Idei de afaceri la țară

De: Claret Credit0 Comentarii

Te-ai gândit să devii antreprenor, însă nu știi în ce direcție să-ți dezvolți o afacere? În articolul de astăzi, îți vom prezenta câteva idei de afaceri la țară profitabile. Dacă nu dispui de susținerea financiară necesară, poți apela cu ușurință la un credit de la Claret Credit. Din ce în ce mai multe persoane aleg să-și deschidă propria afacere din diferite motive. Unii oamenii nu se mai simt confortabil la locul de muncă sau să stea 8 ore pe scaunul de la birou.

Dacă dispui de un teren sau o casă la țară, atunci îți poți începe cariera de antreprenor cu ușurință, pornind din acel loc. Nu ai nevoie de o idee revoluționară ca să începi o afacere. Ai nevoie doar de puțin curaj, determinare și multă implicare!

Claret Credit este un IFN de încredere, care susține micile afaceri din România prin împrumuturi avantajoase, menite să-i ajute pe antreprenori să-și pună pe picioare mult visata afacere.

Un credit antreprenor este exact ceea ce ai nevoie, în cazul în care ai planuri de dezvoltare sau oportunități de afaceri  pe care nu vrei să le ratezi.

De ce să alegi un credit antreprenor de la Claret Credit? Pentru că:

  • Ai perioada de finanțare până la 10 ani
  • Ai rate fixe în lei
  • Beneficiezi de consultanță financiară gratuită,
  • Dispui de soluții financiare personalizate,

Vino cu planul tău de investiții la unul dintre sediile noastre, iar echipa Claret te va îndruma spre cea mai bună variantă pentru dezvoltarea afacerii tale. În doar 3 pași simpli visul tău de a avea propria afacere poate deveni realitate:

  1. Alege tipul de credit – Creditul se adresează antreprenorilor, și poți obține finanțarea dacă ai o garanție imobiliară.
  2. Aprobare rapidă – Noi îți analizăm proiectul de investiții și primești oferta de finanțare în cel mai scurt timp.
  3. Primești finanțarea – Îți virăm suma necesară în cont și poți da start planurilor tale de afaceri în cel mai scurt timp.

Idei de afaceri la țară – devino antreprenor în mediul rural

În România, mulți tineri aleg să se retragă într-o zonă de la țară, lăsând în urma aglomerația și agitația marilor orașe. Îți vom prezenta câteva idei de afaceri la țară profitabile, dacă vrei să faci acest pas în lumea antreprenoriatului:

Creșterea de găini

O idee de afacere la țară este creșterea de găini brahma. Dacă dispui de un teren, atunci și costurile vor fi mai mici pentru tine. Doar va trebui să achiziționezi găinile, care variază în funcție de calitatea genetică, precum și incubatorul. Bineînțeles, va fi nevoie să cumperi medicamente, furaje, vitamine pentru a te asigura că ai găinile perfect sănătoase. Prețul unui ou de găină brahma variază între 6 și 12 lei bucata. De asemenea, puii de găină brahma se vând cu aproximativ 25 de lei, iar găinile ajunse la maturitatar pot ajunge și la 150 de euro.

Pensiune turistică

O afacere la țară poate să fie o pensiune turistică. Mulți oameni aleg să se bucure de concediu într-un loc liniștit, cât mai aproape de natură și departe de agitația marilor orașe. Poți asigura și drumeții sau trasee cu bicicleta. Poți opta și pentru o agropensiune, care îi oferă turistului șansa să ia contact cu activitățile agricole. Astfel, dacă ai și o fermă poți să o susții financiar și să o promovezi simultan.

Atelier de produse ceramice

O idee de afacere la țară poate să fie și un atelier de produse ceramice. Astfel de produse, precum farfurii, căni sau alte vase sunt la mare căutare de toți oamenii. Poți să-ți promovezi afacerea pe canalele de comunicare online, pentru cât mai multe vânzări.

Atelier de tâmplărie

Multe persoane caută piese de mobilier unice pentru casa lor, iar un atelier de tâmplărie te poate ajuta să creezi mobilă pentru potențialii doritori. Poți amplasa atelierul de tămplărie lângă o zonă forestieră. Astfel, vei avea materia primă necesară la îndemână și nu va fi nevoie să investești în procurare și transportarea acesteia.

Producție de brânzeturi

Poți începe o afacere în producția de brânzeturi la țară. De asemenea, poți deschide și un mic magazin la tine în zonă, după care să te dezvolți și să te axezi pe distribuirea mărfii în toată țara. Multă lume vrea să cumpere produse tradiționale și naturale, produse chiar de țărani. De aceea, o astfel de afacere este întotdeauna o idee bună.

Afacerea cu lavandă

Afacerea de lavandă este din ce în ce mai văzută în ultima vreme, datorită diferitelor modalități de valorificare a producției. La început va fi nevoie de o investiție mai substanțială de aproximativ 10.000 de euro, pentru achiziționarea butașilor, plantarea lor și lucrările de întreținere, care se realizează în primii doi ani de cultură. Atunci când planta ajunge la maturitate (înalțime de 1-2 metri) devine imună la buruieni. Cultura de lavandă este una foarte rezistentă, întrucât nu necesită sisteme complicate de irigații, rezistă la secetă, dar și la temperaturi scăzute. Nu este afectată nici de trecerea anotimpurilor sau de variațiile de temperatură. Afacerea cu lavandă poate fi foarte profitabilă: florile se vând cu 8 lei/kg, uleiurile volatile cu până la 250 euro/kg, iar mierea pură de lavandă, o delicatesă, se vinde cu aproximativ 7-8 euro/kg.

Idei de afaceri la țară – alege finanțarea de la IFN-ul tău de încredere

Acum că ți-am prezentat câteva idei de afaceri la țară poți să-ți faci o idee despre ce ai putea să faci și cum poți să renunți la job-ul tău obișnuit și să te concentrezi pe crearea propriei afaceri. Vino la Claret Credit să discutăm despre ideea ta de afacere și să realizăm împreună un plan de finanțare personalizat.

Întrebări frecvente

Cine poate beneficia de un credit antreprenor de la Claret Credit?

Creditul se adresează celor care doresc să inițieze sau să dezvolte o afacere, prin investiții de orice fel.

Se poate obține o refinanțare a creditului antreprenor?

Opțiunea refinanțării este disponibilă pentru acest tip de credit în funcție de durata și suma de rămasă de restituit. În cazul refinanțării se aplică termenii, condițiile și lista documentelor de mai sus.

În cât timp pot obține un credit antreprenor?

Noi îți analizăm proiectul de investiții și primești oferta de finanțare în cel mai scurt timp.

Solicită un credit

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare

    Leave A Comment