Mici afaceri de familie – transformă visul în realitate cu Claret Credit

De: Claret Credit0 Comentarii

În ultima perioadă, micile afaceri de familie au început să capete din ce în ce mai multă popularitate, iar succesul acestora depinde de originalitatea ideii. Însă, multe dintre aceste afaceri au nevoie și de susținere financiară pentru a putea face față diferitelor cheltuieli neprevăzute. De asemenea, pentru o dezvoltare prosperă și armonioasă a business-ului de familie este necesară o susținere financiară adecvată. De aceea, Claret Credit vine în ajutorul celor care vor să aibă propria afacere și să fie independenți din punct de vedere financiar. Asocierea cu un membru al familiei este mult mai sigură decât să începi un business alături de un prieten sau o persoană necunoscută. Încrederea este esențială în orice afacere, pentru a exista o dezvoltare treptată și durabilă.

Cele mai multe dintre micile afaceri de familie apar spontan de la simpla sintagmă “Ce-ar fi dacă…”. Ceilalți membri ai familiei sunt încântați să dezvolte o afacere care să le aparțină și vor vrea să dea curs ideii cât mai repede. Însă, ce ne facem dacă nu există resurse financiare suficiente pentru a pune pe picioare un vis car acum este al întregii familii?

Răspunsul e simplu. Un credit antreprenor este soluția ideală pentru a obține susținere și îți va oeri încredere în planurile tale. Cel mai important este să nu te dai bătut și să continui să lupți pentru visurile tale, deoarece Claret Credit este aici pentru a le susține pe fiecare în parte!

Idei pentru mici afaceri de familie de la Claret Credit

Cu toții ne-am gândit la un moment dat: ce-ar fi să am propria afacere de familie? Ei bine, mulți dintre noi, cu joburi stabile, ajungem la un punct în viață când vrem să devenim independenți financiar și să nu mai avem un șef căruia să îi dăm raportul zilnic. Vrem să fim liberi și să aducem la viață visul de a avea mici afaceri de familie. Claret Credit vă propune câteva mici afaceri de familie cu care, cu siguranță nu veți da greș:

Deschide un magazin cu produse tradiționale pregătite în casă – mulți dintre cei care locuiesc la țară, cultivă în grădina lor fructe și legume, crescute natural. De asemenea, își produc singuri alimente de bază, precum brânză, unt, gem, dulceață sau chiar și miere. Însă, ce-ar fi să ai și un câștig substanțial din aceste produse? Poți deschide un magazin cu produse tradiționale pregătite chiar la tine acasă, întrucât în ultima perioadă cei mai mulți dintre noi căutăm produse naturale, fără conservanți sau aditivi.

Pensiune turistică – o idee de afaceri cu care nu vei da greș, dacă realizezi un plan bine pus la punct, care să includă o promovare de succes. Cu siguranță, procesul birocratic poate fi unul lung și anevoios, însă satisfacția de a primi turiști în pensiunea ta nu se compară cu nimic altceva.

Servicii Airbnb – în cazul în care familia ta dispune de mai multe apartamente, care nu sunt folosite, le poți introduce în sistemul Airbnb pentru a avea un câștig financiar. Dacă locația apartamentului are potențial turistic, atunci cu atât mai mult trebuie să îți închiriezi locuința pentru a dezvolta o mică afacere de familie.

Cum să dezvolți mici afaceri de familie cu Claret Credit

Micile afaceri de familie sunt din ce în ce mai întâlnite în mediul antreprenorial din România. Cele mai multe astfel de afaceri încep fără o pregătire profesională specială și fără experiență în domeniu. Multora le lipsește educația financiară și dau frâu liber ideilor de afaceri, fără a lua în considerare să apeleze la un consultant financiar. De cele mai multe ori, afacerile de familie pot avea un real succes, însă câteodată acestea se pot încheia la fel de repede cum au început. De aceea, Claret Credit vine în ajutorul celor care vor să aibă mici afaceri de familie cu un credit antreprenor, potrivit nevoilor tale. Băncile pot refuza cererea ta pentru un împrumut bancar, deoarece poți fi considerat ne-eligibil. Condițiile băncilor pot fi uneori prea stricte, de aceea antreprenorii au început să apeleze la IFN-uri, precum Claret Credit.

Claret Credit este un IFN de încredere care oferă soluții avantajoase tuturor celor care au nevoie de un imbold, de susținerea financiară pentru micile afaceri de familie, și nu numai. Mulți dintre români doresc să-și deschidă propria afacere, însă teama de eșec sau lipsa resurselor materiale îi împiedică să pătrundă în lumea antreprenoriatului. Toate afacerile au nevoie de bani pentru a începe, fie că vorbim despre o mică fermă de animale sau de un magazin cu produse tradiționale preparate în casă. Cu Claret Credit visul de a avea o afacere de familie este posibil. Creditul poate fi folosit pentru marfă și alte cheltuieli ale afacerii tale, pentru plata furnizorilor sau a altor datorii, pentru mașini, echipamente sau utilaje sau pentru orice cheltuieli neprevăzute care te împiedică să evoluezi.

Creditul antreprenor cu garanție imobiliară este soluția ideală atunci când ai o idee de afaceri sau o opotunitate de afaceri pe care nu vrei să o pierzi. Beneficiile acestui tip de credit sunt:

– Perioada de finanțare până la 10 ani

– Rate fixe în lei

– Consultanță financiară gratuită

– Soluții financiare personalizate

Poți obține finanțarea în scurt timp și poți da start micii afaceri de familie cât mai repede. Claret Credit susține antreprenorii români și echipa noastră va sta la dispoziția cu orice întrebare sau nelămurire.

Întrebări frecvente

Cine poate obține un credit antreprenor de la Claret Credit?

Creditul se adresează celor care doresc să inițieze sau să dezvolte o afacere, prin investiții de orice fel.

Pot obține o refinanțare pentru creditul antreprenor?

Opțiunea refinanțării este disponibilă pentru acest tip de credit în funcție de durata și suma de rămasă de restituit. În cazul refinanțării se aplică termenii, condițiile și lista documentelor de mai sus.

În cât timp pot obține un credit antreprenor?

Noi îți analizăm proiectul de investiții și primești oferta de finanțare în cel mai scurt timp.

Solicită un credit antreprenor

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare

    Leave A Comment