Credit imobiliar – Claret Credit

De: Claret Credit0 Comentarii

Îți dorești un credit imobiliar, însă ești refuzat constant de bănci? Nu-ți face griji! Claret Credit are soluția ideală pentru tine și te ajută să accesezi un credit imobiliar fără prea multe bătăi de cap.

Claret Credit, instituție financiară non-bancară, te poate ajuta rapid cu un credit pentru proiecte imobiliare. În plus, vine și în sprijinul dezvoltatorilor imobiliari. Acest tip de credit IFN este ideal pentru achiziția totală sau parțială a unor proiecte imobiliare în diferite stadii de execuție. Pentru acest tip de credit oferit de Claret, garanția o va constitui proiectul în sine. Acest credit se adresează persoanelor juridice.

Ce este un credit IFN?

Creditele IFN sunt destul de asemănătoare cu creditele bancare, însă condițiile de acordare a împrumutului sunt mult mai prietenoase. Astfel, o persoană cu un credit istoric negativ în Biroul de credite va putea beneficia de un credit nebancar, cu toate că este rău-platnic sau are restanțe la creditele anterioare. De asemenea, durata acordării unui credit IFN este mult mai mică. Poți beneficia de suma dorită direct în contul tău, într-un timp scurt. Așadar, în cazul în care ai nevoie de un credit pentru proiectul imobiliar urgent și nu ești eligibil pentru un credit bancar, Claret Credit vine în ajutorul tău.

Credit imobiliar – soluția ideală de finanțare a proiectelor imobiliare

Un credit imobiliar vă poate ajuta să finalizați un proiect imobiliar aflat în stadiul de construcție sau să începeți un complex de la zero. Prin intermediul soluțiilor oferite de Claret Credit puteți beneficia de o finanțare de până la 5 ani. Companiile pot accesa creditul pentru finanțarea proiectelor imobiliare pentru orice tip de construcție: spații de birouri, centre comerciale, parcuri de retail, hoteluri, școli, spitale, spații de cazare, spații pentru logistică și depozitare, spații industriale. De asemenea, puteți folosi acest tip de credit și pentru reabilitarea sau modernizarea unor clădiri.

Credit imobiliar – Claret Credit finanțează proiectele imobiliare

Claret Credit vine în ajutorul tău și îți oferă un credit pentru priecte imobiliare în doar trei pași:
1. Alege tipul de credit – Creditul se adresează celor care își achiziționează un imobil sau dezvoltatorilor imobiliari, pentru construcția proiectelor rezidențiale.
2. Aprobare rapidă – Analizăm cererea ta imediat ce ajunge la noi și primești ofertă de finanțare într-un timp scurt.
3. Primești finanțarea – Îți virăm suma stabilită după semnarea contractului de credit, pentru a putea achiziționa locuința sau pentru a putea demara construcția imobilului.

Pentru a accesa un credit pentru finațarea proiectelor imobiliare trebuie să ai o societate înființată de cel puțin o lună de zile ca persoană juridică română. De asemenea ai nevoie să constitui o garanție imobiliară (garanția va fi reprezentată de proiectul în sine pe care îl dezvolți). Atunci când vei aplica pentru acest tip de credit trebuie să dovedești că vei avea posibilitatea să rambursezi ratele și să prezinți un plan care să demonstreze stabilitatea și perspectivele afacerii. Claret Credit este o instituție financiară nebancară fără comisioane ascunse. Astfel, prin transparența oferită de la bun început puteți aplica cu încredere pentru un credit. Echipa Claret vă va informa de la început care sunt condițiile, costurile creditului și dobânzile lunare aferente tipului de credit ales.

Alege finanțarea proiectelor imobiliare cu Claret Credit

Claret Credit este o instituție financiară nebancară (IFN), înființată în anul 2003 și autorizată de către Banca Națională a României, fiind înscrisă în Registrul Special al BNR sub numărul 41-110082/16.02.2018. Echipa de la Claret Credit este formată din oameni cu o vastă experiență în domeniul serviciilor financiare, cu viziuni moderne și flexibile, ce te vor ajuta să obții un credit într-un timp scurt. Necesitățile clienților sunt puse pe primul loc, astfel angajații vor da dovadă de implicare, spirit inovativ și încredere. Claret Credit își propune să găsească soluții pentru toate persoanele care se află într-un impas, punând la dispoziția clienților servicii de înaltă calitate, accesibile și bine gândite.

Claret Credit este o instituție nebancară la care puteți apela cu încredere pentru orice tip de credit. Puteți alege creditul de finanțare proiecte imobiliare, iar visul dumneavoastră va deveni realitate într-un timp scurt. Astfel, caută cel mai apropiat sediu de tine (București sau Iași) și vino să discutăm despre împrumutul dorit. Consultanții noștrii stau la dispoziția dumneavoastră cu orice nelămurire.

Întrebări frecvente

Pentru un credit imobiliar pentru proiecte imobiliare este necesară o garanție?

Da, este nevoie de o garanție pentru un credit pentru proiecte imobiliare. Garanția o va constitui proiectul în sine.

Creditul pentru proiecte imobiliare poate fi folosit și pentru modernizarea sau recondiționarea unor clădiri?

Creditul pentru proiecte imobiliare poate fi folosit pentru construcția proiectelor rezidențiale.

Cui se adresează creditul pentru proiecte imobiliare?

Creditul pentru proiecte imobiliare se adresează celor care doresc achiziționarea unei locuințe și dezvoltatorilor imobiliari, pentru construcția proiectelor rezidențiale. Ai parte de consultanță financiară gratuită pentru a înțelege care tip de credit ți se potrivește cel mai bine.

Dorești să obții un credit imobiliar?

  Datele tale de contact:

  Informații despre garanție


  Informații despre afacerea ta


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

  Postări asemănătoare

  Leave A Comment