Credite pentru firme noi – deschide propria afacere cu Claret Credit

De: Claret Credit0 Comentarii

Dacă aveți nevoie de credite pentru firme noi, Claret Credit vine în ajutorul dumneavoastră. Start-up-urile și IMM-urile au nevoie de finanțare mai ales dacă se află într-o situație critică. Problema afacerilor la început de drum este lipsa resurselor financiare pentru a dezvolta business-ul. De cele mai multe ori, chiar și afacerile cu un istoric pot întâmpina dificultăți financiare și nu sunt eligibile pentru un credit la bancă. De aceea, soluția cea mai potrivită o reprezintă IFN-urile, precum Claret Credit. Această instituție financiară nebancară este alături de tine în momentele critice și susține activitatea pe care o are business-ul tău printr-un credit simplu și rapid de accesat, adaptat nevoilor tale.

Scapă de stresul creat de eventualitatea falimentului și alege chiar acum un credit pentru firme noi, oferit de Claret Credit.

Credite pentru firme noi – avantajele unui IFN

Creditele pentru firme noi oferite de IFN-uri sunt din ce în ce mai accesate de micii întreprinzători. De cele mai multe ori, cei care vor să-și deschidă o afacere pot întâmpina dificultăți, mai ales dacă nu dispun de suma necesară de bani. Oamenii apelează la fonduri europene sau la bănci, însă există cazuri în care aceste două instituții să nu-ți ofere finanțarea de care ai nevoie. Statisticile ne demonstrează că doar unul din opt antreprenori mici primesc creditul bancar dorit. De aceea cei mai mulți care vor să-și deschidă o afacere nouă apelează la instituțiile financiare nebancare.

Claret Credit își propune să ajute oamenii să-și îndeplinească visul de avea propria afacere, precum și o sursă de venit stabilă, independentă. Cu cât amâni mai mult deschiderea afacerii, cu atât îți va fi mai dificil să-și deschizi propriul tău business. Nu uita că orice start-up are nevoie de marfă, achiziții, plăți pentru echipamente de lucru, plata furnizorilor, angajați, spațiu de lucru și multe altele. De asemenea, cheltuielile neprevăzute pot apărea la tot pasul, de aceea este indicat să fii pregătit pentru orice situație. Accesarea unui credit pentru o firmă nouă la o bancă sau pentru dezvoltarea unei afaceri poate fi un proces greu și îndelungat. Ai nevoie de multe acte și vei pierde mult timp așteptând la cozi interminabile și făcând drumuri multe până la bancă. De asemenea, dacă te afli în situația în care nu poți să plătești ratele la timp, băncile te vor ierta de două sau maxim de trei ori, după care vei figura în Biroul de Credit ca rău-platnic. Așadar, ai toate motivele pentru care să apelezi la un IFN, unde vei primi creditul dorit într-un timp scurt și fără prea multe bătăi de cap.

Oamenii care vor să-și deschidă afacerea mult visată și să-și clădească un viitor pe cont propriu au nevoie de susținere financiară mai ales la început, când poate fi destul de dificil dacă nu ai bani pentru a pune lucrurile în mișcare. Instituțiile financiare nebancare acordă credite pentru firme noi. Antreprenorii trebuie să aibă un plan de afaceri conceput, pentru a ști care sunt cheltuielile pentru care trebuie să fie pregătiți. Lansarea unei afaceri pe piață poate fi un proces destul de costisitor, mai ales dacă ai nevoie de un capital mare de pornire.

Practic, ai nevoie de un credit pentru:
• Procurarea anumitor echipamente tehnologice sau tehnice necesare în cadrul firmei
• Pregătirea personalului cu diferite training-uri
• Dotarea birourilor sau încăperii în care se desfășoară activitatea cu aparatură specială
• Achiziționarea de mașini, utilaje, echipamente
• Modernizarea sediului firmei

În doar trei pași simpli poți beneficia de un împrumut oferit de Claret Credit:
1. Alege tipul de credit – Creditul se adresează antreprenorilor, și poți obține finanțarea dacă ai o garanție imobiliară
2. Aprobare rapidă – Noi îți analizăm proiectul de investiții și primești oferta de finanțare în cel mai scurt timp.
3. Primești finanțarea – Îți virăm suma necesară în cont și poți da start planurilor tale de afaceri în cel mai scurt timp.

Afacerea ta merită susținerea noastră, de aceea îți oferim condiții avantajoase pentru care să apelezi la serviciile IFN-ului nostru. Creditul antreprenor se acordă în baza veniturilor viitoare, rezultate din proiectul de investiții al companiei tale. Ai parte de finanțare până la 10 ani pentru garanții imobiliare. Creditul poate fi accesat de toți cei care doresc să inițieze sau să dezvolte o afacere prin investiții de orice fel. Visul tău poate deveni realitate cu Claret Credit. Clienții noștrii sunt mulțumiți de serviciile oferite, personalul nostru fiind consilieri financiari care vă pot da toate amănuntele legate de acest tip de credit. Luați legătura chiar acum cu unul dintre membrii echipei noastre, apelând la 0316313175 sau 0332 911. Caută cel mai apropiat sediu de tine și alică cât mai repede pentru un credit antreprenor!

Întrebări frecvente

Pot accesa un credit pentru firme noi de la Claret Credit?

Da, puteți accesa un credit pentru firme noi la Claret Credit. Puteți lua legătura cu unul dintre consultanții noștri pentrua afla mai multe despre creditul pe care doriți să îl accesați.

Este nevoie de o garanție pentru a accesa creditul pentru firme noi de la Claret Credt?

Da, este nevoie de o garanție imobiliară pentru a accesa creditul pentru firme noi de la Claret Credit.

Când știu că sunt eligibil pentru un credit pentru firme noi oferit de Claret Credit?

Echipa noastră va analiza cererea dumneavoastră și veți primi un răspuns în cel mai scurt timp.

Credite pentru firme noi

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare

    Leave A Comment