Credit dezvoltare afacere – Avantaje și modalități de accesare

De: Claret Credit0 Comentarii

În ziua de astăzi, sectorul afacerilor s-a dezvoltat foarte mult, iar antreprenorii caută soluții pentru a-și dezvolta afacerea prin strategii coerente de business. Din păcate însă, în contextul actual afacerile au avut mult de suferit din cauza lipsei clienților și investitorilor. Pierderile financiare au fost substanțiale, iar banii au reprezentat o problemă pentru mulți antreprenori.

Acesta este contextul în care Claret Credit vine în ajutorul antreprenorilor cu soluția perfectă: credit dezvoltare afacere. Obținerea unui credit pentru un antreprenor este un subiect delicat, întrucât obținerea unui împrumut de la o bancă implică multă birocrație și este un proces de lungă durată, fiind în defavoarea afacerii. IFN-urile reprezintă o alternativă eficientă pentru obținerea unui credit pentru antreprenori, cu produse financiare personalizate în funcție de nevoile fiecărui client. Îți vom prezenta în acest articol care sunt pașii, cerințele și documentele necesare accesării acestui tip de credit.

​Ce este un credit dezvoltare afacere cu garanție imobiliară?

Un credit pentru dezvoltarea afacerii cu garanție imobiliară se adresează celor care au planuri de dezvoltare sau oportunități de afaceri pe care nu vor să le piardă. Ai o idee de afacere, însă nu ai suficienți bani pentru a o deschide sau te afli într-o situație critică, în care profiturile obținute din afacerea deja existentă nu iți acoperă toate costurile? Dacă ești antreprenor, liber profesionist sau comerciant și dorești să investești într-o afacere pe teritoriul României, atunci un credit antreprenor cu garanție imobiliară de la Claret Credit este soluția ideală pentru tine.

Creditul antreprenor poate fi accesat cu ușurință cu imobiliară. Pentru a fi eligibil pentru acest tip de credit trebuie să:
– ai o societate nou înființată ca persoană juridică română
– să asiguri că ai o garanție imobiliară
– să poți dovedi perspectivele afacerii și posibilitatea de rambursare a creditului

Valoarea creditului va fi stabilită în funcție de planul de afaceri, capacitatea viitoare de rambursare a creditului, valoarea de evaluare a garanției imobiliare.

Alege un credit pentru afacerea ta în doar 3 pași simpli!

Cu Claret Credit poți obține banii necesari pentru afacerea ta în doar 3 pași simpli.
1. Alege tipul de credit – creditul se adresează antreprenorilor, și poți obține finanțarea dacă ai o garanție imobiliară.
2. Aprobare rapidă – echipa Claret Credit îți analizează proiectul de investiții și primești oferta de finanțare în maximum 24 de ore
3. Primește finanțarea – îți virăm suma necesară în cont și poți da start planurilor tale de afaceri în cel mai scurt timp
Aplică chiar acum pentru un credit rapid pentru a-ți începe afacerea mult dorită!

​De ce să alegi un credit pentru dezvoltarea afacerii cu garanție imobiliară și nu un credit bancar

Un credit dezvoltare afacere cu garanție imobiliară este mult mai accesibil și mult mai ușor de obținut față de un credit bancar. Băncile impun anumite clauze, care sunt mult mai stricte și percep anumite comisione și taxe adiționale. De asemenea, băncile oferă creditele într-un timp mult mai lung, față de un credit la o instituție financiară nebancară, unde baniii pot fi ai tăi în doar 24 de ore, după o evaluare rapidă a solicitării. De asemenea, de cele mai multe ori, oamenii apelează la IFN deoarece condițiile sunt mai flexibile și mai ușor de îndeplinit.

Dacă aveți nevoie urgentă de bani, atunci un credit IFN este soluția ideală. În cazul în care doriți o sumă de bani mai mare și sunteți eligibil pentru un credit bancar, atunci aceasta ar trebui să fie prima opțiune. Claret Credit vă stă la dispoziție cu un credit de nevoi personale cu garanție imobiliară, flexibil și ușor de obținut.

​De ce să alegi să iei un credit pentru dezvoltarea afacerii de la Claret credit?

Claret Credit te ajută să îți dezvolți afacerea în câțiva pași simpli cu o finanțare de până la 10 ani. Chiar dacă te afli la început de drum sau vrei să-ți crești afacerea deja existentă prin investiții de orice fel, un credit nebancar este soluția ideală pentru tine. Creditele oferite de IFN-uri sunt mult mai ușor de accesat și nu pretind la fel de multe cerințe ca în cazul băncilor. Astfel, cu doar câteva acte și cu garanție imobiliară, îți vei putea continua afacerea și o vei putea dezvolta în continuare, indiferent de condițiile din piață.

 

Întrebări frecvente despre creditul pentru dezvoltarea afacerii

De ce să accesezi un credit antreprenor cu garanție imobiliară?

Un credit antreprenor cu garanție imobiliară este soluția ideală pentru a-ți dezvolta afacerea existentă sau dacă dorești să dacă ai un plan de afaceri în plină ascensiune. Nu ezita și obține un credit IFN în 3 pași simpli!

Există o sumă maximă oferită de un credit IFN?

Sumele oferite de Claret Credit pot ajunge și la 1-2 milioane de euro, în funcție de nevoile tale personale și de ce implică afacerea ta.

Se pot obține și credite negarantate la Claret Credit?

Claret Credit oferă doar credite cu garanție, astfel că pentru un credit antreprenor este necesară o garanție imobiliară, pentru a vă încadra în cerințele cerute de Claret Credit.

Dorești să dezvolți o afacere profitabilă cu un credit pentru dezvoltarea afacerii?

  Datele tale de contact:

  Informații despre garanție


  Informații despre afacerea ta


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

  Postări asemănătoare

  Leave A Comment