Credit IMM cu ipotecă – o soluție la îndemâna antreprenorilor

De: Claret Credit0 Comentarii

Creditul pentru IMM cu ipotecă, sau creditul ipotecar pentru IMM, reprezintă o variantă a creditului pentru IMM pe care îl oferim tuturor antreprenorilor. Creditul IMM cu ipotecă reprezintă un credit pentru antreprenorii care de regulă sunt la început de drum și care au nevoie de finanțarea ideilor lor de business.

Ca variantă a creditului ipotecar, creditul cu ipotcă pentru IMM-uri funcționează după principii similare și reprezintă o soluție pentru cei care conduc afaceri în România.

IMM-urile (întreprinderile mici și mijlocii) joacă un rol esențial în dezvoltarea economiei locale. Considerăm că micile afaceri reprezintă motorul economiei prin generare de valoare adăugată, și prin crearea de locuri de muncă, toate acestea contribuind la bugetele locale și la bugetul național.

Pe lângă acestea, IMM-urile contribuie din plin la creșterea exporturilor românești, ceea ce oferă oportunități pentru echilibrarea balanței de comerț. Din această perspectivă, Claret Credit sprijină afacerile românești prin credite necesare începerii unei afaceri sau continuării unui business consacrat.

Cu toate acestea, accesul la finanțare poate fi o provocare majoră pentru aceste organizații. Acest articol va prezenta avantajele și beneficiile unui credit IMM cu ipoteca oferit de Claret Credit, o instituție financiară nebancară (IFN), și cum poate acesta să sprijine dezvoltarea afacerii tale.

Provocările IMM-urilor în accesarea creditelor

IMM-urile se confruntă frecvent cu dificultăți în accesarea finanțării prin canalele tradiționale, cum ar fi băncile. Procesele bancare pot fi lente și pot implica numeroase documente, ceea ce poate întârzia obținerea necesarului financiar pentru dezvoltarea afacerii. În plus, cerințele stricte ale băncilor pot face dificilă obținerea unui împrumut, mai ales pentru antreprenorii cu un istoric de credit negativ.

Într-un articol precedent prezentam avantajele IFN-urilor în fața băncilor. Cel mai vizibil avantaj pentru toți cei care au apelat la noi sau la orice alt IFN din România este acela că specialiștii din cadrul IFN-urilor știu să identifice, împreună cu antreprenorii, oportunitățile de business, condițiile pieței și orice context care a adus firma aplicantă într-o dificultate sau într-o poziție în care nu-i permite să acceseze un credit bancar.

Suntem interesați ca aplicantul să fie pe deplin conștient de poziția sa în piață, de avantajele și punctele sale slabe, de condițiile economice generale și de oportunitățile pe care le are pentru a-și dezvolta afacerea.

În ghidul nostru pentru a obține condiții mai bune de creditare prezentam idei pentru cei care doresc să obțină un împrumut în condiții avantajoase, fie că aplici pentru un credit pentru firmă nouă, fie pentru un credit pentru firme cu restanțe. Una dintre aceste idei, universal valabilă, este să pregătești un plan de afaceri solid. Ne dorim ca aplicanții noștri, la fel ca toți antreprenorii de succes, să conștientizeze nevoia unui plan de afaceri solid, care ne-ar oferi și nouă, ca finanțatori, dar mai ales lor, ca și conducători ai business-ului pe care îl au, o perspectivă solidă asupra a ceea ce reprezintă potențialul pieței și al afacerii lor în nișa în care activează.

Rolul IFN-urilor în sprijinirea IMM-urilor

Aici intervin IFN-urile, cum ar fi Claret Credit. Acestea oferă o alternativă la sistemul bancar tradițional, cu procese mai rapide și mai puține cerințe de eligibilitate. Claret Credit, de exemplu, oferă credite IMM cu ipotecă, care sunt soluții de finanțare flexibile și rapide, perfecte pentru antreprenorii care nu dispun de resursele financiare necesare.

Într-un articol despre diferența între credit IFN vs credit bancar, subliniam faptul că atunci când apelezi la un IFN, consultanții sunt mai aplecați asupra intereselor antreprenorilor care aplică pentru un împrumut, pentru a înțelege pe deplin situația în care aceștia se află și contextul care i-a adus în punctul de a solicita un împrumut nebancar pentru afacerea lor.

Conștientizăm că dincolo de cifre se află oameni care își doresc să reușească și care sunt dispuși să apeleze la un credit ipotecar pentru IMM-uri pentru a-și salva sau finanța afacerea.

Beneficiile creditului IMM cu ipotecă de la Claret Credit

Claret Credit oferă o serie de avantaje prin creditul IMM cu ipotecă:

 • Condiții avantajoase: Creditele sunt acordate pe baza veniturilor viitoare, rezultate din proiectul de investiții al companiei tale.
 • Finanțare pe termen lung: Claret Credit oferă o perioadă de rambursare de până la maximum 10 ani de zile pentru garanții imobiliare.
 • Flexibilitate: Creditul se adresează celor care doresc să inițieze sau să dezvolte o afacere, prin investiții de orice fel.

Condiții de eligibilitate pentru Creditul IMM cu ipotecă de la Claret Credit

Pentru a putea beneficia de creditul IMM cu ipoteca de la Claret Credit, trebuie să respecti următoarele condiții:

 • Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate
 • Minim 3 luni vechime la locul de muncă
 • Deținerea unei garanții imobiliare (până la 900.000 lei)
 • Venituri fiscalizate

Așa cum vedeți, nu solicităm nimic ieșit din comun, dar cerem un singur lucru – transparență în comunicarea contextului real în care se află societatea, astfel încât să dimensionăm corect nevoia ei pentru capital.

În concluzie, creditul IMM cu ipoteca oferit de Claret Credit poate fi soluția ideală pentru a-ți dezvolta afacerea. Cu un proces simplu și rapid de aplicare, precum și condiții de eligibilitate flexibile, acest tip de credit poate oferi IMM-urilor resursele financiare necesare pentru a se dezvolta și a prospera

Întrebări frecvente

Care sunt beneficiile unui credit IMM cu ipotecă?

Printre beneficiile unui credit IMM cu ipotecă se numără flexibilitatea, finanțarea pe termen lung, și condițiile avantajoase pe care Claret Credit vi le oferă.

Care sunt condițiile de eligibilitate pentru un credit IMM cu ipotecă?

Pentru a beneficia de creditul IMM trebuie să respectați următoarele cerințe:

 • Minim 3 luni vechime la locul de muncă
 • Venituri fiscalizate
 • Deținerea unei garanții imobiliare
 • Fără credite în executare

Cum pot accesa un credit IMM cu ipotecă?

Pentru a accesa un credit IMM cu ipotecă, Claret Credit vă stă la dispoziție la numărul de telefon 031.9667 sau pe adresa de e-mail office@claret.ro

Solicită un credit IMM cu ipotecă

  Datele tale de contact:

  Mesaj


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

  Postări asemănătoare

  Leave A Comment