteristicile materialului. În timp, vei regreta decizia de a cumpăra materiale mai ieftine, dar cu o calitate inferioară. Rezistența și durabilitatea scăzută a materialelor te vor pune la costuri suplimentare pe viitor. Verifică mai multe magazine de specialitate care te pot ajuta cu informații utile în procesul de construcție. De asemenea, poți beneficia de oferte promoționale la materiale de construcții, care te vor ajuta să faci economii.

Apelează la o echipă de lucru în afara sezonului de construcții

Atunci când vrei să construiești propria casă este recomandat să contractezi o echipă de lucru în afara sezonului de construcții. Vei economisi o sumă considerabilă și vei putea folosi acei bani în amenjarea unei încăperi din casă. Este indicat să contactezi și să angajezi o echipă de construcții în lunile de iarnă pentru a obține cel mai avantajos preț.

Implică-te și tu

Atunci când construiești o casă poți să te implici și tu. Poți să faci curățenia de după, vopsirea pereților interiori, montajul parchetului sau mochetei, etc. De asemenea, poți să te ocupi chiar tu de design-ul interior al locuinței. Te poți inspira de pe diferite site-uri de specialitate și să alegi ceva ce se potrivește stilului tău personal. Astfel, vei economisi muli bani dacă vei contribui și tu la construirea casei.

Simplifică construirea casei

Construirea unei case poate fi destul de costisitoare, de aceea trebuie să te gândești dacă ai nevoie de toate lucrurile pe care ai de gând să le cumperi. De asemenea, simplitatea și liniile fine ar trebui să predomine în casa ta. Scopul este să ai un aspect și curat al casei, combinând două elemente esențiale, estetica și caracterul practic. Un mediu aglomerat te poate face să te simți copleșit, sufocat. Multe case din ziua de azi sunt de tipul open space. Astfel, poți să mai elimini din pereți, dacă te gândești la un spațiu deschis. De asemenea, o altă idee se simplificare este adcuerea bucătăriei, băilor, toaletelor, spălătoriei la un loc, în spații adiacente sau la mică distanță. Astfel, vei reduce din lungimea traseelor de țevi.

Păstrează o formă simplă a casei

Dacă locuința ta are o formă complexă, cu multe balcoane și terase, asta înseamnă și costuri suplimentare. În cazul în care vrei o casă mare, cu o formă neobișnuită sau mai multe etaje, trebuie să scoți și mai mulți bani din buzunar. Alege un design exterior simplu și poți investi mai mult pentru decorarea interiorului într-un stil aparte, care să redea o notă distinctivă casei tale.

Cum să economisești la construirea unei case – concluzii

Articolul de astăzi te va ajuta pe viitor cum să economisești la construirea unei case. Urmează sfaturile de mai sus și nu vei fi nevoit să aloci un buget exorbitant construcției casei tale. Claret Credit îți stă la dispoziție cu cele mai bune sfaturi despre cum să economisești bani, energie, apă, curent și altele în aceste vremuri destul de grele din punct de vedere financiar cu care ne confruntăm.

Întrebări frecvente

Care sunt costurile pentru un credit de nevoi personale de la Claret Credit?

Putem negocia costurile creditului în funcție de valoarea împrumutului, a garanției imobiliare și de bonitatea clientului.

Pentru ce se acordă creditul ipotecar de la Claret Credit?

Creditul se acordă pentru achiziția, construirea, reabilitarea, modernizarea, consolidarea sau extinderea unei locuințe.

Când știu că sunt eligibil pentru Creditul ipotecar?

– Ai un avans de minim 20%
– Ești persoană fizică română sau cetățean străin rezident/nerezident;
– Vârsta de minim 18 ani la data cererii de creditare sau vârsta de maxim 80 de ani la data expirării perioadei de creditare;
– Venit stabil si eligibil;
– Vechime în muncă de minim 3 luni.

Solicită un credit

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare