Credit pentru pensionari de la IFN

De: Claret Credit0 Comentarii

Un credit pentru pensionari oferit de la Claret Credit este soluția ideală pentru cei în vârstă care nu îndeplinesc criteriile cerute de bănci. De cele mai multe ori bătrânii se regăsesc în situația în care au nevoie de bani și nu mai vor să apeleze la familie, sau la cunoștințe. Astfel, seniorii apelează la bănci pentru a obține suma de bani necesară pentru o situație urgentă în care se află, precum procurarea medicamentelor, plata diferitelor analize sau investigații sau o internare spontană în spital, din cauza unor probleme de sănătate. Atunci când ajungi la o anumită vârstă, singurul venit poate fi doar pensia, care și aceasta poate fi nesemnificativă în comparație cu toate cheltuielile pe care le poate avea un senior.

Credite pensionari – avantajele IFN-ului

Creditul pentru pensionari oferit de IFN-uri prezintă mai multe avantaje, față de băncile care impun anumite condiții, greu de îndeplinit. De cele mai multe ori, băncile nu acordă împrumuturi pensionarilor, din cauza scorului FICO, care influențează procesul de solicitare a creditului. Prin acest scor FICO, băncile colectează o gamă largă de informații despre solicitant. Astfel, băncile vor cunoaște istoricul tău bancar, dacă ai avut sau nu restanțe anterioare. Pe baza acestor informații, banca va calcula gradul de risc al persoanei care solicită creditul. Prin acest calcul, instituția va decide dacă persoana respectivă este eligibilă pentru acordarea unui credit bancar sau nu. Factorii care influențează scorul FICO sunt istoricul de plăți (achitarea la timp a creditului, implicarea în proceduri precum insolvența personală, întârzieri la plată, etc), creditele în derulare, durata istoricului de credite, credite noi, precum și tipurile de credit accesate. Astea fiind spuse, scorul FICO este unul destul de important în acordarea unui credit. Pentru bănci, scorul FICO este prioritar în luarea unei decizii, atunci când cineva aplică pentru un credit bancar. De aceea, întrucât vârsta este un factor important, băncile nu acordă întotdeauna credite pentru pensionari, deoarece există o limită de vârstă. De asemenea, tot acest proces este unul destul de îndelungat și obositor pentru o persoană în vârstă.

Credit pentru pensionari – Claret Credit vine în ajutorul tău

Creditul pentru pensionari oferit de Claret Credit este soluția ideală pentru cei care au nevoie de o sumă urgentă de bani, de care nu pot face rost imediat. Claret Credit este un IFN de încredere care este aici pentru nevoile dumneavoastră, întrucât noi, echipa Claret Credit înțelegem cât de greu este să accesezi un împrumut bancar dacă ai trecut peste o anumită vârstă.

Spre deosebire de un credit pentru persoane juridice, creditul pentru pensionari de la Claret Credit funcționează ca un credit de nevoi personale pentru persoane fizice. Atunci când aplică pentru un credit, solicitantul nu trebuie să depășească vârsta de 80 de ani la finalizarea contractului de credit.

Poți obține cu ușurință un credit de nevoi personale cu garanție imobiliară, chiar dacă ești pensionar! În 3 pași simpli, împrumutul poate fi al tău și îl poți folosi cum vrei, în funcție de nevoile personale:
1. Alege suma potrivită – Suma minimă de care puteți dispune este de 5.000 lei.
2. Aprobare rapidă – Noi analizăm dosarul și primești aprobarea în cel mai scurt timp.
3. Intră în posesia banilor – Vom vira suma de care ai nevoie în contul tău.

Atât de simplu și ușor! De asemenea, Claret Credit dorește să ajute cât de poate de mult pensionarii cu un împrumut, astfel că putem negocia costurile creditului în funcție de valoarea împrumutului, a garanției imobiliare și de bonitatea clientului. De asemenea, poți alege să rambursezi în rate fixe/cu perioada de grație, în perioada aleasă de tine, între 6 și 60 de luni.

Pensionarii din România se pot afla în situații limită, când nu își mai pot permite să mai plătească medicamentele sau vizitele necesare la medic. Instituțiile financiare nebancare reprezintă o soluție eficientă și la îndemână, pentru cei care se află la pensie. Cei în vârstă nu trebuie neglijați și ignorați. Și ei merită să acceseze un credit de nevoi personale, întrucât situațiile urgente apar la tot pasul, și nu țin cont de vârstă. Pensionarii merită toată atenția și trebuie să le mulțumim pentru munca depusă pentru societate. Echipa Claret Credit este formată din angajați cu o vastă experiență în domeniul serviciilor financiare, cu viziuni moderne și flexibile, ce au un impact important în satisfacerea necesităților clienților. Suntem aici pentru tine și îți oferim creditul pentru pensionari mult dorit imediat, fără prea multe bătăi de cap.

Te așteptăm la unul dintre sediile noastre, din București sau din Iași sau completează un formular disponibil pe site-ul nostru.

Întrebări frecvente

Claret Credit oferă credite pentru pensionari?

Da, Claret Credit oferă credit pentru pensionari. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească solicitantul sunt aceleași ca și pentru cele impuse unei persoane fizice.

Există o limită de vârsta pentru creditul pentru pensionari oferit de Claret Credit?

Limita de vârstă pentru creditele pentru pensionari oferite de Claret Credit este de 80 de ani.

Este nevoie de vreo garanție pentru creditul pentru pensionari oferit de Claret Credit?

Ca și pentru celelalte credite este nevoie de prezentarea unei garanții imobiliare.

Solicită un credit pentru pensionari de la IFN

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare

    Leave A Comment