Beneficiile creditelor imobiliare IFN

De: Claret Credit0 Comentarii

Ești antreprenor în domeniul imobiliar și dorești să duci afacerea ta la un alt nivel? Construcția de imobile noi poate fi o oportunitate excelentă de a obține profituri semnificative, dar accesarea capitalului necesar poate fi o provocare. Ce faci când îți dorești un credit pentru proiect imobiliar și nu ești eligibil pentru un credit bancar?

Aici intervin creditele imobiliare IFN, special concepute pentru a sprijini persoanele juridice care doresc să investească în construcții profitabile.

Într-un articol anterior, am realizat o comparație între creditele bancare și creditele IFN. A venit momentul ca în articolul de astăzi să vorbim despre beneficiile creditelor imobiliare nebancare. 

De ce să alegi un credit imobiliar IFN pentru afacerea ta

Dacă ai ajuns aici, probabil activezi în domeniul investițiilor imobiliare sau ești un constructor care își dorește să obțină un profit pe această piață. Indiferent de motiv, încercăm să explicăm pe înțelesul tuturor care sunt beneficiile obținerii unui credit IFN pentru imobiliare. 

1. Acces la finanțare:

 • Fără bariere bancare: Spre deosebire de creditele bancare, care pot fi restrictive pentru anumite companii, creditele IFN oferă o soluție accesibilă chiar și pentru firmele cu un istoric de credit mai recent sau cu un flux de numerar mai puțin stabil. Nu încurajăm, dar la întreprinderile non-bancare există în funcție de circumstanțe și posibilitatea analizării cererilor de finanțare pentru firmele cu datorii, ceea ce, comparativ cu băncile, reprezintă un avantaj.
 • Sume flexibile: IFN-urile pot finanța proiecte de construcții de amploare diversă, adaptând suma creditului la nevoile specifice ale afacerii tale.
 • Avans mai mic: Achiziționarea terenului și demararea construcției pot fi realizate cu un avans mai mic decât în cazul multor bănci, reducând investiția inițială necesară.

2. Dobânzi competitive și costuri transparente:

 • Oferte personalizate: IFN-urile analizează în detaliu profilul financiar al fiecărei companii, oferind dobânzi personalizate competitive. Mai mult, faptul că în cazul IFN-urilor există o disponibilitate mai mare a consultantului pentru a înțelege industria în care activează antreprenorul care cere finanțare, dar și potențialul afacerii sale, oferă o șansă în plus pentru ca cererea să fie analizată și aprobată.
 • Costuri clare: Toate costurile asociate creditului sunt transparente, de la dobânzi la taxe și comisioane, eliminând surprizele neplăcute. IFN-urile sunt transparente în această privință, iar Claret Credit se remarcă în industrie, ca un lider pe piața IFN-urilor din România.
 • Posibilitatea dobânzilor fixe: Fixarea dobânzii pe o perioadă determinată oferă predictibilitate și stabilitate financiară proiectului tău. Din acest punct de vedere, produsele financiare ale Claret Credit pot constitui cea mai bună alegere pentru cei care își doresc un credit IFN cu dobândă fixă pe toată perioada creditului.

3. Flexibilitate și rapiditate în acordarea creditului:

 • Soluții personalizate: IFN-urile pot crea planuri de rambursare flexibile, adaptate la fluxul de numerar al afacerii tale, oferindu-ți libertatea de a gestiona eficient resursele financiare.
 • Procesare rapidă: Cererile de credit sunt analizate mult mai rapid decât în cazul băncilor, permițând un demaraj prompt al proiectului de construcții.
 • Suport dedicat: Beneficiezi de consultanță financiară personalizată și de un suport dedicat din partea echipei Claret pe tot parcursul derulării creditului.

4. Sprijin pentru creșterea afacerii tale:

 • Investiții profitabile: Creditele IFN te pot ajuta să construiești imobile noi, să le renovezi pe cele existente sau să le extinzi, generând venituri suplimentare pentru afacerea ta care îți permit să maximizezi profitul din imobiliare. Depinde doar de tine ce destinație dai creditului pe care Claret ți-l aprobă!
 • Dezvoltarea portofoliului imobiliar: Cu ajutorul creditelor IFN, îți poți consolida portofoliul imobiliar, crescând valoarea afacerii tale pe termen lung.
 • Acces la noi oportunități: Investițiile în construcții pot deschide noi oportunități de afaceri și pot contribui la diversificarea portofoliului tău de venituri.

Credite imobiliare de la Claret IFN: Partenerul tău pentru succesul afacerii tale

Construcția de imobile poate fi o investiție profitabilă care poate duce afacerea ta la un nou nivel. Creditele imobiliare de la Claret IFN îți oferă acces la finanțare avantajoasă, flexibilă și transparentă, permițându-ți să construiești cu succes și să obții profiturile dorite. 

Alege Claret, contactează-ne specialiștii și descoperă soluția optimă de finanțare pentru proiectul tău de construcții!

Solicită un credit nebancar

  Datele tale de contact:

  Mesaj


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

  Postări asemănătoare

  Leave A Comment