Credit fix pe termen lung

De: Claret Credit

La Claret Credit ai parte de credit fix cu termen lung, cu rate fixe în lei cu finanțare de până la 10 ani. Din ce în ce mai multe persoane apelează la IFN-uri pentru că reprezintă soluții rapide și nu este complicat să obții un credit de la o instuție financiată nebancară. Totul decurge rapid, fără a avea prea multe acte de depus. Claret Credit este un IFN de încredere, cu condiții mai prietenoase față de bănci. Pe site-ul nostru îți poți calcula chiar tu singur rata de la un credit. Astfel, vei face tu singur o estimare, după care poți lua legătura cu unul din consultanții noștri, pentru a-ți alege tipul de credit dorit.

Multe persoane ajung în situația în care au nevoie de bani, însă nu au de unde să facă rost într-un timp scurt. De asemenea, cei ce vor să-și deschidă o afacere au nevoie resurse financiare, de care, poate nu dispun. În astfel de situații, Claret Credit vine în ajutorul celor ce au nevoie de bani imediat, fără a pretinde prea multe acte, cerute de obicei la bănci.

Credit fix pe termen lung – întrebuințări

Un credit fix pe termen lung poate fi folosit pentru orice nevoie personală are clientul. Unii oameni se află în situația în care vor să-și construiască propriul cămin, dar resursele financiare pot fi insuficiente pe moment și au nevoie de un ajutor. Claret Credit este aici pentru tine și pentru planurile tale de viitor. Dacă vrei să organizezi o vacanță sau vrei să organizezi un eveniment important din viața ta precum nunta sau botezul copilului, atunci un credit fix pe termen lung oferit de un IFN este soluția ideală.

În doar 3 pași simpli poți avea în cont suma dorită, fără prea multe vizite sau acte:
1. Alege suma potrivită – Suma minimă de care puteți dispune este de 5.000 lei.
2. Aprobare rapidă – Noi analizăm dosarul și primești aprobarea în cel mai scurt timp.
3. Intră în posesia banilor – Vom vira suma de care ai nevoie în contul tău.

Multe persoane aleg să renunțe la visul lor, deoarece nu au bani și oricât de mult ar munci, tot nu reușesc să strângă suma necesară. Instituțiile financiare nebancare sunt aici pentru toți cei care vor să realizeze ceva, dar banii sunt o problemă. Claret Credit are oferte personalizate pentru toți clienții, în funcție de nevoile fiecăruia. Tot ce trebuie să faci este să ai o garanție imobiliară. Imobilul (casă cu grădină sau apartament) adus în garanție se poate afla în proprietatea ta sau a unei alte persoane.

Credit fix pe termen lung – alege Claret Credit pentru un viitor strălucit

Creditul fix pe termen lung poate fi alegerea potrivită atunci când dorești o finanțare pentru o perioadă mai îndelungată. De asemenea, la Claret Credit poți să ai parte și de finanțare atât pentru creditele oferite de noi pentru sume suplimentare cât și credite de la alte instituții financiare (bănci sau alte IFN-uri). Există numeroase situații când un credit nebancar te poate ajuta, iar noi suntem aici pentru tine.

Pentru a obține o refinanțare trebuie să îndeplinești următoarele condiții:
• Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate
• Minim 3 luni la locul de muncă
• Sa deții o garanție imobiliară (până la 900.000 lei)
• Venituri fiscalizate

La Claret Credit pot apela atât persoanele fizice, cât și cele juridice. Este ușor să faci ce îți dorești dacă ai parte de susținere financiară. Echipa Claret Credit te va susține pe întreg procesul și îți vor oferi cea mai avantajoasă ofertă. Veți avea parte de consultanță financiară, colegii noștri având o vastă experiență în domeniul serviciilor financiare. Nu vor exista taxe ascunse sau rate, relația dintre client și Claret Credit fiind una transparentă. De asemenea, instituția financiară nebancară reprezintă soluția ideală atunci când vine vorba de credite fixe pe termen lung, deoarece și restanțierii au șanse egale de a obține un împreumut.

Un împrumut cu rată fixă, precum cel de la Credit pentru nevoi personale, va avea o rată a dobânzii fixă pe toată durata de viață a împrumutului. Un astfel de împrumut cu rată fixă este mai stabil și mai sigur. Oamenilor, dacă vor avea o rată fixă lunară, le va fi mai ușor să gestioneze banii.

Întrebări frecvente

Se poate lua un împrumut cu rate fixe la Claret Credit?

Da, clientul poate beneficia de un credit cu rate fixe pe termen lung.

Poți lua un credit fix pe termen lung dacă ești persoană juridică?

Da, la Claret Credit ai posibilitatea de a beneficia de un credit fix pe termen lung, indiferent dacă ești persoană fizică sau juridică.

La Claret Credit ai nevoie de garanție imobiliară sau auto?

Pentru a obține un credit la Claret Credit ai nevoie de o garanție imobiliară.

Solicită un credit fix pe termen lung

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare