Credit PFA – obține finanțarea necesară prin Claret Credit

De: Claret Credit0 Comentarii

Un credit PFA poate fi greu de obținut de la bănci, întrucât aceste instituții impun anumite condiții, care pot fi dificil de îndeplinit de anumite persoane. Pentru a înființa propria afacere ai nevoie de o societate (SRL, SRL-D, SA, SNC, SCS etc., să te înregistrezi ca persoană fizică autorizată (PFA), întreprindere individuală (II) sau întreprindere familială (IF).

PFA-urile sunt din ce în ce mai căutate în ultima vreme, întrcât oamenii vor să devină independenți din punct de vedere financiar. Multe persoane au idei geniale de afaceri, care merită să fie promovate, însă lipsa sursei financiare îi împiedică să-și pună conceptele în practică. De aceea, Claret este aici pentru dumneavoastră, susținând toate afacerile mici și mijlocii. Uneori, nu mic imbold este ceea ce trebuie pentru a reuși în viață. Astfel, IFN-ul Claret stă la dispoziția dumneavoastră cu cel mai avantajos credit PFA, de care puteți beneficia în doar câteva zile.

Credit PFA – de ce să alegi crearea unui PFA

Un credit PFA poate fi soluția ideală pentru a da start unei afaceri de succes. Față de un SRL, o persoană fizică autorizată are posibilitatea să își țină singur contabilitatea, doar cu un minim de cunoștințe economice. De asemenea, o persoană fizică autorizată poate avea sub conducerea ei cel mult trei angajați, sub forma unui contract de muncă individual, care trebuie înregistrate și la inspectoratul teritorial de muncă, așa cum impune legislația din România.

Avantajele unui PFA sunt următoarele:

• Contabilitatea poate fi ținută chiar de persoana care înființează PFA-ul, costurile fiind mult mai mici
• Poate fi radiată cu ușurință de la Registrul Comerțului
• Anumite tipuri de activități au o impozitare mult mai avantajoasă
• Încasările PFA-ului pot fi folosite pentru scopuri personale, fără a fi necesare justificările, excepția fiind încasările în contul bancar

Economia din România este supusă schimbărilor diverse în ultima perioadă, iar asta se poate observa prin prezența micilor antreprenori ce vor să se afirme și să facă o schimbare pe piața financiară. Băncile pot fi un obstacol în calea înființării unui PFA sau SRL, de aceea din ce în mai multe persoane își îndreptă atenția asupra IFN-urilor. Claret Credit susține și oferă sprijinul financiar necesar celor ce vor să facă o schimbare și să dezvolte afaceri de succes. IFN-urile oferă credite pentru firme noi avantajoase, ce pot fi accesate cu ușurință.

În cazul în care apelezi la un credit la o bancă, trebuie să știi că lista de acte este una lungă, iar un singur act lipsă îți va da mari bătăi de cap. Șansele să obții un credit PFA de la un IFN sunt mult mai mari, mai ales că aceste instituții financiare nebancare aprobă credite și pentru cei care sunt în Biroul de Credit. Viața de antreprenor poate fi una foarte agitată, de aceea Claret Credit oferă soluții rapide și la îndemână pentru oricine.

Credit PFA – alege Claret Credit pentru o afacere de succes

Claret Credit oferă cel mai avantajos credit PFA, fiind atractiv pentru orice persoană ce vrea să-și dezolte propria afacere. Pentru a beneficia de un credit antreprenor ai obligativitatea de a respecta următoarele condiții:
• Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate
• Minim 3 luni vechime la locul de muncă
• Deținerea une garanții imobiliare (până la 900.000 lei)
• Venituri fiscalizate

De asemenea, pentru un credit PFA, sunt necesare actele de înființare și declarațiile de stat. Toate costurile aferente creditului vor fi cunoscute de la bun început. Pe întreaga durată a împrumutului va exista transparență totală, fiind la curent cu toate informațiile și modificările legate de creditul dumneavoastră.

Creditul poate fi folosit pentru capital de lucru (credite pentru stocuri de marfă, credite pentru plăți la furnizori, credite pentru plăți de salarii sau taxe la stat, refinanțări credite de capital de lucru de la alte instituții), sau pentru investiții (credite pentru achiziție auto, credite pentru utilaje, credite pentru amenajare punct de lucru, credite achiziție auto). De asemenea, dacă alegi un credit PFA de la Claret Credit vei putea beneficia de:
• Perioada de finanțare până la 10 ani,
• Rate fixe în lei,
• Consultanță financiară gratuită,
• Soluții financiare personalizate

Acest tip de credit se adresează tuturor celor care doresc să inițieze sau să dezvolte o afacere, prin investiții de orice fel. Crede în visul tău, iar de restul de ocupăm noi! Poți să aplici online sau să ne faci o vizită la una din sucursalele noastre din București sau Iași.

Întrebări frecvente

Pot obține un credit PFA de la Claret Credit?

Claret Credit oferă credite PFA pentru cei care doresc să-și deschidă o afacere.

Este nevoie de o garanție pentru creditul PFA?

Pentru a obține un credit PFA de la Claret Credit este necesară prezentarea unei garanții imobiliare.

Care este perioada de finanțare pentru un credit PFA la Claret Credit?

Claret Credit oferă o perioadă de finanțare de pâna la 10 ani pentru un credit PFA.

Solicită un credit PFA

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare

    Leave A Comment