Credit auto IFN – Avantaje

De: Claret Credit

​De ce să alegi un credit auto de la un IFN? Simplu!

De multe ori, oamenii s-au confruntat cu situații limită, în care au avut nevoie urgent de bani însă nu au avut la dispoziție suma necesară pentru nevoile lor. Chiar tu poate ai fost în situația în care aveai nevoie de bani pentru recondiționarea casei tale, achiziția unor electrocasnice sau rechizite, haine pentru copilul tău. Există multe alte situații în care oamenii s-au confruntat cu problema banilor și nu sunt ușor de depășit aceste momente. Astfel, creditele IFN vin în ajutorul tău să te scoată din acest impas, mai ales atunci când nu ai alte opțiuni de unde să obții suma necesară nevoilor tale personale.
Atunci când îți dorești un credit auto urgent, un IFN este locul potrivit pentru a-l obține. Bineînțeles, dacă ești eligibil pentru un credit auto de la un IFN.

Ce este un credit auto IFN și cum poți fi eligibil pentru acesta

Creditul IFN este soluția la îndemână persoanelor care doresc să facă rost de împrumutul dorit fără prea multă birocrație și într-un timp scurt, care din anumite motive nu pot accesa un credit bancar (venituri insuficiente sau un istoric negativ în Biroul de credit). Claret Credit este o instituţie de credit care funcţionează sub autorizarea şi supravegherea Băncii Naţionale a României şi este reglementată prin Legea nr. 93/08.04.2009 cu modificările şi completările ulterioare.

Pentru a accesa un credit oferit de o instituție financiară nebancară lucrurile nu au fost niciodată mai simple! Avantajul principal oferit de IFN este faptul că nu ai nevoie de un dosar întreg de documente, iar timpul de acordare a împrumutului este mult mai redus față de bănci. Sumele împrumutate se stabilesc în funcție de nevoile clientului și de garanția oferită. De asemenea, ratele sunt fixe în lei și există și posibilitatea refinanțării unui credit existent.

De ce să alegi un credit auto IFN și nu un credit bancar

Un credit auto este mult mai accesibil și mult mai ușor de obținut la un IFN față de un credit bancar. Băncile impun anumite clauze, care sunt mult mai stricte și percep anumite comisione și taxe adiționale. De asemenea, băncile oferă creditele într-un timp mult mai lung, față de un credit la o instituție financiară nebancară, unde baniii pot fi ai tăi în doar 24 de ore, după o evaluare rapidă a solicitării. De asemenea, de cele mai multe ori, oamenii apelează la IFN deoarece condițiile sunt mai flexibile și mai ușor de îndeplinit.

Dacă aveți nevoie urgentă de bani, atunci un credit IFN este soluția ideală. În cazul în care doriți o sumă de bani mai mare și sunteți eligibil pentru un credit bancar, atunci aceasta ar trebui să fie prima opțiune. Claret Credit vă stă la dispoziție cu un credit auto flexibil și ușor de obținut.

​Îți dorești o mașină nouă? Optează pentru un credit auto IFN!

Vă prezentăm mai jos una dintre soluțiile de a face rost de bani pentru a cumpăra mașina dorită într-un timp scurt: creditul auto oferit de Claret IFN.

Accesează un credit de achiziție auto pentru a-ți lua mașina mult dorită, însă pentru care nu ai reușit să strângi suma necesară. În doar 3 pași simpli Claret Credit te poate ajuta să conduci modelul dorit în doar câteva ore de la întocmirea cererii:

1. Alege mașina dorită – mașina poate fi orice marcă, nouă sau second hand, de la un dealer auto
2. Aprobare rapidă – echipa Claret îți va analiza dosarul și vei primi pre-aprobarea în maxim 2 ore
3. Pleci cu mașina – vei plăti rate lunare fixe pe perioada contractului de credit

​De ce acte ai nevoie pentru un credit IFN de achiziție auto?

Un credit IFN pentru achiziție auto este ușor de accesat și nu ai nevoie de prea multe acte pentru a fi eligibil.
Poți discuta cu unul dintre consultanții din echipa Claret pentru a înțelege mai bine care sunt procedurile de acordare a creditelor IFN. Nu ezita să ceri ajutorul, deoarece nevoile tale personale nu trebuie amânate doar din cauza lipsei banilor. Claret vă oferă soluția perfectă și prin refinanțarea creditului de nevoi personale, bucurându-te de mașina, casa, apartamentul sau vacanța dorită în doar 24 de ore.

Întrebări frecvente despre creditul auto

În cât timp pot beneficia de un credit de achiziție auto la Claret Credit?

Dacă doriți să beneficiați de un credit de achiziție auto de la Claret Credit, banii pot fi ai dumnevoastră în cel mai scurt timp. Echipa Claret îți va analiza dosarul și vei primi pre-aprobarea în maxim 2 ore.

Pot accesa un credit de achiziție auto în condițiile în care figurez ca o persoană cu istoric în Biroul de Credit?

Creditul poate fi accesat și de persoanele cu istoric negativ în Biroul de Credit. Ia legătura cu unul din consultanții de la Claret Credit pentru a verifica și alte aspecte legate de procedeul de acordare a împrumutului.

Care sunt criteriile pentru a fi eligibil pentru un credit de achiziție auto?

Ai un avans de minim 15% din valoarea autoturismului

Ești persoană fizică/juridică română sau cetățean străin rezident/nerezident;

– Vârsta de minim 18 ani la data cererii de creditare sau vârsta de maxim 80 de ani la data expirării perioadei de creditare;

– Venit stabil si eligibil;

– Vechime în muncă de minim 3 luni;

– Deții permis de conducere auto.

Dorești să beneficiezi de un credit auto IFN?

    Datele tale de contact:

    Informații despre garanție


    Informații despre afacerea ta


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare