Afaceri profitabile 2022

De: Claret Credit0 Comentarii

Ești în căutare de afaceri profitabile pentru 2022? În articolul de astăzi, IFN-ul tău de încredere Claret te ajută cu cele mai avantajoase idei de afaceri. De asemenea, dacă vrei să fii un antreprenor de succes, însă nu ai finanțarea necesară pentru a începe, Claret îți stă la dispoziție cu cele mai bune oferte de creditare. Visul tău poate deveni realitate cu Claret Credit! Nu amâna deschiderea afacerii tale, deoarece fiecare minut pierdut poate reprezenta o șansă pierdută de a avea un viitor de succes!

În ziua de astăzi, cei mai mulți dintre noi vrem să avem propria afacere și să scăpăm de programul obișnuit de la 9 la 17. Rutina zilnică nu este pe placul tuturor. Numărul de afaceri în România a crescut foarte mult. În anul 2021 peste 65.000 de firme noi au fost înființate în primele șapte luni ale anului. Cele mai multe noi afaceri înființate se află în partea de București-Ilfov, urmată de Nord-Vest și Nord-Est.  Pe primele locuri în firmele nou dezvoltate sunt cele din construcții, urmând firmele de transport, după care cele care fac comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet.

Afaceri profitabile 2022 – începeți afacerea prin Claret Credit

Există diferite afaceri profitabile 2022, iar Claret Credit îți oferă creditul potrivit pentru oricare dintre ele.

Un credit antreprenor este exact ceea ce vă trebuie pentru a începe afacerea mult visată, atunci când nu aveți susținerea financiară necesară la început de drum. Dacă ai planuri de dezvoltare sau oportunități de afaceri pe care nu vrei să le pierzi, atunci nu mai sta pe gânduri și voni într-una din sucursalele noastre pentru a discuta cu experți financiari din domeniu pentru cele mai bune sfaturi.

Dacă aplici pentru un credit antreprenor de la Claret, atunci vei avea parte de:

 • Perioada de finanțare până la 10 ani,
 • Rate fixe în lei,
 • Consultanță financiară gratuită,
 • Soluții financiare personalizate

Poți obține creditul în 3 pași simpli:

 1. Alege tipul de credit – Creditul se adresează antreprenorilor, și poți obține finanțarea dacă ai o garanție imobiliară.
 2. Aprobare rapidă – Noi îți analizăm proiectul de investiții și primești oferta de finanțare în cel mai scurt timp.
 3. Primești finanțarea – Îți virăm suma necesară în cont și poți da start planurilor tale de afaceri în cel mai scurt timp.

Nu mai sta pe gânduri și deschide-ți afacerea mult visată prin Claret Credit!

Idei de afaceri profitabile 2022

Dacă ai niște bani puși deoparte pe care vrei să-i investești, însă nu știi care este cea mai avantajoasă variantă, Claret Credit îți oferă câteva idei de afaceri profitabile pentru anul 2022.

Birou de traduceri

Un birou de traduceri se află printre ideile profitabile de afaceri, întrucât este și o variantă excelentă de a lucra de acasă. Este o afacere bine venită, mai ales în perioadele de criză. Multe firme mari caută traducători cu experiență pentru diferite limbi. În funcție de dificultatea conținutului, un traducător poate fi plătit și cu câteva sute de euro pentru un articolul din domenii precum medicină, inginerie, care necesită un limbaj specializat.

Cafenea

O cafenea va fi întotdeuna o idee de afacere profitabilă, mai ales dacă vei avea o campanie de promovare bine pusă la punct. Poate părea dificil să concurezi cu branduri de renume, însă cu locația potrivită, prețurile avantajoase și un distribuitor de boabe de cafea de calitate, vei atrage mulți clienți și vei un real succes. De asemenea, dacă vrei să fie și mai simplu poți cumpăra o licență la o franciză. Astfel, nu va trebui să faci reclamă la cafenea, pentru că este deja cunoscută de toată lumea.

Ceainărie

Ce este mai plăcut decât să bei un ceai aromat, pe o terasă frumos aranjată sau înntr-o locație cu un decor care îți oferă un sentiment de confort și relaxare? O ceainărie este o idee de afacere excelentă, mai ales dacă găsești un importator bun din plante.

Firmă de import-export

În ziua de astăzi, în România multe produse sunt importate, din cauza cererii mari din partea populației. Poți deschide o firmă de import-export și să-i ajuți pe producătorii locali să-ți vândă marfa în străinătate sau să imporți produse mai ieftine sau de o calitate mai înaltă față de cele existente pe piață. Oricum ar fi, o firmă de import-export va fi mereu o idee de afacere profitabilă.

Servicii Airbnb

În cazul în care familia ta dispune de mai multe apartamente, care nu sunt folosite, le poți introduce în sistemul Airbnb pentru a avea un câștig financiar. Dacă locația apartamentului are potențial turistic, atunci cu atât mai mult trebuie să îți închiriezi locuința pentru a dezvolta o mică afacere de familie.

Birou de design interior

Dacă ești pasionat de design interior, atunci poți transforma acest hobby într-o afacere de succes. Poți deveni un expert în design interior și să amenajezi case, birouri sau alte instituții. Ai nevoie de un laptop, un site complet pentru promovarea serviciilor, conturi de social media, materiale necesare pentru realizarea unui portofoliu. Odată ce ți-ai creat un renume în acest domeniu și oamenii de vor recomanda pentru serviciile oferite, clienții vor veni în număr cât mai mare.

Pensiune turistică

O idee de afaceri cu care nu vei da greș, dacă realizezi un plan bine pus la punct, care să includă o promovare de succes. Cu siguranță, procesul birocratic poate fi unul lung și anevoios, însă satisfacția de a primi turiști în pensiunea ta nu se compară cu nimic altceva.

Acestea sunt doar câteva dintre afacerile profitabile pe care le poți începe. Orice ai alege, Claret îți stă la dispoziție cu finanțarea necesară pentru viitoarea ta afacere.

Afaceri profitabile 2022 – vino la Claret Credit pentru afacerea ta de succes!

Există diferite afaceri profitabile pentru anul 2022, iar Claret Credit te va ajuta să transformi visul în realitate cu creditul potrivit!

Claret Credit este un IFN de încredere care oferă soluții avantajoase tuturor celor care au nevoie de un imbold, de susținerea financiară pentru micile afaceri de familie, și nu numai. Poți obține finanțarea în scurt timp și poți da start afaceri cât mai repede. Claret Credit susține antreprenorii români și echipa noastră va sta la dispoziția cu orice întrebare sau nelămurire.

Întrebări frecvente

Cine poate beneficia de un credit antreprenor de la Claret Credit?

Creditul se adresează celor care doresc să inițieze sau să dezvolte o afacere, prin investiții de orice fel.

Se poate obține o refinanțare a creditului antreprenor?

Opțiunea refinanțării este disponibilă pentru acest tip de credit în funcție de durata și suma de rămasă de restituit. În cazul refinanțării se aplică termenii, condițiile și lista documentelor de mai sus.

În cât timp pot obține un credit antreprenor?

Noi îți analizăm proiectul de investiții și primești oferta de finanțare în cel mai scurt timp.

Solicită un credit

  Datele tale de contact:

  Mesaj


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor în scop publicitar/ de marketing

  Postări asemănătoare

  Leave A Comment