Credite nebancare pe 5 ani de la Claret Credit

De: Claret Credit0 Comentarii

Creditele nebancare pe 5 ani sunt disponibile la Claret Credit. IFN- urile (instituțiile financiare nebancare) reprezintă cea mai bună opțiune atunci când băncile îți refuză în mod constant cererile de credit. Unele persoane se află în situații de urgență, care nu pot fi amânate, iar procedurile bancare pot dura mai mult timp, în timp ce un IFN te poate ajuta cu un împrumut într-o perioadă mai scurtă. Totul devine mai ușor, iar grijile tale vor dispărea. Lipsa banilor în situații critice este o adevărată provocare pentru mulți dintre noi, mai ales dacă la mijloc este vorba de o urgență medicală. De asemenea, băncile pot impune anumite clauze care nu sunt ușor de îndeplinit. De aceea, românii au început să apeleze la IFN într-un număr foarte mare. Claret Credit este un IFN ce își propune să ajute toți oamenii ce au nevoie de bani imediat, condițiile impuse de această instituție fiind mai prietenoase și mai ușor de îndeplinit față de cele pretinse de o bancă.

Credite nebancare pe 5 ani – de ce să alegi Claret Credit?

Claret Credit oferă credite nebancare pe 5 ani atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Fie că ai nevoie de bani pentru a cumpăra un apartament sau o casă nouă, sau pentru a renova locuința existentă, Claret vine în ajutorul tău pentru ca visul tău să devină realitate.

În doar 3 pași simpli, Claret Credit te va ajuta să-ți deschizi propria ta afacere, să călătorești în diferite locații pe care nu ai avut ocazia să le vizitezi, sau să-ți cumperi o locuința pentru familia ta:
1. Alege tipul de credit – Acest credit se adresează persoanelor juridice, ce au nevoie de finanțare.
2. Aprobare rapidă – Analizăm dosarul de credit și primești oferta de finanțare în cel mai scurt timp.
3. Primești finanțarea – Suma creditului va fi transferată în ziua semnării contractelor (credit și ipotecă).

Claret Credit are un portfoliu impresionant de clienți mulțumiți de serviciile oferite. Recenziile pozitive despre modul de acordare a creditelor de acest IFN, precum și abordarea profesională a echipei formate din angajați cu o vastă experiență în domeniul serviciilor financiare, demonstrează faptul că această instituție financiară nebancară pune nevoile clienților pe primul loc.

Un alt motiv care te-ar convinge să alegi Claret Credit este faptul că această instituție financiară nebancară oferă credite și restanțierilor, în anumite condiții și după o analiză care să lămurească situația care a condus la imposibilitatea plății creditului. Așadar, nu contează statutul dumneavoastră de rău-platnic, întrucât la Claret Credit veți găsi numai înțelegere și condiții prietenoase.

Creditele nebancare pe 5 ani sunt disponibile pentru mai multe tipuri de credite: credite pentru persoane juridice cu garanție imobiliară, credite Horeca cu garanție imobiliară, credite pentru proiecte imobiliare, credite pentru persoane fizice de nevoi personale. După cum ați observat, majoritatea creditelor se acordă numai pe baza prezentării unei garanții imobiliare (casă sau apartament, aduse în garanție care se poate afla în proprietatea ta sau a unei alte persoane).

De asemenea, Claret Credit este ideal pentru dumneavoastă datorită posibilității acordării unei refinanțări. Astfel, poți depune cerere pentru refinanțarea unui credit existent la Claret Credit cât și credite de la alte instituții financiare (bănci sau alte IFN-uri). Condițiile de refinanțare sunt după cum urmează:

1. Fără credite în executare sau rambursate cu întârzieri mari și repetate
2. Minim 3 luni la locul de muncă
3. Să dețină garanție imobiliară (până la 900.000 lei)
4. Venituri fiscalizate

Un avantaj al IFN-ului Claret Credit îl reprezintă faptul că această instituție oferă credite nebancare pe 5 ani. Perioada de rambursare este flexibilă și poate ajunge până la maximum 5 ani de zile, în rate fixe lunare.

Creditele nebancare pe 5 ani îți permit să investești în viitorul tău!

Creditele nebancare pe 5 ani sunt ideale pentru orice, iar Claret Credit vă poate ajuta să beneficiați de împrumutul dorit într-un timp cât mai scurt. Uitați de bănci și de condițiile lor ce limitează șansele dumneavoastră de a avea un credit, necesar în situațiile de urgență. Claret Credit este un IFN de încredere și ajută oamenii din 2013 să își atingă scopurile, amânate din lipsa banilor. Suntem aici pentru a susține eforturile antreprenorilor și ale persoanelor private, să fim recunoscuți ca un partener stabil și profitabil în servicii financiare accesibile și ușoare, gândite pentru nevoile fiecărui client. Sună acum și la legătura cu unul din consultanții noștrii pentru a discuta pe larg detaliile despre creditul dorit.

Întrebări frecvente

Claret Credit oferă credite nebancare pe 5 ani?

Da, Claret Credit oferă credite nebancare pe 5 ani pentru diferite tipuri de credite atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Pentru mai multe informații, accesați site-ul claret.ro, sau sunați la numărul de telefon 0316 311 796/0316 311 795.

Claret Credit oferă credite chiar și celor cu un istoric negativ în Biroul de Credit?

Da, Claret Credit oferă și credite și celor cu un istoric negativ în Biroul de Credit.

Este nevoie de o garanție atunci când aplic pentru un împrumut la Claret Credit?

Da, este nevoie de o garanție imobiliară, atunci când doriți să aplicați pentru un împrumut la Claret Credit. Această garanție poate fi o casă sau un apartament, care se poate afla în proprietatea ta sau a unei alte persoane.

Solicită un credit nebancar pe 5 ani

    Datele tale de contact:

    Mesaj


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

    Postări asemănătoare

    Leave A Comment