Refinanțare dacă ești în Biroul de Credite – Claret Credit

De: Claret Credit0 Comentarii

Cu siguranță, te-ai întrebat dacă poți obține o refinanțare dacă ești înregistrat în Biroul de Credite. Claret Credit îți oferă această oportunitate, întrucât susținem mereu clienții indiferent de problemele prin care au trecut la un moment dat.

Lipsa banilor este principalul impediment, atunci când vrem să dezvoltăm o afacere. De asemenea, situația economică actuală a provocat pagube financiare multor afaceri, astfel că mulți dintre antreprenorii români au fost nevoiți să-și închidă business-ul. Majoritatea persoanelor apelează la credite pentru a avea sprjinul financiar necesar, însă câteodată este necesară și o refinanțare pentru a consolida ce au construit.

Susținem micile afaceri din România, și nu numai, și promovăm business-urile înființate la noi în țară și considerăm că trebuie să facem asta mai ales cu antreprenorii care au trecut prin situații dificile.

Multe dintre bănci refuză să acorde refinanțare dacă ești în Biroul de Credite. Claret Credit pune preț pe nevoile personale ale fiecărui client, și nu vedem un impediment în a acorda credite, chiar dacă o persoană are un istoric negativ în Biroul de Credit.

Refinanțare dacă ești în Biroul de Credit – este posibilă?

La Claret Credit este posibilă o refinanțare dacă ești în Biroul de Credit. Câteodată, ratele pot fi copleșitoare și există situații când anumite persoane nu mai pot face față cheltuielilor. O situație dificilă, precum un tratament urgent, o vizită la un medic specialist, o călătorie neașteptată în străinătate sau alt moment critic din viața cuiva, poate surveni cu o întârziere a plății ratelor la credit. De aceea, mulți dintre noi ajung în Biroul de Credite. Se pot obține refinanțări și de la bănci, însă doar dacă te încadrezi în condițiile de eligibilitate. Multe bănci încadrează clienții ca rău-platnici, dacă întârzie cu plata ratelor de trei sau patru ori.
Atunci când dorești o refinanțare a creditului, băncile iau în calcul valoarea întârzierii, perioada de întârziere, precum și frecvența lor din trecut. Pe baza acestor factori, banca îți va impune anumite condiții, în funcție de bonitatea actuală.

Ce înseamnă să fii înregistrat în Biroul de Credite ca rău platnic?

Biroul de Credite este o instituție privată, prin care este ținută evidența istoricului de plată al persoanelor juridice sau fizice, privind achitarea ratelor la bănci sau IFN-uri. Această instituție, gestionează baza de date a persoanelor și companiilor care au apelat la un credit. Tot de aici, orice instituție financiară bancară sau nebancară poate afla informații despre o persoană care dorește să aplice pentru un credit sau pentru o refinanțare. Multe persoane se regăsesc în situația în care nu mai pot plăti la timp ratele la credit, iar prin această instituție este ținută o evidență clară a istoricului de plată. În cazul în care, ai un istoric negativ în ceea ce privește plata la timp a ratelor la bănci, vei avea un statut de rău platnic în Biroul de Credit, întrucât instituția are un sistem (scorul FICO) prin care acordă o notă fiecărui client sau potențial client al băncilor. Astfel, dacă ai un statut de rău platnic în Biroul de Credite, șansele de a obține un credit sau o refinanțare sunt foarte mici.

Refinanțare dacă ești în Biroul de Credite – IFN sau bancă?

Ai nevoie de o refinanțare, dar ești în Biroul de Credite. Ce faci? Opțiunile tale sunt fie să apelezi la o bancă, fie la un IFN. Prima opțiune nu este mereu cea mai sigură variantă, întrucât unele bănci refuză să ofere refinanțări celor cu un istoric negativ în ceea ce privește plata ratelor. Însă, un IFN, precum Claret Credit, poate fi salvarea ta! Deaigur, echipa noastră va verifca statutul clientului în Biroul de Credit, însă nu va reprezenta un impediment în ceea ce privește acordarea refinanțării sau creditului.

În cazul în care, dorești o refinanțare a creditului, trebuie să urmezi următorii pași:

1. Solicită refinanțarea de la Claret Credit – refinanțarea se acordă în funcție de tipul de credit accesat. În cazul în care dorești o refinanțare a creditului imobiliar, acesta se va acorda pentru construirea, achiziția sau reabilitarea locunței. Modernizarea casei tale se va întâmpla într-un timp scurt de la solicitarea refinanțării!
2. Aprobare financiară rapidă – totul se va întâmpla în doar câteva zile. Vei putea beneficia de suma necesară într-un timp scurt, direct în contul tău bancar.
3. Ai refinanțat creditul existent – cererea ta de refinanțare a fost aprobată și îți vei putea sau începe proiectul mult dorit. Din acest moment, vei începe să plătești rate lunare în RON pentru perioadă aleasă de tine.

Pentru a beneficia de o refinanțare la Claret Credit la un credit deja existent este nevoie de respectarea următoarelor condiții:

• Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate
• Minim 3 luni la locul de muncă
• Deținerea unei garanții imobiliare
• Venituri fiscalizate

Claret Credit vă pune la dispoziție o echipă de consultanți financiari, pentru a afla tipul de credit care vi se potrivește. IFN-ul nostru refinanțează atât credite din exterior, cât și credite acordate de instituția noastră.

În concluzie, poți obține o refinanțare chiar dacă ești în Biroul de Credite, de la Claret Credit. Credem în oameni și dorim să le acordăm o mână de ajutor celor care întâmpină situații critice, dificile în viața lor.

Întrebări frecvente

Pot obține o refinanțare chiar dacă sunt în Biroul de Credite?

Claret Credit, oferă refinanțare a unui credit existent, chiar dacă aveți un statut de rău platnic în Biroul de Credit.

Care sunt criteriile pentru acordarea unei refinanțări?

Criteriile pentru acordarea unei refinanțări sunt:
• Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate
• Minim 3 luni la locul de muncă
• Să dețină garanție imobiliară (până la 900.000 lei)
• Venituri fiscalizate

Pentru ce tip de credit pot obține o refinanțare?

Claret Credit oferă opțiunea unei refinanțări pentru creditele antreprenor cu garanție imobiliară, pentru credit de nevoi personale cu garanție imobiliară, pentru credit ipotecar și pentru creditele adresate persoanelor juridice.

Solicită un credit pentru finanțare proiecte imobiliare

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare

    Leave A Comment