Credit fără verificare în Biroul de Credit – Claret Credit

De: Claret Credit0 Comentarii

Claret Credit este o Instituție Financiată Nebancară (IFN) de încredere, care te ajută să faci față unei situații urgente cu credite rapide, condițiile de acordare fiind mult mai prietenoase. Claret oferă credit fără verificare în Biroul de Credit, un beneficiu care nu se regăsește și la bănci. Ce înseamnă acest lucru?

Credit fără verificare în Biroul de Credit – beneficiu regăsit la IFN-uri

Instituțiile Financiare Nebancare sunt entitățile separate de bănci, care oferă servicii de creditare, în condiții stabilite de lege. Un beneficiu acordat de IFN-uri reprezintă faptul că oferă credit fără verificare în Biroul de Credit. Acest lucru este un avantaj pentru cei care doresc să apeleze la un credit, întrucât băncile nu oferă împrumuturi celor cu un istoric negativ. IFN-urile sunt mult mai prietenoase, tolerante, față de bănci.

Atunci când o persoană dorește un credit bancar, băncile fac o verificare minuțioasă a istoricului acestuia în Biroul de Credit pentru a verifica dacă este eligibil pentru un împrumut. Astfel, dacă ați făcut vreodată un credit, toate informațiile aferente sunt înregistrate în Biroul de Credit, și se atribuie un punctaj după diferite criterii. Pe baza acestui scor, creditorii au posibilitatea să măsoare nivelul de risc. Prin intermediul scorului de credit se evaluează bonitatea clientului și se calculează pe baza a mai multor criterii istoricul de plăți, credite în derulare, durata istoricului de credite, creditele noi și tipurile de credite accesate. Dacă scorul este peste 650 de puncte (300 este minimum, 850 este maximum), aveți șanse mari să obțineți un credit bancar, însă dacă scorul este sub 300 obținerea unui împrumut este puțin probabil să se întâmple.

Statisticile arată că aproximativ 50% din bănci oferă credite celor care se află în Biroul de Credit, iar 90% din IFN-uri oferă această posibilitate așa numiților ”rău-platnici”. Astfel, este mai eficient să apelezi la o instituție financiară nebancară, așa cum este Claret Credit. În cazul în dorești un credit, echipa de la Claret Credit va face o verificare a clientului în cazul în care figurează ca ”rău platnic”, însă nu este un criteriu pentru care îi va fi refuzată cererea. Este posibil ca persoana respectivă să fii trecut printr-o situație dificilă care a dus la întârzierea plății ratelor. Însă, acest aspect nu trebuie să stea în calea obținerii unui împrumut. Mulți dintre noi putem să ne confruntăm cu diferite urgențe, ce ne împiedică în a plăti ratele la timp. Poate a intervenit o vizită la medic neașteptată, sau o călătorie înafara țării care nu mai poate fi amânată. Cei de la Claret Credit sunt mult mai îngăduitori față de o bancă. Statutul de restanțier în Biroul de Credit este un determinant pentru decizia de a acorda împrumuturi, în timp ce la IFN-uri, precum Claret Credit, acest aspect nu va opri creditorii să ofere împrumuturi celor care chiar au nevoie.

Câteodată, oamenii se confruntă cu situații limită, iar lipsa banilor poate fi o problemă. Cei care apelează la credit fără verificare în Biroul în Credit sunt conștienți de situația lor, și încearcă să găsească o soluție pentru a putea beneficia de un împrumut. Scopul IFN-ului nostru este să facă cât mai mulți oameni fericiți. Un credit de nevoi personale vă va fi de mare ajutor pentru orice situație de urgență în care vă aflați. De asemenea, dacă vreți să deschideți o afacere nouă, Claret Credit vă stă la dispoziție cu un credit antreprenor, ideal pentru cei cu idei mărețe. De ce să lăsăm lipsa banilor să stea în calea visurilor noastre? Claret crede în oameni și susține fiecare persoană în atingerea scopurilor personale. De asemenea, IFN-ul nostru oferă împrumuturi ce pot ajunge la 1-2 miliarde de lei, o sumă ce vă poate ajuta să puneți pe picioare o afacere. Fie că sunteți persoană fizică sau juridică, Claret Credit este aici pentru toți cu soluții personalizate. Veți avea parte de consultanță financiară din partea angajaților noștri, cu o vastă experiență în acordarea de credite.

Mai mult de atât, poți beneficia de o refinanțare la un credit deja existent, dacă îndeplinești următoarele condiții:

• Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate

• Minim 3 luni la locul de muncă

• Deținerea unei garanții imobiliare

• Venituri fiscalizate

Obține un credit rapid cu istoric negativ de la Claret Credit

Claret Credit este un IFN de încredere, ce susține oamenii ce se află în situații limită, unde lipsa banilor îi poate afecta într-o mare măsură. IFN-urile sunt cea mai bună alternativă atunci când vrei un credit fără verificare în Biroul de Credit. Dacă dorești să afli mai multe despre beneficiile acordate de Claret Credit și de creditele disponibile te așteptăm într-una din sucursalele noastre, sau poți completa un formular, disponibil pe site-ul nostru. Alege să investești în viitorul tău chiar azi și apelează cu încredere la IFN-ul nostru!

Întrebări frecvente

Care sunt criteriile de acordare a unui credit de nevoi personale?

Pentru a accesa un credit de nevoi personale la Claret Credit, puteți lua legătura cu unul dintre angajații noștri pentru a vă explica care sunt pașii de urmat.

Claret Credit este un IFN care acordă credite fără verificare în Biroul de Credit?

Claret Credit va face o verificare în Biroul de Credit pentru cei cu statut de rău platnic, însă nu consideră determinant istoricul dumneavoastră bancar.

Băncile oferă credite celor cu un istoric negativ în Biroul de Credit?

Este puțin probabil să obțineți un credit bancar, în cazul în care aveți un istoric negativ în Biroul de Credit. IFN-urile, precum Claret Credit sunt mult mai accesibile pentru cei care doresc un împrumut, istoricul lor cu creditele nefiind un determinant în acordarea unui credit de nevoi personale.

Solicită un credit fără verificare în Biroul de Credit

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare

    Leave A Comment