Gestionarea cheltuielilor în viața de cuplu

De: Claret Credit0 Comentarii

Probleme cu gestionarea cheltuielilor în viața de cuplu? La Claret Credit vei găsi mereu cele mai bune soluții pentru tine și persoana iubită!

În anumite situații, viața de cuplu poate avea anumite probleme, mai ales când vine vorba de gestionarea banilor. Atunci când locuiți în aceeași casă, pot apărea probleme financiare care pot dăuna armoniei de cuplu. În perioada pandemiei, multe cupluri au fost mult mai apropiate și au ajuns să înțeleagă adevărul crud că nu sunt atât de compatibile. Cheltuielile prea mari, lipsa banilor sau neînțelegerea dintre cupluri duce de cele mai multe ori la o inevitabilă despărțire. Astfel, în aceste circumstanțe, în articolul de astăzi vom discuta despre problemele de ordin financiar dintr-un cuplu și cum le putem rezolva simplu și ușor, fără a renunța la o relație frumoasă.

Claret Credit este un IFN de încredere care își dorește să ajute cât mai mulți oameni cu susținerea financiară necesară în vreme de criză. Viața de cuplu poate fi dificilă, mai ales când vine vorba să vă mutați împreună și să întemeiați o familie, însă cu soluțiile potrivite puteți depăși acest obstacol. Multe cupluri ajung să se certe din cauza banilor, însă nu trebuie să ajungă să fie o chestiune care să dăuneze vieții împreună.

Gestionarea cheltuielilor în viața de cuplu – alege un credit de nevoi personale pentru depășirea crizelor financiare

Gestionarea cheltuielilor în viața de cuplu poate fi o adevărată problemă pentru anumite persoane, mai ales dacă fiecare are propriile lui obiceiuri și a crescut într-un anumit mediu. În acest context, Claret Credit vine cu o soluție eficientă, care să ajute orice cuplu să depășească impedimentele întâlnite din cauza lipsei banilor.

Un credit de nevoi personale oferit de Claret Credit este răspunsul crizelor financiare, pe care le puteți întâlni în viața de cuplu. Ai toate motivele să alegi un împrumut de la Claret Credit:

 • Se acceptă și persoane cu istoric negativ în Biroul de Credit
 • Rate fixe în lei
 • Consultanță financiară gratuită
 • Finanțare până la 5 ani

Poți obține creditul de nevoi personale în doar 3 pași simpli:

 1. Alege suma potrivită – Suma minimă de care puteți dispune este de 5.000 lei.
 2. Aprobare rapidă – Noi analizăm dosarul și primești aprobarea în cel mai scurt timp.
 3. Intră în posesia banilor – Vom vira suma de care ai nevoie în contul tău.

Dacă aveți un vis comun, precum construirea unei case împreună sau o vacanță pe care o tot amânați, din cauza lipsei banilor, atunci este momentul să luați în considerare contractarea unui împrumut de la Claret Credit.

Gestionarea banilor în viața de cuplu – soluții eficiente oferite de Claret Credit

Gestionarea banilor în viața de cuplu poate fi destul de dificilă, mai ales dacă niciunul dintre parteneri nu are cunoștințele necesare despre educație financiară.

Atunci când apar probleme legate de bani în viața de cuplu puteți urma unul dintre sfaturile urmate mai jos:

Banii tăi se transformă în banii voștri

În viața de cuplu, banii tăi se transformă în banii voștri. Este un lucru absolut normal să aveți un buget atât un buget personal, cât și unul la comun. Este o metodă eficientă prin care să monotorizați sursele de venit, dar și cheltuielile. Fiecare achiziție trebuie făcută de comun acord. Întotdeauna, trebuie să vă puneți de acord atunci când faceți o achiziție, deoarece asta înseamnă viața de cuplu: să luați decizii de comun acord și să aveți un buget comun. De asemenea, este ideal să aveți discuții din când în când despre buget și despre gestionarea acestuia. Puteți să aveți o agendă în care să treceți toate cheltuielile și investițiile, pe care vreți să le faceți. De exemplu, dacă plănuiți o vacanță împreună, planificați un buget pe care să îl respectați.

Faceți o listă cu obiceiurile financiare și cu micile plăceri

Cu toții avem slăbiciunile noastre, iar într-un cuplu, mai ales dacă locuiți împreună este ideal să vă cunoașteți obiceiurile financiare și pe ce vă place cel mai mult să cheltuiți banii. Chiar dacă este despre o pereche de pantofi sau despre un joc video, este esențial ca partenerul să cunoască toate aceste cheltuieli făcute pe baza impulsului de cumpărare, pentru a găsi cea mai bună soluție care va duce la un echilibru. Nu trebuie să vă limitați cumpărăturile sau să renunțați la pasiunile voastre, doar pentru a nu cheltui prea mult. Trebuie doar să existe un echilibru și să prioritizați cumpărăturile. Puteți să stabiliți o sumă împreună, pe care să o alocați doar pentru satisfacerea propriilor dorințe.

Restrângeți cheltuielile atunci când e nevoie

În anumite situații, este posibil să vă limitați anumite cheltuieli, pentru a depăși o situație de criză financiară. Este recomandat să vă puneți de comun acord și să stabiliți la ce cheltuieli veți renunța să mai faceți pentru o perioadă de timp. Este important să vă prioritizați cheltuielile, pentru a vă permite lucruri împreună, nu pe cont propriu. Dacă vreți să vă cumpărați o mașină mai bună, atunci trebuie să faceți economii în acest sens.

Nu vă descurcați cu banii? Puteți apela la o soluție de creditare

Gestionarea banilor în viața de cuplu nu trebuie să fie imposibilă, însă în anumite situații banii pot să fie insuficienți pentru nevoile voastre împreună. De aceea, puteți apela la o soluție de creditare pentru a ieși dintr-o situație dificilă din punct de vedere financiar. Câteodată, cuplurile pot întâmpina probleme în ceea ce privește plata unor facturi sau achiziționarea unor lucruri de valoare.

Gestionarea banilor în viața de cuplu – alege Claret Credit pentru soluționarea problemelor

Gestionarea banilor în viața de cuplu nu ar trebui să fie un lucru imposibil. Dacă întâmpinați probleme de ordin financiar, atunci puteți apela cu încredere la un credit de nevoi personale de la Claret Credit.

Întrebări frecvente

Cum știu că sunt eligibil pentru un credit de nevoi personale?

Echipa Claret Credit îți va analiza cererea și dosarul și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp.

Pot obține o refinanțare a creditului de nevoi personale?

Criteriile pentru acordarea unei refinanțări sunt:

 • Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate
 • Minim 3 luni la locul de muncă
 • Să dețină garanție imobiliară (până la 900.000 lei)
 • Venituri fiscalizate

Este nevoie de garanție pentru contractarea unui credit de nevoi personale?

Pentru a beneficia de un credit de la Claret Credit, indiferent de creditul ales, ai nevoie de o garanție imobiliară.

Solicită un credit

  Datele tale de contact:

  Mesaj


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

  Postări asemănătoare

  Leave A Comment